Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalya Da Ne İş Kurabilirim

Başlatanapoo07Tarih26/12/2007 00:57:52Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
iyi günler arkadaşlar,
Ben uzun süre Fransada yaşadıktan sonra Türkiyeye temelli döndüm ve Antalya ya yerleştim.
Antalya da nasıl bir iş kurabilirim şu an da bilmiyorum sizin güzel fikirlerinize ihtiyacım var, bir de eğer fransızca bilen eleman arayan varsa bana bu mailden ulaşabilirler apoo07@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye21 yazı
şu an türkiye genelinde yapılacak tek risk siz iş olarak gördüğümüz bizim bayilik sistemimizdir aynı çatı altında birçok iş yapma olanağı sunan bayilik zincirimiz içinde silah olarak kullandığımız fatura tahsilatı başta yer alıyor tahsilat olayında rakip tanımıyoruz vatandaş bizim aracılığımızla tüm ödemelerini (elktrik su tel vergi ssk bağkur vs vs vs) ister nakit ister kredi kartıyla isterse kredi kartına 12 ye varan taksitlerleödeye bilir bu sadece faturayla sınırlı değildir vatandaş isterse ev işyeri kirasını hatta elden almış olduğu borcunu bile bizden kartla ve taksitle ödeyebilir bankalarda bile olmayan hizmet taksitle havale eft bile bizim verdiğimiz hizmetler içindedir buraya kadarki kısım bizim ödemeyle alakalı işimizdir biz aynı zamanda 33 firmanın poliçesini satan bir sigorta acentesiyiz poliçeleri en ucuz fiyat ve en uzun vade seçeneğiyle satıyoruz uçak ve otobüs bileti satıyoruz anlaşmalı firmalarımız aracılığıyla rent acar ve kargo taşımacılığı yapıyoruz türkiye genelinde emlak işimiz mevcut parça ve bütün kontür satışımız var web sitemizden bayilerimize ürün satışı yaptırıyoruz d.smart bayiliğimiz var t.t.net çözüm ortaklığımız mevcut yeni hayata geçirdiğimiz üye iş yeri projemizle tatminkar karlar elde ediyoruz ve bunların yanında hayata geçmeyi bekliyen bir dizi projemiz var bütün bu işleri tek bir çatı altında ve bir ekran üzerinde yapıyoruz vede tatminkar kar marjlarıyla eğer düşünürseniz ve daha detaylı bilgi almak isterseniz
gof.manavgathakan@hotmail.com mail adresinden yada
5324884935
2427429161 nolu telefonlardan bana ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek