Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Anne Sütü Saklama Poşeti (yeni Trend. . Pazar Boş)

BaşlatanututenTarih08/08/2011 03:28:11Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye87 yazı
Özellikle çalışan anneler tarafından tercih edilen Anne Sütü Saklama Poşeti Şu an anne Bebek ürünleri kategorisinde yeni trend.Anne Sütünü bu poşetlerde buz dolabı ve deepfreez de uzun süre saklayabilir ve çalıştığı süre boyunca evde olmasa da Bebek Anne sütü almaya devam edebiliyor.
Bu ürünü sizin kendi markanız altında Bakanlık izinli olarak 25 li paketler halinde steril olarak üretebiliyoruz.Sizin ayrıca markanız için Bakanlık onayı almanıza gerek kalmıyor. Şu an Piyasada satılan ürünlerin fiyatı 20-35 TL/Paket civarında.
Ürün Özellikleri
Baskılı, BPA free,Steril, Ayakta durabilen poşet, Kilitli, Miktar gösteren Dereceli ,Buzdolabında, dondurucuda saklamaya uygun,
Ürünün Pazarlanabileceği Yerler:
Eczaneler, ecza depoları, Marketler, Bebe mağazaları vb.
Ürünün Fiyatı ve Şartlar:
25 lik paketler halinde paket fiyatı 6TL+ KDV
Minimum Sipariş adedi: 5000 Paket
Ödeme: Sipariş anında %50 Teslimatta %50 olmak üzere peşin

İlgilenen Kişiler :
0530 876 51 50 nolu telefondan ve ututen@gmail.com adresinden Bana ulaşabilirler..
Teşekkür Ederim

ÜMİT TÜTEN

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye87 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye335 yazı
beni yazdığım yorumu neden siliyon arkadaşım,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye87 yazı
zafer bey mail adresinize bilgi gönderilmiştir..

Yeni Üye87 yazı
sn Modacı

Yorumunuz silinmemiştir farklı alandan yorum yolladığınız için burada görünmüyor.
gerekli bilgi tarafınıza mail yoluyla gönderilmiştir.

teşekkür ederiz

Yeni Üye87 yazı
güncel

Yeni Üye87 yazı
g

Yeni Üye87 yazı
g

Yeni Üye87 yazı
günceldir

Üye335 yazı
hiç merak ediyormusun neden kimse ilgi duymuyor diye,
sürekli GÜNCEL yazarak konuyu gündemde tutmaya çalışıyorsun,
bana gönderdiğin bilgilerde en az 5000 adet demişsin hesap yapıldığında 30 bin tl yapıyor, bu parayı verecek gücüm olsa bilmediğim sektörde kullanmam, sektörü bilsem burada üretici aramam,
uzun lafın kısası şartlarını daha kolay hale getirmen lazım,
bu işi yapacak insanda ürkmeden gönül rahatlığıyla denesin görsün eğer piyasada tutuluoyrsa seninle zaten işyapar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye87 yazı
Öneriniz için teşekkür ederim Ancak 5000 adet olarak söylememin sebebi ürün minimum 5000 adet olarak üretilebiliyor. Ayrıca Bu ürünü satmak isteyem kişi kendi marka ve logosunu kullanmak ister. Ancak siz başka bir markayı alıp satmak isterseniz dilediğiniz kadar alabilirisniz. Fakat başka bir markayı sattığınız zamana sorunlar çıkabilir. Ve alıcılar o markanın sahibini arayıp bulurlar. Bu ürünlerden yaptıran bir kaç firma dışında kimse yok. Daha yeni yeni firmalardan siparişler almaya başladık. Bu ürün için pazar oldukça geniş . Bebebk mağazaları, marketler, eczaneler, ecza depoları, ıtriyat depoları gibi. Örneğin Acıbadem hastaneleri bu üründen sipariş verdi. Onlar için kendi markaları olması şart olmadığı için başka bir marka ile aylık ihtiyaçlarını alacaklar. Ancak yine de sektör ve ürünler hk. Daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz. Şunu da belirtmek isterim. 5000 adet ürün için ödenecek rakam 30 000 tl bunu biliyorum ancak Bu ürün satıldığında getirisisde bir o kadar yani %100 karlılık sağlayabilir hatta perakende fiyatı düşündüğümüğz zaman 5 tl ye alınan ürünün şu an perakende fiyatları 20-36 TL arası değişiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur yazdıklarım. Başarılar dilerim ... Ümit tüten 0530 876 51 50

Yeni Üye87 yazı
??

Yeni Üye87 yazı
güncel

Yeni Üye87 yazı
güncel

Üye305 yazı
5000 ı parcala**** satsan cok ıyı olur powerbalance vs bıleklerden bıle 10.000 adet satmıs bırı olarak, urun dıkkatımı cektı ama o dedgın rakama ımkansız almam, 50 şer adet vs desen peynır ekmek gıbı satarsın, yukarda demıssın baska markalı olanlardan ıstedgınz kadar alabılırsın, ben bunlardan stıyorum bana maıl gonderırmısın bununla ılgılı resım onay vs...
oguzz44@hotmaıl.com
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye196 yazı
başka marka dediğiniz olay nedir yani kendi markamızı değilde başka markayı satarsak daha az alma imkanımız mı var. eğer öyleyse onun fiyatı ne oluyor ve en az alım adedi nedir bilgi verirmisiniz eses_serdar@hotmail.com
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye87 yazı
güncel

Yeni Üye87 yazı
sn evet var isimli üye sizin özelinize bilgilendirme yazısı gönderdim. İlginize teşekkür ederim ...

Yeni Üye87 yazı
güncel ilan