Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ciddi Düşünenler İçin

BaşlatanemreilTarih10/09/2011 13:17:20Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
ARKADAŞLAR BEN HOLDING BAZINDA GURCISTAN SORUMLUSU OLARAK GOREV YAPMIS BIRIYIM ANKARADA GENEL KORDINATORLUKLER DE YAPTIM MANTIKLI BIR İŞ VAR 4 AYDIR BU ISLER UZERINE CALISMALAR YAPIYORUM OKADAR BUYUK MEBLALARA GEREK YOK VE YAPACAGIMIZ İŞ AILELERE YONELIK BIR İŞ BİLİYORSUNUZ ARTIK SİSTEMSİZ VE EKİPSİZ BİR İŞ YAPILMIYOR İNŞAATLARA AİLELERE MEMURLARA İŞ YERLERİNE HİZMETLER VERILEREK GÜZEL GELİRLER ELDE EDEBİLİRİZ. BU İŞİN KURULMA AŞAMASINDAKI MALIYETI 8,000 İLE 10,000 TL ARASINDA BİRŞEY. İSTEYEN BENI ARASIN 0 542 811 29 16 emreilbeyi@hotmail.com
emre

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emreil
ARKADAŞLAR BEN HOLDING BAZINDA GURCISTAN SORUMLUSU OLARAK GOREV YAPMIS BIRIYIM ANKARADA GENEL KORDINATORLUKLER DE YAPTIM SUAN MADDİ VE MANEVI OLARAK MANTIKLI BIR İŞ VAR 4 AYDIR BU ISLER UZERINE CALISMALAR YAPIYORUM OKADAR BUYUK MEVLALARA GEREK YOK VE YAPACAGIMIZ İŞ AILELERE YONELIK BIR İŞ GERCEKTEN CİDDİ BİR İŞ YAPMAK İSTEYEN BENI ARASIN 0 542 811 29 16

Bahsettiğiniz özelliklere haiz olarak, meblağ kelimesini bu güne kadar mevla olarak mı kullandınız dı ? İnşallah klavye hatasıdır.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye515 yazı
q klavyede b harfi ile v harfi yan yana...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye11 yazı

MİLLET NE İÇİN GİRİYOR BU NE İÇİN GİRİYO TAKILDIGI KONUYA BAK B HARFI YERINE V HARFINE BASMISIN NE VAR YANI BUNDA HAYDI BU ADAMDAN İŞ YAPIN :d:d

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Üye310 yazı
İşin ne olduğunu anlatmamışsınız. Özelden kontak kurmak istiyorsunuz herhalde.

Ama benim anlamadığım maksimum 10.000 tl yatırım maliyeti olan bir iş ayda nasıl 10.000 - 50.000 tl arası bir para bırakabilir?
Yani yatırım kendini 6 günde amorti ediyor, üstüne 24 gün daha sabredince %400'e varan karlar elde ediliyor öyle mi?
İnanması zor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye32 yazı
'' MİLLET NE İÇİN GİRİYOR BU NE İÇİN GİRİYO TAKILDIGI KONUYA BAK B HARFI YERINE V HARFINE BASMISIN NE VAR YANI BUNDA HAYDI BU ADAMDAN İŞ YAPIN :d:d ''

...Pes doğrusu yani, bunu editör için söylediğinizin farkında mısınız bilmem ama, asıl sizinle iş yapmak zor...Zaten ne söylediğiniz bile muamma...Hem inşaatlara, hem ailelere, hem memurlara, hem iş yerlerine...Size kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye116 yazı
konu hakkında detaylı bilgi verirseniz seviniri
mkutun@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye108 yazı
haydi bu adamdan iş yapın :D
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tubagürel
'' MİLLET NE İÇİN GİRİYOR BU NE İÇİN GİRİYO TAKILDIGI KONUYA BAK B HARFI YERINE V HARFINE BASMISIN NE VAR YANI BUNDA HAYDI BU ADAMDAN İŞ YAPIN :d:d ''

...Pes doğrusu yani, bunu editör için söylediğinizin farkında mısınız bilmem ama, asıl sizinle iş yapmak zor...Zaten ne söylediğiniz bile muamma...Hem inşaatlara, hem ailelere, hem memurlara, hem iş yerlerine...Size kolay gelsin.

Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye69 yazı
Editör arkadaşım bu mesajım size

" Bahsettiğiniz özelliklere haiz olarak, meblağ kelimesini bu güne kadar mevla olarak mı kullandınız dı ? İnşallah klavye hatasıdır."

Klavye hatası YA DA değil .İnsanların konusurken bile dili sürçebiliyorken,yazı yazarken doğal olarak bu başlarına gelebilir.Kendinden çok emin olsan bile sende hata yapabilirsin.Başkasını sacma sapan bir konu için garip bir sekilde uyaracağına kendi yorumunun soru cümlesine bir bak. " kullandınız dı?" böyle bir soru cümlesi varmı ?ben bilmiyorum imla uzmanlığı yapan sizsiniz cevap verin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye310 yazı
Adam bir espri yaptı amma da abarttınız ha..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye34 yazı
beyaz ticaretidir kesin 10 bine sermaye koyup 50 bin kazanmak ancak beyaz işinde olur gürcistanda sudan baska birsey varmı?
ticaret

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Üye246 yazı
akınselçuk beyin önceki yazılarını okursanız , Türkçeye ne kadar vakıf biri olduğunu anlarsınız... Espri veya ironi yapmış .. bukadar abartmamak lazım..
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
beyler bayanlar kusuruma bakmayın yalnız çok şaşırdım 1 harf yanlış yazılmış ve o harf için yorum yazılıyor iş konusunu eleştirilse saygı duyarım madem koniks ticari site olarak biliniyor öylede kalsın veya özelden yazsın düzeltmemi istesin ozaman boş yere bukadar yorum yazılmazdı.

iş konusuna gelince bugun sıradan bır insan sistem kurup personel basına 7 adet diş macunu satarak aylık cok guzel paralar kazanıyor. Bey efendinin biri hesap kitap yapmış artık sistem denilen şey 10 liralık toptan alayım 15 lıraya satayımla olmuyor bu iş bir olur iki olur üçüncüde adamın biri bir sistem oluşturur sonra internete düşersin 2 tanede ürün ben satayım dersin.

benim orda numaram var e-mail adresimde emreilbeyi@hotmail.com benim söylediğim iş hizmet işi 10 liralık demir alıpta doların yükselmesini bekleyen bir iş değil. Gidin nerde araştırmak isterseniz araştırın yurt dışıda olabilir hangi hizmet sektörü olursa olsun hiçbiri kasasına para sokmadan o kasayı kapatmaz sokamayanda demektirki çok rahat insandır doymuştur.

tekrar böyle bir olaya neden olduğum için özür dilerim. Bunu birdaha unutmam mebla yerine mevla kullanıcam bundan sonra :D saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda