Aspirin arkadaş bir kamyon maden suyu, sodasından bahsediyorsun ama meyvalımı,sademi belirtmedinki?ürün satın alındıktan teslimatına kadar bunun nakliyesi var,kdv.si var,hemi ucuz soda almak istiyorsun,hemide hiç tanıdığınız yokmu yaw diye sitem ediyorsun!!!arkadaş önce ne istiyorsun sade sodamı yoksa meyveli sodamı istiyorsun ?fiyat olarak hangi fiyata kadar arıyorsun?ben size yardımcı olmak istiyorum ama anlaşılmadı!arkadaş önce bilgini sun soda arıyorum , şu fiyatlarda diye mutlaka yardımcı olan tecrübeli arkadaşlar olacaktır.size söylemek istedim bazı ürünler hariç mesela kuru gıda veya vakumlu gıdalar gibi ürünler iyi muafaza edildiğinden veya bir yıl sonrasına kullanma süresi olduğundan arandığında bulunabilir fakat içecek ürünlerinde sanmıyorum bunun için içeceklerde ürün beklerse kapak atmaya anbalajlarda bozulma başlar ve kullanılmaz.
arkadaşım size yakın nakliyesi ucuz olan bölge neresi ise oradaki bölge bayii ile anlaş cüzi miktarda kar ile fb.fiyatına alabilirsin derim.ayrıca bu gibi ürünleri ihraç kayıtlı çalışan fb.alamazsınız vermezlerde benim başımada geldi ben gıda ürünlerinde çalışmış deneyimliyim.ithalat&ihracaat işinde olsun ,yurt içi gıda çalışmalarımda olsun deneyimliyim.sizi tanımasamda yardımcı olmak isterim ,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim umarım gönül kırgınlığı olmamıştır.iş düşüncende yazmak isterseniz her yönden yardımcı olurum.Selamlarımla...