İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Kızılay Maden Suyu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorumA
Üye162 yazı
aspirin
G
Üye138 yazı
A
Üye162 yazı
sayın gcg fabrika malı bana niye versin bayileri dururken hadi diyelim bana verdi ozaman bayilerinin ne kıymeti var her önüne gelene versin malı bayilerinede versin peki bayiler bunu kaldırabilecekmi zaten bayilik sözleşmelerinde bayiye ve fabrikaya ait sözleşmeleri vardır fabrika bayileri haricinde kimseye mal veremez bayilerde bayiye verilen bölge dışına çıkıp mal veremez.anlatırsam şimdi bu uzar gider sayın gcg.mesela ankarada beypazarı soda içilir başka sodalara rağbet olmaz.bilecik,bozüyük,bursa,inegölde kınık maden suyu içilir afyonda kızılay maden suyu herkesin yöresel bölgesel sodaları tutulur.mesela ankarada beypazarı sodası tutulurken kızılay maden suyunun ankara bayisi pek mal piyasaya süremez süremediğinden dolayı elinde mallar patlamasın diye aylık veya yıllık kotayı tutturmak için fabrikadan mal çeker eee malıda çekdi depo mal çakılı bunu satamadıktan sonra depoda bekletmenin ne anlamı var mecbur spota başka illere spotçulara bu malı satıcak bende uygun fiyatlı kızılay sarıkız maden suyu arıyorum elinizde varsa değerlendirebilirim saygılarımla...
aspirin
G
Üye138 yazı
A
Üye162 yazı
sayın gcg ilk başta kusura bakmayın beni yalnış anladınız sert bir uslupla çıkmadım çıkmamda eğer öle anlaşıldıysam özür dilerim.gcg arkadaşım şunu hatırlatmak istiyorum her ürünün gıda yiyecek içecek sigara grupları alkollü meşrubatlar gıda üzerine herşeyin spotu var bilgin olsun arkadaşım.ilgine alakana teşekkür ederim saygılarımı sunarım
A
Üye162 yazı
arkdaşlar yokmu bana daha bilgi yaa soda arıyorum kızılay soda, meyve suları olur gazoz cola olur meşrubata yönelik herşey olur fiyatla bilgilendirirseniz hemen dönebilirim saygılarımla...
A
Üye162 yazı
eee hadi arkadaşlar kimse yardımcı olmıcakmı bana???
A
Üye162 yazı
tüm koniks ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
G
Üye639 yazı
Arkadaşım diğer üyelerin dediği gibi sen bir ara bakalım fabrikayı ne diyecek sana.
Bu işi sondan başa doğru bitirmen en sağlıklısı.
Oradan olmazsa yol gösterirler.
hayırlı bayramlar
Bu işi sondan başa doğru bitirmen en sağlıklısı.
Oradan olmazsa yol gösterirler.
hayırlı bayramlar
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
A
Üye162 yazı
G
Üye639 yazı
şimdi manisa turgutluda gıda devi olan bir abiden habe rbekliyorum.Maden suyu fiyatları hakkında uygun olursa arayıp onlarla görüşebilirsin.
birazdan telfonunu veirim,fiyat verecekler.
hatta sen de arayabilirsin.
SEVİLEN GIDA adı
birazdan telfonunu veirim,fiyat verecekler.
hatta sen de arayabilirsin.
SEVİLEN GIDA adı
gursoybalo
G
Üye639 yazı
kardeş sevilen gıdada ATİLLA bey var.Numarası bir görüş istersen:0533 8113681
numarayı Halil den aldım dersin.Esen otomotivden Halil
kolay gelsin
numarayı Halil den aldım dersin.Esen otomotivden Halil
kolay gelsin
gursoybalo
A
Üye162 yazı
aıyorum çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar iyi bayramlar
E
Yeni Üye7 yazı
mrb madem fabrika vermiyor kullanabileceğin markaları tespit edip dahasonra bayilerini araştır görüşme talebinde bulun senin işin belki çözülür diyorum. Bizim sektörde elde kalmış malzeme çıkışları daha fazla iskontolarla bu yöntemle ulaşan ve başarılı olan çok tercih sizin kolay gelsin
A
Üye162 yazı
evet haklısın elmas bende bayilerini araştırıyorum ayrıca burada toptancı arkadaşlar felan varsa ellerindede ürün varsa diye burayada yazdım.ben iadesiz kızılay soda arıyorum aklınızda olsun bildiğiniz bayi toptancıda varsa ben burdayım çok teşekkür ederim saygılar sunarım iyi bayramlar
G
Üye138 yazı
ASPİRİN İş hacmi çoksa MASUDER(Maden suları üreticileri derneği ile görüşmeni isterim.çünki üretici firmaların yurt içi çalışmalarından haberdar belki firma bayiilerinden istediğin çalışmaları sağlayabilirsin.
Ayrıca Karabük/Eskipazar ilçesinde maden suyu fb.var(FLORES)FB.şu an sanırım ülker işletiyor detaylar için sitesine bak.isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü karadır derler ya kolay lıklar dilerim.
Ayrıca Karabük/Eskipazar ilçesinde maden suyu fb.var(FLORES)FB.şu an sanırım ülker işletiyor detaylar için sitesine bak.isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü karadır derler ya kolay lıklar dilerim.
A
Üye162 yazı
sayın gcg çok teşekkür ederim inceliyorum masuderin sayfasını kurban bayramınız mübarek olsun.
G
Üye138 yazı
Sizinde Kurban Bayramınız kutlu olsun en güzel günlerde nice bayramlara kavuşmanız dileklerimle...
A
Üye162 yazı
arkadaşlar hiçmi tanıdığınız yok yaw kızılay maden suyu veya diğer meşrubat gruplarını satan ilgilenen yokmu spot olarak alıcam bilginiz olsun
R
Yeni Üye17 yazı
Edirne biraz uzak sayılır fakat istersen yardımcı olmaya çalışabilirim.
Edirne'nin en büyük toptancısı ile bayağı samimiyim.
Kınık Soda, Freşa meyveli soda konusunda niyetin var ise bir fiyat alayım.
Ayrıca Coca Cola, Damla Su, Cappy Meyva suyu gibi şeylerde var.
Uyarsa özel mesaj yahut mail ile miktarları geçersen, fiyat için araştırma yapayım.
Edirne'nin en büyük toptancısı ile bayağı samimiyim.
Kınık Soda, Freşa meyveli soda konusunda niyetin var ise bir fiyat alayım.
Ayrıca Coca Cola, Damla Su, Cappy Meyva suyu gibi şeylerde var.
Uyarsa özel mesaj yahut mail ile miktarları geçersen, fiyat için araştırma yapayım.
G
Üye138 yazı
Aspirin arkadaş bir kamyon maden suyu, sodasından bahsediyorsun ama meyvalımı,sademi belirtmedinki?ürün satın alındıktan teslimatına kadar bunun nakliyesi var,kdv.si var,hemi ucuz soda almak istiyorsun,hemide hiç tanıdığınız yokmu yaw diye sitem ediyorsun!!!arkadaş önce ne istiyorsun sade sodamı yoksa meyveli sodamı istiyorsun ?fiyat olarak hangi fiyata kadar arıyorsun?ben size yardımcı olmak istiyorum ama anlaşılmadı!arkadaş önce bilgini sun soda arıyorum , şu fiyatlarda diye mutlaka yardımcı olan tecrübeli arkadaşlar olacaktır.size söylemek istedim bazı ürünler hariç mesela kuru gıda veya vakumlu gıdalar gibi ürünler iyi muafaza edildiğinden veya bir yıl sonrasına kullanma süresi olduğundan arandığında bulunabilir fakat içecek ürünlerinde sanmıyorum bunun için içeceklerde ürün beklerse kapak atmaya anbalajlarda bozulma başlar ve kullanılmaz.
arkadaşım size yakın nakliyesi ucuz olan bölge neresi ise oradaki bölge bayii ile anlaş cüzi miktarda kar ile fb.fiyatına alabilirsin derim.ayrıca bu gibi ürünleri ihraç kayıtlı çalışan fb.alamazsınız vermezlerde benim başımada geldi ben gıda ürünlerinde çalışmış deneyimliyim.ithalat&ihracaat işinde olsun ,yurt içi gıda çalışmalarımda olsun deneyimliyim.sizi tanımasamda yardımcı olmak isterim ,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim umarım gönül kırgınlığı olmamıştır.iş düşüncende yazmak isterseniz her yönden yardımcı olurum.Selamlarımla...
arkadaşım size yakın nakliyesi ucuz olan bölge neresi ise oradaki bölge bayii ile anlaş cüzi miktarda kar ile fb.fiyatına alabilirsin derim.ayrıca bu gibi ürünleri ihraç kayıtlı çalışan fb.alamazsınız vermezlerde benim başımada geldi ben gıda ürünlerinde çalışmış deneyimliyim.ithalat&ihracaat işinde olsun ,yurt içi gıda çalışmalarımda olsun deneyimliyim.sizi tanımasamda yardımcı olmak isterim ,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim umarım gönül kırgınlığı olmamıştır.iş düşüncende yazmak isterseniz her yönden yardımcı olurum.Selamlarımla...
A
Üye162 yazı
çok teşekkür ederim gcg ilgi ve alakandan dolayı.ilk başta ben sade soda 6 palet ortalama 1 kamyon yapıyor bu oranda alıcam ve devamını getiricem.tükendikce almaya devam edicem.iadesiz kızılay maden suyu olacak.bunun yanında kızılay limon ve elmalı maden suyunuda alırım 1palet kadar.benim için ürünü bulmam çevre illerden olması lazım nakliye açısından.kütahya bilecik bozuyuk afyon gibi.gcg arkadaşım ürünü satacak kişiyi bulsam fiyatta umarım anlaşırız çünkü fiyatı satıcak olan belirler alıcıyada pazarlık yapmak düşer dimi:)) kolisini 4 ytl civarından arıyorum ha ne olur 2 aşağı 2 yukarı pazarlığa bağlı.sizin tanıdığınız kızılay bayisi varmı?veya kızılayı spot satan kişiler?
A
Üye162 yazı
tüm islam aleminin mübarek kurba bayramını tebrik eder nice bayramlara sağlık mutluluk huzur içinde girmenizi cenabı haktan niyaz ederim.
A
Üye162 yazı
bekliyorum arkadaşlar....
B
Yeni Üye79 yazı
SLM ASPİRIN BEN SANA SODA GONDEREBILIURIM AMA BEYPAZARI FIYATIDA OLDKCA UYGUN EGER ILGILENIRSEN BANA OZEL MAIL ATARSIN SAYGILAR
tugba
B
Yeni Üye4 yazı
Ben coca cola bayiliği almak istiyorum.Bu işi yapmayı düşündüğüm yer yaşadığım ilçe ve çok büyük bi ilçe değil.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
ben kayra
T
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaş istersen seninle istedigin ürünler üzerine konuşa biliriz ben aroma meyva sularında çalışıyorom
J
Üye324 yazı
26/02/2010 : 15:19:47#28
Web sitesi
Alıntı
slm merhaba istediginiz kadar kızılay maden suyu var arkadaşta sem_pa@hotmail.com
B
Yeni Üye4 yazı
slm arkadaşlar bende kızılay soda arıyorum antalyadanım yardımcı olursanız sevinirim 0 54 3 8 8 92 6 1 3
ilgilenen arkadaşım varsa arasın lütfen ACİLL..
ilgilenen arkadaşım varsa arasın lütfen ACİLL..
G
Yeni Üye2 yazı
ucuz soda,su,meyve suyu varsa bende marketime almak istiyorum lütfen cevapbekliyorum
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz