Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

Ukrayna,rusya Ve Diğer Ülkelere Kumaş İhracatı. .

Başlatanjoeblack81Tarih29/08/2011 18:52:48Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar!!! Arkadaşımla beraber perdelik,döşemelik,masa örtüsü kumaşlar var elimizde bunları başta ukrayna,rusya diğer ülkerlere bir paravan şirket üzerinden satmak istiyoruz burada müşteri portvöyü olan arkadaşlar arıyoruz yardımcı olursanız seviniriz..örnek kartela ve mal gönderebiliriz...
Aknas Yapı Sistemleri

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye7 yazı
merhabalar,ben ukrayna-odessada yaşiyorum eger buralarda perdelik kumaş işi devamlı olarak yapmak isterseniz pazarda bir yer açip ortak çalişabiliriz.düşünürseniz görüşebiliriz.+380933083175 ,kemal

Yerleşim Türkiye / Artvin
Yeni Üye10 yazı
tabi olabilir nasıl yapabiliriz konuşalım..önce örnek kartela gönderebiliriz yada sizin fikriniz nasıl olur ordaki şartları bilmiyoruz..
Aknas Yapı Sistemleri

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye398 yazı

merhaba . ukrayna icin ornek kartela istiyorum. kartela ve fiyatlari bana ulastirirsaniz on arastirma yapabilirim.
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Üye398 yazı
bir paravan şirket üzerinden satmak istiyoruz . demissiniz. bu konuyuiraz acabilirmisiniz. neden paravan sirket?.........
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Üye762 yazı
anladıgım kadarıyla paravan sirketten kasıt su oluyor;

oralarda yerlesik ve hazır musteri portfoyu olan bır sırket varsa bız ona verelım o satsın.

Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
devamlı müşteri portvoyu yakaladıktan sonra bır sırket acmayı dusunuyoruz...suanda sadece mallarımız sağlam guvenılır bırılerıyle ıs yapmak ıstıyoruz..
Aknas Yapı Sistemleri

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye98 yazı
ilan gulcelmıdır
////////Genç İşadamı....since 1903...////////

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat