Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

Çatal Bıçak ,kaşık Seti-ucuz Ama Kaliteli

BaşlatanonurtlyTarih04/08/2011 17:11:07Yorum28

İlk mesaj
Üye291 yazı
Merhaba;
Çeyizlik yada işyerinizde kullanabileceğiniz,işyerinizde rahatlıkla satabileceğiniz kasasında 12 kişilik 90 parça set sınırsız sayıda mevcut.Arkadaşımın fabrikasında üretilmekte.Fabrika çıkış fiyatının az üstüne satmaktayım.Eğer kızınızın yada akrabanızın çeyiz ihtiyacını gidermek isterseniz,yada lokanta,restaurant sahibi olup işyerinize ucuz ama kaliteli çatal bıçak,kaşıkla değiştirmek isterseniz,yada ucuza alıp satmayı düşünmekteyseniz irtibata geçebilirsiniz
alishn@k.st

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Üye148 yazı
resim ve fiyat alabilirmiyim

Yerleşim TürkiyeMeslek Memur
Üye118 yazı
resim ve fiyat bilgisi rica ediyorum

balkanlarkosovali@gmail.com
Hz. Peygamber (sav) buyurdu ki: "Alıp-satanlar" birbirlerinden ayrılmadıkça (vazgeçmekte) muhayyerdirler. Alıp-satanlar alış-verişi sıdk ve doğruluk üzere yapar (kusuru) beyan ederlerse alış-verişleri her ikisi hakkında da mübarek kılınır. Yalan söylerler (kusurları) gizlerlerse, belli bir kar sağlasalar bile, alış-verişlerinin bereketini kaybederler." Bir rivayet şöyledir: "Alış-verişlerinin bereketi yok edilir: Yalan yemin malı rağbetli, kazancı bereketsiz kılar." Hadisi Serif.

Kaynak: Buhari, Büyu 19, 22, 44, 46; Müslim, Büyu 47, (532); Ebu Davud, Büyu 53, (3459); Tirmizi, Büyu 26, (1246); Nesai, Büyu 3, (7, 244-245)
Ravi (r.a.): Hakim İbnu Hizam

Yerleşim / BalkanlarMeslek Ticaret
Üye291 yazı
arkadaşlar resim tarayıcıdan taratıp size göndericem,kusura bakmayın lütfen girememiştim birkaç gündür :(
Fiyat bilgisini hemen gönderiyorum

tşk anlayışınız için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye291 yazı
bilgi maili atılmıştır arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye78 yazı
resim ve fiyat gönderebilirmisiniz.

teşekkürler

kmltpcu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı