Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gelinlik Abiye İşini Önerir Misiniz. . . .

BaşlatanssezginTarih07/09/2011 18:09:50Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar ben gelinlik ve abiye üzerine bir mağaza açmak istiyorum, bu sektör ile ilgili hiç bir bilgim yok, gelinlik ve abiyeyi toptan en ucuz nereden alabilirim, dikkat etmem gereken hususlar neler ve bu işi önerir misiniz...
ss

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye52 yazı
fatihte gelinlik yapan satan ve toptancıların yeridir.komşum var mesela fevzipaşa cad. no 125 kat 2 de bir ablamız var beril moda görüşmeni tavsiye ederim kendileri yapıp satıyorlar.
ezancepte@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye29 yazı
kayseri de en düşük gelinlik, kiralık 300den başlıyor bence rent a car işinden daha güvenli

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam
Üye117 yazı

gelinlik işini ben öneririm, hatta belki ileride girebileceğim bir iş. Birkaç sebep sayayım:
1-Mal bulmanız sorun olmaz , büyük şehirlerde gelinlik yapan çok yer var, hatta işleri arttırırsanız kendiniz üretime de başlarsınız. (Ama ben alıp satmayı daha az riskli görüyorum)
2-Kar marjı başka işlere göre cok yüksektir. Örneğin 150 -200 liraya aldığınız bir gelinliği bile 1000 liraya satabilirsiniz. Çünkü gelinliklerin net fiyatı yoktur. Mesela araba alıp satıyorsanız bir şahini kimseye 20.000 liraya satamazsınız çünkü fiyatı bellidir.
3- Normal zamanda cok para harcamayacak dar gelirliler bile ''Düğün bir kere oluyor'' mantığıyla bu zamanlarda çok para harcarlar.
4-Bu mağazada gelin çantası, tülü, ayakkabısı gibi aksesuarları da satarsınız ki bunların hepsinin kar marjı cok yüksektir.
daha da çok sayarım....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye816 yazı
erdoo haklıdır..bizim burda bir gelinlikçi var Tr nin tüm bölgelerine toptan satar en kalitesini 300-350 den alırsın ilk kirası 300 den aşagı vermezsin 10 kereye kadar kiralarsın her seferinde yıkarsın makinede masrafında gitmez ayrıca 300 e aldıgını 1000 liraya satarsın.. gecende bir tane gelinlik sattılar 4000 e kumaşını sordum abi boşver en kralının masrafı 400 e gitmez dedi ( özel yapım veya taşlı lar hariç) yani erdoo ne yazmışsa tam tamına yazmış dogrusu.. modaevi miş gelinliymiş sakın onlardan alma onlardan 10 kez yıkannmışı 300 e alırsın artık üstüne kalır sıfırı zaten 300-350 dir.. istersen sana telefonlarını bulurum
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye4 yazı
gelinlik ve abiyede ucuz toptancılar konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, özellikle ucuz abiye de çok fazla kaynak bulamadım...
ss

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye74 yazı
merhaba ben antalya finikede gelinlikçiyim.size tavsiyem bol katalog bulundurun.kaliteli dikim yapan bir modaeviyle anlaşın .müşterinin begendiği modeli diktirin.dükkana fazla mal baglamayın.10 gelinlik 10 nişanlık 10 abiye 2 bindallı yeter.hazır satarsınız.katalogtan sipariş aldıkça dükkanı yenilersiniz.hiç riski olmayan bir iş diyebilirim.zarar etmek için özel çaba göstermeniz lazım.dikim konusunda anlaşırsak çalışabiliriz.hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye40 yazı
merhaba...istanbul bahçelievlerde oturuyorum bu yakada bi gelinlik ve abiye mağazası açmak istiyorum..acaba haute couture dediklere işe mi girmek daha mantıklıdır yada toptan alıp satmak mı?iyi bi terzi bulmak çok zor artı aylık olarakta iyi bir ücret isteyecektir.bu iş için ilk aşamada ne kdr para lazım sizce.kendi bünyemde gelinlik dikmekmi yada ordan burdan toptan gelinlik alıp satmak mı ?yardımcı olursanız çok sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar toptan gelinlik ve yatak örtüsü konusunda yardımcı olabilirim ocak ayında yeni sezon turlarına çıkıyoruz...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye103 yazı
PEKİ BU İŞ İÇİN NE KADAR SEMAYE GEREKLİ?

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Üye103 yazı
arkadaşlar bu işle ilgili detaylı bilgi veriseniz sevinirim. ne kadardır bu işin maliyeti? Dükkan kirası hariç, mal parası, vergi, demirbaş gibi giderler ne kadar tutar? maka_03@mynet.com

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar

Istanbulda toptan ve parekende gelinlik-abiye imalatımız vardır,ilgilenenler iletişime geçebilirler.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye365 yazı
sayın ssezgin gelinlik işi güzeldir. ama arkadaşların yorumladığı kadar basit değildir.bende samsundayım , onun için size tavsiyem öncelikli olarak çevreniz var mı .samsunun yerlisimisiniz.çünkü bu tanıdıklar sizi zor günlerinizde kurtaracak kişilerdir.kış aylarında samsunda siftah etmediğiniz çok günler olacak.dükkan olarakta sakın çiftliğin ara sokaklarını veya pasaj içi dükkan tutmayın.en azından bi 10 bin tl dekor masrafınız olacak.bir terzi ile anlaşma yapmanız gerekir.ayrıca kiradan gelen ürünleri imkanınız var ise kendiniz temizleyin.birde bir arkadaşın yazdığı gibi 200-300 tl lik gelinlik 1000 tl lere satılmıyor. en azından samsunda satılmıyor.bu sıralar izmirde galinlik fuarı var .tam tarihini bilmiyorum mutlaka oraya gidip bütün firmaları aynı anda ürünlerini görebilirsiniz.işi bilen birisi 20000-30000 tl ye bu işi çevirebilir ama bilmeyen en az 50 000 tlyi gözden çıkarmalı bence.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye193 yazı
kısaca tavsiyem şu lüks bir iş yeri aç full ışıklandır pırıl pırıl, paranı malzemeden çok ana cadde üzerinde lüks yere harca. 20-30 gelinlik al 5 tanesini mankene giydir ön giriş vitrinini göz alıcı ve geniş yap. . sat tanesini 2000-2500 den. abiye işini 1 kez daha düşün derim. abiye yerine fantazi iç çamaşırlar, gecelikler, atletler falan filan sat derim hee bu gecelik ve atlaetlerinde en kalitelisini al. paketli falan olanlardan.. abiyenin modasını takip etmek çok zor.

açarsın bir vasat yer 400 e aldığın gelinliği satarsın 750 ye 1 yıl sonra sermayen bitmiştir demektir. hazır gelinlikleride ayağa düşürmüş olursun.

bir reklamcı gözüyle söylüyorum.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
gelinlik işinde gelecek var ama işin belli bir dilimi para kazanıyo işini ciddiye alıp takip edenler yeniyi yapabilenler kazanıyor taklit edenler geçiniyo bi de sürekli yer değiştirenleri var bende işim gereği gezip takip ediyorum benim işimde takı aksesuar taç toka taşlı aplikler swaroski taşlardan kişiye özel tasarım bedenlik imalatım var
murat

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
emınonude tanıdıklar var duydugum kadarıyla elemana verdıgı ücret sadece 2000 tl imiş ,kazancı bilemıyorum..bırde gelınlık işi sezonluktur biliyorsunuz ,davetıye satan bır arkadaştan öğrendiğim kadarıyla yaklaşık 5 ay durgun geçer ,bahar ve yaz aylarıda epey hareketli..
işte esas mesele bu hareketli zamanda hasatı toplayabilmek ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye4 yazı
Arkadaslar merhaba
Bende yakin zamanda Gelinlik ve Abiye magazasi acmayi planliyorum.Yurtdisinda yasiyorum.
Bu konuda ürün secimi ve temini konusunda konuyla ilgili bilgili arkadaslarin fikirlerini bekliyorum

Yerleşim ALMANYA / Bayern
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar merhaba ben İzmir de abiye imalatı ve toptan satışı yapıyorum.İlgilenen arkadaşlar varsa görüşebiliriz.....0530 883 61 06

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar elimde yeni kapattıgım gelinlik magazasına ait bir kez bile kiraya verilmemiş sıfır niteliginde gelinlikler nişanlıklar abiyeler var uygun fiyata vermeyi düşünüyorum yaklaşik 50 adet gelinlik 10 adet nişanlık ve 50 ye yakın abiyem mevcut tanesini en ucuz olarak aldıgım 450 ila 600 tl civarlarında aldım ve toptan olarak abiyelere 40 tl gelinlik ve nişanlıklara 200 tl fiyat istiyorum antalyada bulunan bu ürünlerime uygun alıcı arıyorum ilgilenenler lütfen ulaşsın ben eşimden ayrıldıgım için elimde kaldı bilmedigim bir iş yapmakta istemiyorum eşim için açmiştim ayrılınca kapattım iş güzel bir iş tavsiye ederim iletişim = 0532 167 7997 arayın görüşelim .....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Otomotiv
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar Ben lüks biyer açmak istiyorum ve içerisinde ünlü markaları satmak istiyorum bunun için alım nerden gerçekleşiyor bir bilginiz var mı bu işi nasıl yapabilirim ?
MineÖzbek

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye4 yazı
elimde son kalan seri olarak 17 model-54 parça abiyeyi uygun fiyata elimden çıkartmak istiyorum. ilgilenenler mail atsın, resimlerini gönderirim. icemrecan@gmail.com
Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
elimde son kalan seri olarak 17 model-54 parça abiyeyi uygun fiyata elimden çıkartmak istiyorum. ilgilenenler mail atsın, resimlerini gönderirim. icemrecan@gmail.com
Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil