İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumF
Üye110 yazı
G
Üye299 yazı
R
Üye255 yazı
Pes...
redirect
O
Yeni Üye78 yazı
Oğuz
E
Yeni Üye51 yazı
garip fabrika kuracak sermayeye cesareta sahipsiz?????? üretecegin malı nasıl satacagını bilmiyorsun?????hakikaten bu sitede bayagı tuhaf insanlar var
T
Yeni Üye82 yazı
merhaba arkadaşlar yeni müsait oldum
arkadaşlar boru üretimi imalatına ortak olduk ortak oldugumuz kişi sadece tek tip boru üretimi yapıyor kanal sulama boruları yapıyor orta boy bu pazar üzerine piyasası var
bizde ortak olduk ve üretim makınaları aldık plastik boru üzerine her seyı uretebılen
garıp bırı arkadasa ve fıratkentlı arkadaşlara tesekkur edıyorum ılanımızı cıddıye almıslar
en kısa surede resımlerı ve uretmeye hazır kapasıtede olan fabrıkamızın uretebılecegı urunlerı sızlerle paylaşacagım
diğer yorum yapan arkadaslarada tesekkur edıyorum ben ayrıntıları yazmayınca tabıkı dogal olarak güzel eleştiride bulunulmuş
gönüller bır olsun hepınıze hayırlı ramazanlar arkadaşlar
arkadaşlar boru üretimi imalatına ortak olduk ortak oldugumuz kişi sadece tek tip boru üretimi yapıyor kanal sulama boruları yapıyor orta boy bu pazar üzerine piyasası var
bizde ortak olduk ve üretim makınaları aldık plastik boru üzerine her seyı uretebılen
garıp bırı arkadasa ve fıratkentlı arkadaşlara tesekkur edıyorum ılanımızı cıddıye almıslar
en kısa surede resımlerı ve uretmeye hazır kapasıtede olan fabrıkamızın uretebılecegı urunlerı sızlerle paylaşacagım
diğer yorum yapan arkadaslarada tesekkur edıyorum ben ayrıntıları yazmayınca tabıkı dogal olarak güzel eleştiride bulunulmuş
gönüller bır olsun hepınıze hayırlı ramazanlar arkadaşlar
S
Yeni Üye71 yazı
merhaba sayın yetkili;
yüklü miktarda pis su ve temiz su borusu ve ek parçalara ihtiyaç vardır teknik özelliklerden bahsedim TS aranmamakta fatura telde görüşelerek karşılıklı mutabakata varılarak istenecek kalite 2. veya 3 . kalite olabilir yanlız gri olmayacak beyaz olacak nakliye firmamıza ait olacak ödeme nakit olacak saygılar
irtibat 0544 2859155
yüklü miktarda pis su ve temiz su borusu ve ek parçalara ihtiyaç vardır teknik özelliklerden bahsedim TS aranmamakta fatura telde görüşelerek karşılıklı mutabakata varılarak istenecek kalite 2. veya 3 . kalite olabilir yanlız gri olmayacak beyaz olacak nakliye firmamıza ait olacak ödeme nakit olacak saygılar
irtibat 0544 2859155
F
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar 12.113 metre 200 mm Çapında HDPE Esaslı Koruge SN 8 kanalizasyon borusu ihtiyacımız vardır boru üretimi yapan arkadaşların fach_biz@hotmail.com adresine mail atmalarını rica ediyorum.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz