Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ayakkabı İhracatı

BaşlatanEnerjiCTarih23/08/2011 00:36:12Yorum36

İlk mesaj
Ya ben şimdi kendim için ihracat kapılarını aralamak istiyorum işyerim için biz konyada bir ayakkabı üreticisiyiz ihracat olayına nasıl gireriz bunun dışında gümrük vergileri falan neye göre çıkar 50 tl lik ayakkabıya ortalama ne kadar vergi öderiz çiftinde veya koli bazında mı çıkar nedir bilmiyorum bunun dışında bana ne gibi masraflar çıkar kargo dışında bilen varsa anlatabilir mi

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Merhaba çok yakın bir dostum yurt dışından ayakkabı ihrac ediyor, bildiğim kadarı ile adet bazında değil konteyner bazında vergi çıkıyor, yani 50 liralık bir ayakkabının vergisi diye bişi yok, x üründen kaç koli aldı isen, diğerinden kaç koli aldı isen konteyner hesabı yapılıyor ve ona göre vergilendiriliyor.

Dilersen bu konuda sizlere yardımcı olmalarını sağlayabilirim, en azından başlangıç olarak tecrübeli bir firma ile çalışmak sanırım sizin içinde yararlı olur.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Ayakkabı modelleri ve fiyatlarını gönderirseniz size alıcı bulabilirim. Kolay Gelsin

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Serbest meslek

merhaba sevgılı hemserım, oncelıkle ıhracatı dusunmen cok sevındırıcı tebrık ederım. Dunya bızı beklıyor. Kısaca bılgı vereyım yıne sorunuz olursa cevaplamaya calısırım. Ihracat yaptıgınızda sıze herhangı bır vergı gelmez. Sadece kargo ve gumrukleme masrafınız olur. ayakkabınızın dıs ulkedekı ıthalatcı fırma ulkesındekı ıthalat vergısını odeyerek malını gumrugunden teslım alır. Sız devletten kdv ıadesı ve cesıtlı ıhracat destegı alabılırsınız. Ihracata baslıyacaksanız su an da en uygun pazar ırak. satıslar pesın. Ithalat vergısı de yok sayılacak duzeyde. Tıcaretınızde Elımden geldıgınce yardımcı olmak ısterım. hayırlı ısler dılerım.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Romanyada yasamaktayim.Ayakkabı modelleri ve fiyatlarını gönderirseniz inceleyebilirim ve belki birseyler yapabiliriz

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Elektrik / Elektronik
Modeller ve fiyatlar konusunda bilgi istiyorum
Iyi calismalar
Øzgur Levent
+4792503883
ozgurlevent1@gmail.com

Yerleşim Norveç / OsloMeslek Mühendis
Merhaba!!!
kendinize ait siteniz var mi?
asker ayakkabilarin fiyatyny ogrenebilir miyiz varsa

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Ticaret
size yurt disinda basarilar dilerim bir katkim olsun,
dublin /ireland ayakkabi ureticileri ile kontak ariyor yazin sansinizi deneyin
info@solecity.ie
www.solecity.ie
kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
gümrükleme konusunda yardımcı olabilirim..bol kazançlar
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
iran ırak bölgelerinde birinci kisiden ticaret yapmak kaydıyla cyardımcı olabilirim
faruk

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
ayakkabı imalatçısıyım ihracat yapabilirim her türlü erkek ayakkabısı üretme kapasitem ve modellerim var. ilgilenen varsa irtibata geçebilirim saygılar..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ev kadyny
Numunelerin resimlerini ve bilgilerini gonderirseniz ortak bir çalışma yapabiliriz.
edicle73@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba.ben astana-kazakıstanda oturuyorum.burada turk malı ayakkabı ve bot satmak ıstıyorum.ılgılenenler ıle ıletısım kurabılırız..

Yerleşim Kazakistan / Astana
Gürcistana ihraç edebiliriz. cmlq23@hotmail.adresine mail ve telefon numaranızı bildirirseniz, görüşürüz
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
selam hocam,
bende aslen konyalıyım danimarkada yasıyorum.

burada ayakkabı ve giyim türk malıysa cok tutuluyor hocam...

