Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Nargile Kömürü

BaşlatanKarahalilTarih05/08/2011 18:55:17Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Yaklaşık 4 senedir Çek Cumhuriyetinde yaşamaktayım.
4 yıl boyunca Türkiye'den tekstil ve deri ithal ederek burada sattım. Bu sene Çek vatandaşı bir arkadaşımla Tanınmış bir firmaya fason nargile kömürü imalatına başladık. Ben fason yapmaktan ziyade kendi malımı kendim satmak istiyorum.Avrupa'da ufak tefek müşteri edinmeye başladım.Asıl amacım Turkiye'de bayilik sistemi kurmak ve ürünlerimi Türkiye'de satmak.
Ürün kalitesi gerçekten çok yüksek.
Bildiğiniz gibi nargile kömüründe önemli olan kömürün tütün tadını ve yanarken çıkardığı aromatik kokuyu bozmamasıdır.
Bizim nargile kömürümüz kesinlikle duman koku yapmaz, 1 saat sürekli yanma süresi vardır. 2 saniyede kullanıma hazırdır. Paketlerde olması dolayısı ile yer kaplamaz, depolaması kolaydır.10 lu alüminyum tüplerde paketlenmiştir 1 kutuda 10 tüp 100 adet vardır.
İlgilenen arkadaşlar satışım toptan olacaktır ve İstanbul-İzmir- Ankara - Adana ve Antalya hariç diğer illerde 1 firma ile anlaşma yapmayı düşünüyorum.

Mail adresim
omerkarahalil@hotmail.com

Yerleşim Çek Cumhuriyeti / PragMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye3 yazı
Günceldir

Yerleşim Çek Cumhuriyeti / PragMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye78 yazı
gaziantep 'e talıbım antepde cok ıyı narğile.. ewlerı var komur ın durusuda ıyı xous@live.com
Oğuz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
Bilgiler mail olarak gönderilmiştir

Yerleşim Çek Cumhuriyeti / PragMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Sayın Karahalil bu ürün zaten Çin'de imal edilen ve piyasada var olan ve bizim 4-5 yıldır sattığımız bir ürün.Ama yinede fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
SARTYUN

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
Fiyat Alabilirmiyim

ismet_cevik@hotmail.com
Limitsiz-Sınırsız Peşin Parayla Her Türlü Hurda Alınır
0544 917 44 40
İsmet ÇEVİK

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret