Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Off Shore Şirket Kuruluşu

BaşlatanbkancaTarih14/06/2010 13:16:47Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
İyi günler
Tercihen Hollandada off shore şirket kurmak istiyorum. Bu konuda detaylı bilgi ihtiyacım var.

Bilgi verirseniz sevinirim..

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye537 yazı
bu konuyu bende merak ediyorum of shore ne işe yarar

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye10 yazı
merhabalar cok fazla bilgi veremiyecem ama benim kendi off shore sirketim var ben kendim Cin de yasiyorum ama HONGKONG ta off shore sirketi actim of shore sirketi bir nevi ticaret yaptiginiz ulkede resmi birsekilde is yapma olanagi sagliyor hemende bir cok vergiden muaf olma imkani sagliyor.off shore actiktan sonra ayni zaman yasadiginiz ulkede (sehirde )birde resmi office acmak zorundasiniz tum bilgileriniz bu ofis uzerinde gerceklesecektir . daha iyi bir bilgi icin bulundugunuz ildeki yabanci ticaret subesine bas vurmaniz sizin icin kafi olacak sanirim iyi sanslar
saygiyla

Yerleşim Çin / NingboMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye41 yazı

hizmet sektörü içinde geçerlimidir bu?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Yöneticilik
Yeni Üye74 yazı
Merhaba Arkadaşlar.
Uluslararası ticarette sık sık bu tür firmalarla karşılaşıyoruz.Fakat bu şirketleri belirli kretireler göre değerlendirme ihtiyacı hissettiğinizde , hiç bir resmi makamdan bilgi alamıyorsunuz. Ticari ateşeliklerden , o ülkedeki ticaret kayıtlarında bulamıyorsunuz mesela. Bu tür bir şirketle iş yapabilmek , yasal mevzuata uygun prosedürler izleyebilmek için kısaca kanunen resmiyetini ibraz ettirebilmek için neler gerekir .Bilgisi olan arkadaşlardan rica edecem.

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Üye762 yazı
Erşah Bey,

Offshore şirketler her türlü ticari faaliyeti yapabilir diye birşey yoktur.Yani Türkiyede açacagınız bir LTD ile Hollandaya ait denizaşırı topraklarda açacagınız bir OFFSHORE arasında dağlar kadar fark vardır.Türkiyedeki LTD hatta adi şirket bile faaliyet alanı konusunda OFFSHORE dan daha degerlidir.

Offshore statusunu de ilgili ulkedeki ticaret odasından sorun.Offshore sirket kaydı olmaması mumkun degıldır.

Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat