İlk mesaj
Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri
Bijuteri Malzemesi Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumH
Yeni Üye40 yazı
S
Üye280 yazı
Senseti Store
H
Yeni Üye40 yazı
S
Üye280 yazı
Senseti Store
I
Üye170 yazı
Bujiteri Magazınızda Dogal Sabun ve Hedıyelık Turk hama Setleri, Aromaterapı urunlerı ve Aromatık Dekoratıf Mumlar Satmak ıstersenız... Yardımcı olabılırız
F
Yeni Üye22 yazı
18/08/2011 : 11:08:08#6
Web sitesi
Alıntı
Bijuteri ve aksesuarda internetten toptan satis yapiyoruz. Kredi kartina 6 taksit ve ucretsiz kargo imkani. Perakende magazalarimizla da hareketli urunleri gorup sitemize ekliyoruz. Paket olarak alma mecburiyetiniz de yok tek tek alin cesitliliginizi arttirin. www.feminmarket.com
Toptan Bijuterinin Adresi
M
Yeni Üye57 yazı
Merhaba,
Çin'den sentetik saç topuz bandı arz ediliyor. Siyah,kahverengi ve sarı renklerde. Sizde satılırsa numune istetelim.Lütfen bilgi veriniz.
matelasse34@hotmail.com
Çin'den sentetik saç topuz bandı arz ediliyor. Siyah,kahverengi ve sarı renklerde. Sizde satılırsa numune istetelim.Lütfen bilgi veriniz.
matelasse34@hotmail.com
HBM
H
Yeni Üye40 yazı
günceldir...
2
Üye279 yazı
TOPTAN SAAT BİJUTERİ ÇANTA KOZMATİK SATIYORUZ İLGİLİ ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM
İRTİBAT: ERDİNÇ 0542 583 40 76
İRTİBAT: ERDİNÇ 0542 583 40 76
E
Yeni Üye7 yazı
.....£ZGİ.....
ezgishop@hotmail.com
ezgishop@hotmail.com
2
Üye279 yazı
Y
Yeni Üye2 yazı
18/01/2012 : 10:51:40#12
Web sitesi
Alıntı
Gümüş takı düşünürseniz yardımcı olabilirim
Yesim Senol
A
Yeni Üye10 yazı
merhaba her türlü bujiteri anahtarlık ve benzeri çeşitlerinİ ENJEKSİYON VE LASTİK DÖKÜM makinalarında kendim imal ediyorum.ilgilenirseniz yardımcı olurum.hayırlı işler.
F
Üye160 yazı
50 kuruştan 3000 adet parti ürünü yollayabilrim resimleri mail ile yolladım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz