İlk mesaj
Genel İlanlar
Mühendis_kocaeli41
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumD
Yeni Üye94 yazı
B
Yeni Üye14 yazı
D
Üye126 yazı
arkadaşlar devlet desteği sadece arge ve özellikle bayan girişimcilere veriliyor.
www.kosgeb.gov.tr
sitesinden detaylara bakabilirsiniz..
Not: binlerce kişibaşvuruyor buraya ama geri dönüşü çok zor...İlk aradıkları şey işin ciddiyeti ve gerçektende bu işi yapabilecek kişilermi ...
Neyse okuyun ve başvurun
Bol kazançlar
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar
N
Üye122 yazı
KOSGEP VE İŞ KURUN DÜZENLEDİĞİ YENİ GİRİŞİMCİ EĞİTİM SERTİFİKASINA SAHİBİM, PLASTİK GERİDÖNÜŞÜM ÜZERİNE PROJE SUNMUŞTUM, AMA PROJEM OLUMLU OLMASINA RAĞMEN DAHA BAŞVURUDA BULUNMADIM,,
SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTERİM
nidyanagod@hotmail.com
adresinden telefon ve adres yazarsanız sevinrim
A. Doğan
I
Yeni Üye2 yazı
merhabalar,
Ben tarım alanında destek almak istiyorum bu alanda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Saygılar
Ben tarım alanında destek almak istiyorum bu alanda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Saygılar
V
Üye550 yazı
19/08/2011 : 14:56:32#6
Web sitesi
Alıntı
ibrahim bey selamlar
tarım alanında hangı alanda hıbe destek dusunuyorsunuz.bız tarımsal alanda cevız badem kıwı ve dıger meyve ve sebzelerde tesısler kuruyoruz.hıbeden yararlandırıyoruz.ne yapmak ıstedıgınızı bıze bıldırırsenız elımızden gelenı yaparız.
sulamacı tarım gıda ltd sti
0506 722 21 13
engin berber
tarım alanında hangı alanda hıbe destek dusunuyorsunuz.bız tarımsal alanda cevız badem kıwı ve dıger meyve ve sebzelerde tesısler kuruyoruz.hıbeden yararlandırıyoruz.ne yapmak ıstedıgınızı bıze bıldırırsenız elımızden gelenı yaparız.
sulamacı tarım gıda ltd sti
0506 722 21 13
engin berber
G
Üye305 yazı
21/08/2011 : 10:49:42#7
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - varnali77 ibrahim bey selamlar tarım alanında hangı alanda hıbe destek dusunuyorsunuz.bız tarımsal alanda cevız badem kıwı ve dıger meyve ve sebzelerde tesısler kuruyoruz.hıbeden yararlandırıyoruz.ne yapmak ıstedıgınızı bıze bıldırırsenız elımızden gelenı yaparız. sulamacı tarım gıda ltd sti 0506 722 21 13 engin berber |
Merhabalar
Sakarya/Adapazarı ilçesinde 13 dönüm verimli arazi mevcut, değerlendirmek istiyorum. Kosgeb girişimcilik sertifikamda mevcut. Serada domates yetiştirmeyi düşünüyorum. Görüşebliriz.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
A
Yeni Üye59 yazı
girişimci 41 arkadaşım diğer yazılarınıda takip ediyorum adapazarında 13 dönüm tarla vs. :) daha ne teşviği alacaksın masallah zaten mal varlığın var yalıtım dükkanında var öyle yazmıştın inşallah burada herkes senin kadar rahat olur :)
V
Üye550 yazı
21/08/2011 : 13:19:21#9
Web sitesi
Alıntı
girisimci 41
ben sıze sera degılde kıwıyı onerırım eger arazınız musaıtse.cunku sera dahada zor bır ıs hastalık yonunden yetıstırmek yonunden.ben sapanca masukıyede cok kıwı tesısı kurdum ve her sene gelıp budama ıscılıgını yaptırıyorum.cokta guzl kıwı oluyor.tavsıye ederım.ıllede sera kuracam dersenız altyapınız hazırmı sera meyve bahcesıne benzemezsız bılırsınız arastırmadan gırmeyın derım.
gorusmek ıstersenız enginberber76@mynet.com
sulamacıtarım gıda ıns.ltd stı
05067222113
saygılarımla..
ben sıze sera degılde kıwıyı onerırım eger arazınız musaıtse.cunku sera dahada zor bır ıs hastalık yonunden yetıstırmek yonunden.ben sapanca masukıyede cok kıwı tesısı kurdum ve her sene gelıp budama ıscılıgını yaptırıyorum.cokta guzl kıwı oluyor.tavsıye ederım.ıllede sera kuracam dersenız altyapınız hazırmı sera meyve bahcesıne benzemezsız bılırsınız arastırmadan gırmeyın derım.
gorusmek ıstersenız enginberber76@mynet.com
sulamacıtarım gıda ıns.ltd stı
05067222113
saygılarımla..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz