Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kızılay Maden Suyu

BaşlatanaspirinTarih14/12/2007 22:10:56Yorum35

İlk mesaj
Üye162 yazı
ben siteye yeni üye olanlardanım herkese selam ve saygılarımı iletiyorum.inşallah herkes istediği işi başarır.şunu unutmayalımki azim ve sabır herşeyin başı yeterki çalışalım boş durmayalım mutlak bize dönücek er veya geç!!!benim sizlerden ricam ben kızılay ve sarıkız maden suyu arıyorum.kamyon bazında alıcam ve devamını getiricem lütfen ilgilenen arkadaşlar mail yoluyla irtibata geçip fiyatlarını okurlarsa sevinirim.ayrıca 3ü 1 arada nescafe,erikli petsu,aroma,kızılay meyveli soda,aroma su.şimdiden teşekkür ederim herkese hayırlı işler bol kazançlar saygılarımla...

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye73 yazı
aytaç sularınını çanakkale bayyim..ayrıca netlonunu tüm ürünleri bayilik bazında var!!meyve suyu şalgam süt ve limonata son olarakta maden suyuyla ilgili bayilik almaya çalışıyorum..bu konuda bir kaç alternatifimiz var acıkcası.sizlere yardımcı olabileceğim bir konu var ise değerlendirme yapabiliriz..devrimyazici@hotmail.com teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Yeni Üye18 yazı
slm fabrika çıkış fiyatına meyve suyu sağlayabilirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı
kızılay madensuyu elimde bolca miktar var 0537 948 51 26

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye46 yazı
05054849141 sarıkız maden suyu 10 çeşt meyvalı ve kahveli satışı ile sade soda mevcuttur isteyen irtibata geçebilir alaşehir bölge bayisiyiz rcikatay@mynet.com kredi kartına da olur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda