Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortak Arıyorum

BaşlatankoniksfanTarih26/12/2007 02:45:34Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Sevgili Arkadaşlar

İstanbulda kurmayı düşündüğüm bilişim firması için ortak aramaktayım minimum 10.000 ytl sermaye ile ciddi ortak olmayı düşünenler lütfen yazsınlar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye238 yazı
Yazmayi unuttum. Ben izmirdenim. Ancak Ist da okudum. Yurtdisinda yuksek lisans yaptim. 7 aydir issizim. Dukkan kira derdi olmayan ve uye cekicek ve hizmetin karsiligi uyelik ucretine dayanan bir egitim sitesi soz konusu olan sey.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
selam,

pcked'in bahsettiği gibi yazıcıoğlundaki tarzda düşünmüyorum.daha çok argeye yönelik bir bilişim firması düşünüyorum. ama sizde takdir edersinizki arge yapacağım demekle arge yapılmıyor ya çok yüklü bir para olacak nakitte ki arge olsun. o yüzden sıcak para şart. bu ise nasıl olur işte istişarelere kalmış bir olay. ben burada yazıp bırakmayı düşünmüyorum ciddi ciddi düşünen arkadaşlarla birebir yüzyüze görüşeceğim ne yapmak istediğimi biliyorum ama istişarelerle yol almak istiyorum bu devirde para kazanmak zor ama aynı zamanda kolayda yani bu stratejiye doğru zamanlamaya kalmış bir şey diye düşünüyorum tabi herşeyden evvel "nasip"...ben bir şeyler yapma gayreti içerisindeyim muhakkak aranızda birçok arkadaşta birşeyler yapmaya gayret etmiştir ama işte yalnız kalınıyor tam kafa dengi insan bulunamıyor . doğru insan bulunuyor para bulunamıyor muhakkak bir şeyler eksik çıkıyor

ben daha çok fikir üretmek isteyen bunları uygulamak isteyen arkadaş(lar?) arıyorum nasipse.

değerli fikirlerinizi merakla beklemekteyim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı

teoshaker ,açıkçası benimde böyle bir projem var (bahsettiğiniz projeye benzer) bakalım aynı projedir belkide :). bu proje benim için çok önemli hatta iyi bir sermaye harcamayı düşünüyordum bu proje için ama tabi uzun vadeli bir olay bu yani geri dönüşümü için uzun bekleme imkanı olması gerekir. (yani kendi düşündüğüm proje için diyorum). konuşalım bir yerlerden çözüm bulmaya gayret edelim derim

Üye238 yazı
Fikir cok uretilir koniksfan. Onu gerceklestirmek meseledir. Benim projem hazir bir projedir. Yuksek lisansim teknoloji yonetimidir. Ar-ge yonetimi ile ilgili yazilarim var. 10-20 ye olacak is degil onlar. Faydali model calismalari, ya da endustriyel dizayn gerektiren islerse cok cok uzun zaman alir ticarete donmesi. Basarilar.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
işte tam aynı şeyi söylemekteyiz . yani "10-20'ye olacak iş değil onlar" dediğn olay. tamam bunlar mazeret değil düşük miktarlarlada birçok iş başarılır ama yani sonuçta birçok projede kapsamlı bir çalışmayı istiyor. buda iyi yatırımlar demek. hep bunun çilesini çekiyoruz :) sıcak paralık işler yapmak durumunda kalıyoruz. bir modelim var bakalım bunun için olursa bence güzel olacak gibi düşünüyorum ama bakalım...

Yeni Üye10 yazı
tamam şimdi oldu aynı projeyi konuşuyoruz :) bende aynı projeyi düşünmüştüm ama bu verdiğin sitelerdeki gibi değil tabi bunlar bana göre amatör. daha profesyonel ötesi kurumsal bir çalışma yapılmalı. çalışma verimli bir çalışma olur. yani proje tutar.

Yeni Üye10 yazı
birde ben bir şey daha eklemek isterim. bu web sitesi sahibi arkadaşlar yapıyorlar bir site artık malum biliyorsun herkes site açabiliyor :) noluyor internet bir bilgi çöplüğü ilerde dahada çöplük olacak ben daha çok kurumsal şeyler düşünüyorum yani PR çalışmaları yapılacak konumlandırma çalışmaları yapılacak yani daha uzun vadeli ve daha kurumsal çalışma sistemleriyle. tabi sen teknoloji yönetimi okumuşsun iyi bilirsin böyle olması gerektiğini.

Yeni Üye10 yazı
diyorumki teoshaker beraber yapsakta rakipte olsak burada detaya inmeyelim diyorum hani başka rakipler çoğalmasın :;)

Yeni Üye10 yazı
hmm bende ltd.şti. düşünüyorum zaten bu tarz projelerde filan malum destekler çok ama kurumsal olunmadan destek alınmaz. ayrıca bahsi geçen proje tam anlamıyla %100 olarak benim düşündüğüm projeye benzemiyor. kısmen benziyor seninki sadece öss/oks vs sanıyorum. ben öss'yi hiç düşünmemiştim.

Yeni Üye10 yazı
msn gönderdim mailine ekleyebilirsin.