Yeni Üye Toplam 32 yazı |
|
cnytpol. Yeni Üye Toplam 32 yazı | saygilarimla ccc Yerleşim : Polonya / Krakow | Meslek : Diğer |
İdealist Üye Toplam 464 yazı | 06/09/2011 : 20:59:17 ![]() Size Yardımcı Olmak İsterim Ama Daha Geniş Bilgi Gerekiyor Bana. B.Kaan Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Yöneticilik |
cnytpol. Yeni Üye Toplam 32 yazı | merhabalar ogrenmek istediginiz bilgiler nelerdir yazarsaniz bilgi verebilrim. tesekkur ederim. ccc Yerleşim : Polonya / Krakow | Meslek : Diğer |
cnytpol. Yeni Üye Toplam 32 yazı | ccc Yerleşim : Polonya / Krakow | Meslek : Diğer |
cnytpol. Yeni Üye Toplam 32 yazı | merahaba arkadaslar arsanin uzerine insaat yapma izni yok imara acik degil yani boyle bir yeri nasil degerlendirebilirim bilmiyorum. ccc Yerleşim : Polonya / Krakow | Meslek : Diğer |
wonder Yeni Üye Toplam 14 yazı | 13/09/2011 : 00:00:44 ![]() 1- imar izni olmayan arsada Prefabrik bina yapabilirsiniz (mücavir alan dışındaysa sanırım) 2- arsanızı 2-5-10 yıl gibi sürelerle kiralayabilirsiniz 3-çiçek,peyzaj bitkileri ,fidan vs yetiştirebilir ve satabilirsiniz 4-otopark ihtiyacı olan bir yerse otopark ve otoyıkama yapabilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
cnytpol. Yeni Üye Toplam 32 yazı | tesekkur ederim verdiginiy bilgiler icin. ccc Yerleşim : Polonya / Krakow | Meslek : Diğer |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |