Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Küçük Bir Tohum İken Büyük Bir Fidan Nasıl Olunur.

BaşlatanMehmet EkenTarih11/08/2011 23:16:51Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Saygı Ve SevGİ Değer Konıks Üyesi ArKadaŞLarim HerKese MerhabaLar VeHAyırLı İşLer Diliyorum

Benim Sizlere Açmak İsteDiĞim Konum!!!!

Biz Nakliyatçıyız 1kamyon artı 1kamyonetimiz var ve firmaya bağlı halde aylık olarak çalıştırıyoruz .maaş olarak fazla bir mıktar kazandırmasada kendısını çevirebiliyorlar.ve birinde babam diğerinde ise şöför çalışıyoruz ben ise değişik bir yöntem bularak büyütmeyi düşünüyorum ve şirket olmayı düşünüyorum

LoJisTik Sektöründe Küçük Bir Tohum İken Büyük Bir Fidan Nasıl Olunur.
2)NeLer GerekLidir
3)NaSıL DavranıLmaLıdır
4)NasıL Bir TicareT PoLitikası İzlemeliyiz

Yorumu ve düşünceleri + bu SektörLe Uğraşan HerKesin Yorumlarını BekLiyorum... Herkese Şimdiden TeşeKkür Ediyorum..
Doğru kişi, doğru hizmet/ürün ve hız yüksek kar getirir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye62 yazı
2 şehir belirle ve ordaki senin gibi nakliyecilerle anlaş. Haftanın belirli günleri şehirlere sefer düzenle ve küçük işletmelerin küçük yüklerini tek seferde gönder.

Örneğin Bursa'dan A ve B şehirlerine taşımacılık yapacaksın ve bu şehirlerde seninle çalışabilecek uygun nakliyeciler(kamyonet ve depo sahibi) buldun.

Büyük kamyonun

Pazartesi Bursa - A şehri
Salı Bursa - B şehri
Çarşamba Bursa - A şehri
Perşembe Bursa - B şehri
Cuma Bursa - A şehri
Cumartesi Bursa - B şehri

şeklinde çalışsın

Kamyonet ile de sürekli Bursa içindeki eşyaları toplat yada sana diğer illerden gelen eşyaları dağıtımında kullan. Aynı şekilde diğer illerdeki kamyonetlerde eşya dağıtımında ve eşya toplamada çalışsınlar.
Taşıyacağın eşyaları ağırlık ya da hacmine göre fiyatlandır.

Başta kamyonu doldurmak ta zorlanabilirsin ama işini geliştirip kamyonunun doluluk oranını artırdığında hayal bile edemeyeceğin rakamlarla çalışırsın.

Tabi bu elindekilerin yanında forklift transpalet vb aletler bunları kullanacak insanlar, depo ve iş alacağın sağlam bi çevren olması gerekiyor.

A ve B şehirlerinide seçerken çok dikkatli davranmalısın bulunduğun şehrin ve iş yapacağın çevrenin hangi şehirlere ağırlıklı ticaret yapacağını bilmen gerekir.

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye48 yazı
teşekkür ediyorum bilgileriniz için fakat bizim araçlar ambara bağlı şekilde aylık çalışıyorlar. ben bunları orta vadeli bir dönem içinde şehir içi sonra işimizi büyütüp şirket haline dönüştürüp şehirler arası çalıştırmayı düşünüyorum . ve müşteri bulma olanağım nasıl olabilir araçlarla serbest çalıştırarak orta vadede kendımı toparlayabılırım
Doğru kişi, doğru hizmet/ürün ve hız yüksek kar getirir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama