Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kıbrısta Satılık Şirket Aranıyor

BaşlatanmalenkiTarih27/12/2007 06:35:46Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar kıbrıs küçük çaplı iş yapmak istiyorum.resmi dairelerle ve bankalarla problemi ve borcu olmayan eski yada yeni kurulmuş şirket aramaktayım.

Yerleşim Kuzey Kıbrıs TC / GirneMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye184 yazı
başkalarının adına kurulmuş şirketi devralmak yeni şirket kurmaktan daha zor. bence kendi adına yeni bir şirket kur derim.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
sayın izcen şimdi ben tc vatandaşıyım ayrıca kıbrısta yabancıların şirket kurması için 100.000 usd blokaj şartı aranmaktadır.bu kadar bkokaj yapacak imkanım yok.birde bazı projelerim o yüzdem presedür olarakda gerçekten uzun süreç olacagı için bu şekilde devir etmek isteyenler var ise geçmişini araştırmak şartı ile devralmak istiyorum.yada başka kıbrısta şirket kurmak için yada iş yapabilmem için yüklü blokaj şartı olmayan bildiginiz bir durum var ise yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Muhasebe
Üye347 yazı

KIBRISLI BİR ARKADAŞA %1 HİSSE VERİRSENİZ MALİYETİ YAKLAŞIK 1000 DOLLAR OLUR.İKİNCİ ALTERNATİF İSE TÜRKİYEDE KURULU BİR DÜZENİNİZ VARSA OFİS ACABİLİRSİNİZ BUNDADA TEK ŞARTLARI EN AZ 3 DE 1 İ KKTC YURTDAŞI OLMAK KAYDI İLE PERSONEL İSTİHDAM ETMEK ZORUNDASINIZ.
TİCARET YAPACAKSANIZ HESABINIZI İYİ YAPIN.KIBRISDA ŞUAN BAKKAL VE BAR HARİCİ ESNAFLARIN HEPSİ DERT YANIYOR

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
mrh malenki, söylenildiği gibi 100 bin dolar şirket kurmanın bedelidir. ancak bende geçen yıl bir ingiliz şirketi devir aldım. klima, beyaz eşya bakım onarım işi yapıyorum. maliyeti çok fazla oldu tabi ki. TR den mal getirmek vs..şükür işler oturdu artık. benim şirketim adı altına, yani tüzük değişikliği yapılıp başka işlerde yapabilme olanağım var. Ne iş yapıcaksın, nedir düşüncen? yardımcı olmaya çalışırım.
dellars

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
jj
dellars

Yeni Üye2 yazı
ARKADAŞLAR KOTALAR NEDENİ İLE KIBRISTA İCARET YAPMAK ZOR.İŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ ÖNCE TÜRKİYEDEN KIBRISA MAL GÖNDERMEYİ DENEYİNİZ BEN SON 2 AYDIR KIBRISA SÜREKLİ GİDİP GELEREK PAZAR ARAŞTIRMASI YAPTIM.ÇOK İYİ İNCELEMELER YAPMADAN YATIRIM YAPMAYIN DERİM.KIBRIS SADECE TURİZM MERKEZİ DURUMUNA GETİRİLMİŞ.YEŞİL ALAN YOK ÜRETİM YAPMAK İSTEDİĞİNİZDE DEVLETDEN TEŞFİK ALABİLİRSİNİZ.BUNUN DIŞINDA ARTISI OLMAZ

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye206 yazı
slm lar bır yakınımın orda kurulu bır sırketı var zamanında baya cıro yapmış bırseyler yapmak ıstıyor sger ılgılenırsenız kendısı ıstanbulda bostancı altıntepede gorusmek ıstersenız 0 5343412073 murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye12 yazı
buyuk para buyuk fıkırle gelen para kazanır bu adada...
cheromania

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / LefkosaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
kıbrısta şirket kurulumu yapan arkadaşlar var isterseniz yönlendirebilirim

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
2OO6 Yılında kurulan şirketimiz 150, 000, 00 TL (100, 000, 00$) sermaye gösterilerek kurulmuştur. Ana sözleşme yelpazesi geniştir. Her türlü ithalat ve ihracat yapılabilir. Şirketimizin sicili temizdir. Şirket adına bir kredi çek karnesi yada senet kullanılmamıştır. Vergi borcu yoktur. Hiç zarar gösterilmemiştir. Şirketimizin internet web sitesi mevcuttur. İş kurmak isteyenlere hazır 3 yıllık sorunsuz bir şirkettir. K.K.T.C de şirket kurma ve şirketin faaliyete gecme süreci masraflı ve cok zaman gerektirir, bu süreçleri yaşamadan şirketler mukayitliginden devir işlemi gercekleştirilerek hemen faaliyete geçilebilir. Detaylı bilgi telefonda görüsülür.05338882007-05428882007

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / Lefko?aMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
2O14 Yılında kurulan şirketimiz 100, 000, 00$ sermaye gösterilerek kurulmuştur. Ana sözleşme yelpazesi geniştir. Her türlü ithalat ve ihracat yapılabilir. Şirketimizin sicili temizdir. Şirket adına bir kredi çek karnesi yada senet kullanılmamıştır. Vergi borcu yoktur. Şirketler mukayitliginden devir işlemi gercekleştirilerek hemen faaliyete geçilebilir. Detaylı bilgi telefonda görüsülür. 0548 834 40 32 whats app aramasıda yapılabilir.Türkiyeye dönüş yapacağımızdan devrediyoruz.

Yeni Üye1 yazı
merhaba kktc de tavuk dükkanı açmayı düşünüyorum ne gerekli bunun için bilginiz var mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis