Sayın scream, aynı soruyu google'da aratmış olsan az çok bilgi sahibi olacaksınız. Doğrudan bu şekilde sormanız, sizin bu konuda hiç araştırmadığınız anlamına gelir; araştırmış olsanız bile. Araştırdığınızda, aklınıza takılan ve bilmediğiniz detayları burada sorarak daha verimli bilgi alacağınızdan eminim.
araştırdığınızı varsaya rak söylüyorum,
- amcanızdan bir davet mektubu isteyin şu tarihler arasında kalacağınıza dair ve sizin amcanızın yanında kalacağına, ekonomik anlamda da sorumlu olacağına dair, belki kolaylık sağlayabilir vize almada.
- eğer düzenli gelir durumunuz varsa, para da bankaya yatırılıyorsa bankadan döküman alın,
- diğer belgeler zaten araştırdığınızda karşınıza çıkacak. ben sadece kolaylıkları söyledim. ama 3 ay zor gibi, genelde 1 ay veriyorlar arkadaşımdan biliyorum.
ama ekonomik durumunuz iyiyse, dediğim gibi herşeye bankadaki hesaba bakar; sizi oraya ***ürecek ve yaşatacak akabinde de geri geleceğinizde de cebinizde para kalacak şekilde hesabını yapıyorlar. fransız shengeni alamazsan alman shengenine başvur, alman shengeni alırsan önce almanyaya uğra sonra karayoluyla fransaya git. köln şehrinden paris 5-6 saat sanırım.. bu son söylediklerim sadece alternatiftir. unutmadan öğrenciysen, dil okulu ve öğrenci vizesini araştır.
kolay gelsin.