Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Su Bayisi Devir Almak İstiyorum Yardım. . . . .

BaşlatanbodrummmTarih23/08/2011 16:47:32Yorum5

İlk mesaj
HERKESE SELAMLAR, BODRUMUN KÜÇÜK BİR BELDESİNDE EVİMİN HEMEN ÖNÜNDE BİR SU BAYİSİ VAR GÜNDE YAZIN 180 ADET SU 8-15 ARASI TÜP SATIYOR. ŞU SIRALAR DEVİR ETMEK İSTİYORLAR. 2 MOTORSİKLET VE 5 MILYAR DEGERINDE MAZDA KAMYONET VAR. BIRDE 12000 ADET DAMACANA SU (BU 12.000 ADET HER FABRIKADAN SU ALISINIZDA ALDIGINIZIN %30 U KADAR VERILIYOR.) KIŞINDA ODUN KÖMÜR SATIYOR. 20.000 TL DEVİR ÜCRETİ İSTİYORLAR. BEN YİNE EVİMİN YANINDA ÇOK RAHAT BİR İŞTE ÇALIŞIYORUM. DEVİRİ ALSAM BİLE İŞ YERİMDEN AYRILMAYIP TELEFONA BAKMASI İÇİN BİR BAYAN TUTUCAM SERVİS ELEMANI ZATEN HAZIR. SİZCE BU İŞİN ARTISI EKSİSİ NEDİR.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Günde 180 adet su mu satıyor. Hemde küçük bir belde de. Sanırım bu satılan damacana değil. Çünkü günde 180 damacana su satan bir yeri 20.000 TL. ye hemen alınır. 2.ayda zaten yatırımın çıkar. Her damacanadan 2,5 TL. kalsa ayda kaba hesapla 180*30*2,5=13.500 TL. brüt kar eder.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
munen çok haklısınız 180 damacana su satan yer 20bin liraya devretmez bence de.
Oto alım - satım .

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf

20000 tl çok az ki içinde motosikleti kamyoneti ve 12000 tane damacana suyu var.

mümkün değil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Dediğin şartlardaysa, al dostum. Zaten çıkartırsın paranı çok rahat. Hatta o rakama günde 100 tane satsan bile alabilirsin.

İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
BU BAYİDE KULLANILAN SU PİRİENE VE TOPÇAMDIR. 2 MARKA SU DANDA EGER BAYI ONUNE KENDINIZ GELIR ALIRSANIZ 1 TL EVE TESLIM YAKIN YERE 1.5 TL UZAK YERE MAX 2.5 TL KAR KOYUYOR EN UZAK YER 3 KM YOK BILE. BENI KIŞ MEVSIMI KORKUTUYOR. SATAN KİŞİDE KIŞIN 60-100 ADET ARASI SU SATIYORUM DIYOR. ODUN KÖMÜRÜ YETİŞTİREMİYORUM DİYOR.BU ARADA TÜP TENDE 11 TL KARI OLUYORMUŞ.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mühendis