Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Balıkçılık Malzemeleri Satmak

BaşlatanhemperiTarih25/08/2011 11:49:14Yorum8

İlk mesaj
Arkadaşlar Merhaba,

Bir arkadaşım balıkçılık malzemesi satan bir iş yeri açmak istiyor. A dan Z ye herşey olacak, Bir market gibi içerde gezip, arabalara istenilen ürünler konulup kasada ödeme yapılacak. Aynı zamanda internet üzerinden de satışlar yapılacak.

Sizlerinde bu konu hakkında fikirlerini almak istedim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
bence tutar kardeşim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Ben yillardir balik avliyorum ve bu Hobi icin giderlerim yillik 5000Tl ve üzeri oluyor ve benim gibi o kadar cok hastasi var bu isin.

En önemlisi mali satanin isinden anlamasi, dükkana gelen müsterinin belki hic bilgisi olmaz ve ben bu baligi tutmak istiyorum der.
Sen onun istedigi baliga göre bir takim uydurursun, yeminide satarsin ve ona baligi nerede tutacagini önerirsin ve eger gercekten o kisi o baligi orada tutarsa daima müsterin kalir.
Müsteriyi asla kendine birakmayacaksin cünki bir balikci ne kadar cok bilgi edinirse onun icin da iyi hem gelir senden misirasini, kancasini, yemini alir hemde bilgi edinir.

En büyük gercek, sadece 2TL´lik yem almaya girersin dükkana, su eksikdi bu eksikdi diyerek 50TL harcayip cikarsin.

Yerleşim Küba / BaskentMeslek Sa?lyk hizmetleri

Hayati bey düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

2 tl lik ürün almaya girip kredi kartı slibimde 3 haneli rakamlar gördüğüm benimde çok olmuştur :))

en azından bu düşüncemi 3 ay daha düşünüp, böyle bir iş yeri açmaya karar verdikten sonra en az 6 ay bu işi yapan bir yerde çalışmayı düşünüyorum.

Kafamda bir sürü soru işareti var, zamanla eminim bunlar netleşecektir.

Bu işi yapan kişiler varsa fikirlerini almak isterim

güncel

İşyerini bir arkadaşın açacaksa sen niye 3 ay düşünüp 6 ay bir yerde çalışıyon :))
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Arkadaşım benim profilimden yazmış

Hala açamadınız mı dükkanı?
baris

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
yok kardeşim o kadar çok iş düşünüyor ve araştırıyoruz hala açmadı