Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kayma Önleyici Kimyasal Madde

Başlatanskypower123Tarih09/09/2011 22:35:51Yorum25

İlk mesaj
Üye134 yazı
arkadaşlar amerikada 16 yıldır kullanılan sistemi türkiyede kullanmak isteyen arkadaşlara ulaşmak istiyoruz.
kimyasalı küvetlere uyguladığınızda ömür boyu, ıslak zeminlerde ise 5 yıl kadar kaymazlık garantisi veriyoruz...
her türlü okul, hastane, yurt, alışveriş merkezi gibi toplu kullanım yerleri gibi özel şahıs mülklerindede kullanabilirsiniz.
ilgilenen arkadaşlara bilgi ve broşür online olarak gönderilecektir.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğretim görevlisi / Asistan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Yeni Üye35 yazı
hocam size kolay gelsin sizden fiyat ve iskonto bilgilerini bekliyorum. ürün devamlılığı ve garanti durumlarını birde nasıl uygulanacağına dair bilgi bekliyorum uygulama sonrası yüzeyin nasıl bir şekil alacağı gibi bilgiler. kolay gelsin. yavrukurtasena@hotmail.com
asena

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Üye134 yazı

arkadaşlar ürün 35 metre kare alana uygulanıyor ve 3,8 litresi kullanılıyor.
tüm sıvı ortamlarda kullanılıyor. 5 yıl ıslak zemine, ömür boyuda küvetlere garantisi var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Yeni Üye9 yazı
Merhaba. fiyat ,ürün devamlılığı ve garanti durumlarını birde nasıl uygulanacağına dair bilgi verirmisiniz.
Ayrıca uygulama sonrası yüzeyin nasıl bir şekil alacağı gibi bilgiler. kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Otomotiv
Yeni Üye87 yazı
Bende resim fiyat ve urun hakkind nasill alinir iskonto ve diger detaylR hakkinda bilgi alabilirmiyim

Birde uygulamasi nasil yapilir....

İyi calismalar
tossbaa@live.com

Hubbul Vatan Minel İman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye38 yazı
İyi günler sizden fiyat ve iskonto bilgilerini . ürün devamlılığı ve garanti durumlarını birde nasıl uygulanacağına dair bilgi bekliyorum uygulama sonrası yüzeyin nasıl bir şekil alacağı gibi bilgiler.uygalanmış olan yerlerin varsa resimlerinide göndermenizi rica ederim.

atalay280@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye134 yazı
gerekli bilgileri gönderdim arkadaşlar gelmeyen varsa iletişime geçebilirsiniz...

Yeni Üye94 yazı
Detayli bilgi göndermenizi rica ediyorum.
frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Üye134 yazı
arkadaşlar kimyasal sıvının stok sınırlaması yoktur ve istediğiniz kadar getirtebiliriz.
ilan günceldir.

Üye134 yazı
arkadaşlar ilan günceldir
lütfen çok talep gelmesine rağmen arkadaşlar sitem etmesin elimizde yeterince vardır.
sipariş sırasına göre gönderimler yapılacaktır.
ilginize çok teşekkürler...

Yeni Üye83 yazı
arkadaşım lütfen bilgi için ararmısın 0546 421 60 20
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
İyi günler sizden fiyat ve iskonto bilgilerini . ürün devamlılığı ve garanti durumlarını birde nasıl uygulanacağına dair bilgi bekliyorum uygulama sonrası yüzeyin nasıl bir şekil alacağı gibi bilgiler.uygalanmış olan yerlerin varsa resimlerinide göndermenizi rica ederim.

kazancidagitim_pazarlama@hotmail.com
s.kazancı...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf