Sevgili Gökhan,
Bana gönderdiğin özel mesajlarda kendinle ilgili bu kadar çok biligi vermen özetle ben birçok baltanın sapıyım demekten başka bir şey değil benim için.
Kendini benim gibi kişilere ya da internet alemindeki hiç tanımadığın insanlara ifade etmeye çalışmak şahsına bir fayda sağlamaz. Hiç birimiz vay be adam iyiymiş aslında demeyiz. Hatta gözümüzden biraz daha düşersin.
Doygun bir arkadaşımız olsan burada böyle bir mücadeleye girmezsin. Burası sanal bir dünya yani gerçekte olamayan bir dünya. Burada değil hayatta başarılı olman gerek. Hayatta başarılı olduğunda burada sadece eğlence için bulunursun ve kimseyle mücadeleye girmeden yazarsın.
Senin bir sürü yazını silmiş olamam zira yılda birkaç kez oda yazım yanlışları ile ilgili yazılar silerim. Burada benden başka yazı silebilen insanlarda var. Seni daha önceden hatırlamıyorum aklımda kalmamışsın. Senin bir sürü yazını silen ben değilim. Ama bana takılmaya heleki müstakbel mesleğinle ilgili bu kadar saçma takılmalar yapmaya devam edersen başına gelecek olan tam olarak iddia ettiğin durum olur.
Sen de beni tanımıyorsun. Ama ahkam kesip duruyorsun.
Basit bir amele olarak bu kadar yazı yumurtlamak bana has bir şey demek ki. ? Gel gör ki, iki sene kalıpcı ve demircinin yanında da çalışmıştım. İnşaat işcilerinden harika hikayeler dinlemiştim. Ahkam kesilecekse ben keserim sana sıra gelmez. Mali müşavir olmak zor iş. Sınavı bu pratik zekanla ve iletişim yeteneğinle verebildiğinde beni ara. Kapanmak üzere üç beş şirket var gel de 600 lira masrafla 1 yılda kapat bu şirketleri şirket başına sana bir teklik verelim. Kapatamazsan sen bize ne verebileceğini bir söyle bakalım.
Demek beni kanun nezdinde düzelttin ha. seni kanun nezdinde kınıyorum Gökhan.
Yazının sonunu özür dilerim diye bitirmişsin ama çok itici bir yazı yazmışsın. Anlattığın, sen gibi on parmağında on marifet bir adama yakışmamış. Bırak internette tanımadığın yel değirmenleriyle boğuşmayı işine bak, gerçek değirmenler seni öğütüyor bende onların çarkında dişlinin biriyim belki. Enerjini fuzuli işlere harcama. Ya da harca eğlencemiz sürsün.
Saygılar.