H&M Diye bir magaza zinciri var burada A DAN Z YE TÜM ÜRÜNLERİ TÜRK

türkiyede 2 liraya alacagınız ( toptan ) penye burada 150 lira

türkiyede 10 lira olan ayakkabı 300 lira

atmıyorum hocam abartısız konusuyorum.

Türkiyeye göre bu para cok fazla ama burada işsizlik maası alan bir vatandas ( 24- 60 arası ) 10.000 kron alıyor oda 3,500 lira eder.

bazi ürünler türkiyeden coook ucuz bazıları cook pahalı

mesela 3 kg kiyma 100 kron = 30 tl ( türkiyeden ucuz )

pahalı olan ürünler ise

AYAKKABI - ELBİSE - TAKI - SÜS HAYVANI - HİZMET SEKTÖRÜ ( BOYACI - ELEKTRIKCI VS VS )

Şubat 12 de türkiyeye gelcem inşallah konyaya görüşebiliriz.

ben elbısecıyım burada ayakkabı satmam ama anlasırsak adınıza pazarlarım.

danimarka numaram : +45 25890681
türk numaram : 0546 450 0673 ( şubat 12 de acarım )

mailim : acargruppen@yandex.com.tr
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil

Size ihracat konusunda yardımcı olabilirim.

Öncelikle aşağıdaki bilgilere ihtiyacım var.

- İhracatçılar bilriğine üye misiniz?
- Aylık üretim kapasiteniz nedir?
- E-kataloğunuzu ve web sitenizin linkini gönderebilir misiniz?

Bana mesaj bölümünden ulaşırsanız sevinirim.
İletişime geçmek için lütfen mesaj atınız.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
telefon numaram 05336870792

Yerleşim Türkiye / ISTANBULMeslek Ticaret
merhabalar spor ayakkabı imalatı yapıyorum.filet garson zenne ve merdane.dış ülkelere pazarlamak istiyorum ürünlerimi.günlük 1200 çift ayakkabı üretim kapasitemiz var.modellerimiz güzel ve kalitelidir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iletişim numarası bıraktım.05336870792

Türkiye Genelinden İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızıstan, Tacikistan, Özbekistan, Afganistan'a Nakliye Hizmeti..

İthalat ve İhracat Hizmetleri
Uluslararası Nakliye
Gümrükleme Hizmeti
Dış Ticaret
Acentanlık

GÜRBULAK SINIR KAPISI VE DOĞUBAYAZIT GÜMRÜĞÜNDE İHRACAT,İTHALAT, GÜMRÜK İŞLERİ.....

REAL UÇAR ULUSLARARASI LOJİSTİK HİZMETLERİ
TEL :+90 472 312 8949 GSM : +90 541 321 2011
www.realucar.com abdullah@realucar.com

Yerleşim Türkiye / Do?ubayazytMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
ayakkabı resimlerini ve fiyat listesini mail attım.abdülazim bey.

merhabalar spor ayakkabı imalatı yapıyorum.filet garson zenne ve merdane.dış ülkelere pazarlamak istiyorum ürünlerimi.günlük 1200 çift ayakkabı üretim kapasitemiz var.modellerimiz güzel ve kalitelidir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iletişim numarası bıraktım.05336870792

Merhabalar,

İstanbul/Merter de bayan ayakkabı sektöründe toptan üretim ve satış yapmaktayız. Yurtiçi ve yurtdışında yeni müşteriler arıyoruz. İlgilenenler info@ametistshoes.com ya da +902126440492 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Buradan bana mesaj bırakan sevgili arkadaşlar sizleri whatsup a davet ediyorum 05465916784 oradan ayrıntılı konuşabiliriz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici

Merhaba EnerjiC,

Her yere belki ihracat yapamayabilirsiniz ama size Tekstil Sanayi'nin web adresi vereyim. Bu adreste dünyanın her yerinde ihracatçılar ve ithalatçılar var!..

Tekstile dair tüm ürünlerinizi aşağıdaki siteye girerek hem tüm tanıtımlarınızı, hem de alıcı ve satılar ile bir araya gelebilirsiniz.

Linkini yazıyorum!..
http://www.TekstilSanayi.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil