Merhaba.Heryerde olduğu gibi koniks'de de,içi doldurulamayan soyut kavramları çoğunlukla kullanıyorlar. Herşey yazılıyor,1.kalite v.d. özellikler,ama iş fiyat vermeye gelince,normal,ucuz,çok uygun gibi boş ifadelere başvuruyorlar.Normal nedir? Açıklayabilecek bir kişi var ise buyursun açıklasın,ben de birşeyler söyleyim. Peki çok uygun nedir? Açıklayabilecek bir kişi var mı? Yoktur,çünkü çok uygundan önce uygun nedir? O'nu açıklayabilmesi gerekir ki, onu da açıklayamaz. Arkadaşım,herşeyi güzelce yazmışsın,yahu kömürün çapı bu kadar,kalori 7000 cal,fiyat kdv dahil 100 tl/ton adres teslimi (çok ucuz dedin ya),kişiye göre ayrı fiyat uygulaması ne yazık kı her sektörde çok yaygın.Fiyatları yazın arkadaşlar,fazla alana,nakit ödeyene farklı fiyat vermenizi kınayabilecek kimse yok ki...özellikle seni seçmedim kyoshi333,bir örnek oluştursun diye yazıyorum...yine de bana,çap,kalori,kdv'li İstanbul teslim fiyatı yazarsan,fiyatının ne kadar çok uygun olduğunu görerek,belkide 4-5 tır + kömürünü satarız...kolay gelsin...