Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sizi Tanıyalım!

BaşlatanGCG.Tarih22/12/2007 23:13:41Yorum0

İlk mesaj
Üye138 yazı
Değerli arkadaşlar sitede yeni iş fikirlerini faaliyete geçirmek isteyen oldukça çok arkadaşımın olduğunu tahmin ediyorum.Gerek iş düşüncesini,gerekse iş düşüncelerine yorum yazan arkadaşlarım kimimiz işletmeci,kimimiz çalışanlar,kimimiz öğrenci,kimimiz işsiz,ve bunun gibi değişik gruplardan oluşmuş koniks sitesini teşkil etmekteyiz.
Siz değerli arkadaşlarımdan rica ediyorum madem bu sitede herkes hür iradesine göre iş düşüncelerini yazabiliyorsa,iletişimde zorluk,tanışmada güvensizlik duyuyorsa,sanırım öyle!lütfen arkadaşlar ücretsiz bir web sitesi veya iletinizde kısaca kendinizden bir sunum yapın ki iş düşüncelerimiz düşlerde kalmasın!!!
ÖRNEK:Ankara/gıda sektöründe deneyimli pazarlamacıyım-gibi olabilirse yazışmalarda,tanışmalarda çok kolaylıklar sağlar.Yoksa hiç bir şey ya-pa-ma-yız.bilinki yazan yazana şu kadar param var nasıl bir iş yapacağımı bilmiyorum!gibisinden,öyle afaki yazılar varki okuyun bana hak verirsiniz.iş hakkında kısa bir bilgi arkadaşlar kütük seceresini istemiyorumki!!!inanın şahsım olarak yazılan yazıları okurkende o yazıya yorum yazarkende inanın insan çekiniyor.Nedir,kimdir yazının aslı varmıdır,yokmudur belli değil bunun için siz arkadaşlardan çok kısa bilgi başka bir şey istemiyorum ki yazarken rahat yazayım.ciddi arkadaşlarımı tenzi ederim sitede bir yazar yazıyor yahu insan evladıyız arkadaşlar yazıyı okuyoruz,gerekirse yorum yazıyoruz zaman harcıyoruz,en nihayet insanız arkadaşlar lütfen benim hatam olursa beni uyarınız ama lütfen sitede afaki yazan arkadaşlarımızı lütfen uyaralım kısa bilgi ile,tanışalım ,tartışalım yapacaksak akıllı uslu iş yapalım lütfen !!!kısa bir bilgi ciddi bir yazı bazen okadar önemli oluyorki insanın gerek yaşam gerekse iş yaşamını değiştiriyor.
yazılarınızda benim içinde yorumlarınızı yazmanızı bekler iş düşüncelerinizde kolaylıklar dilerim...

Yerleşim TürkiyeMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum