Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Size İş Teklifim Var Dorukçiçek

BaşlatandorukcicekTarih04/08/2011 00:31:14Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Değerli dostlarım,

Yaklaşık 6 ay önce doruk çiçek tasarım adı altında bir firma kurdum.Yüzlerce değişik tür çiçeğin yanı sıra çiçek ekipmanları ve ürünleride mevcut.Sizlerden talep ettiğim iş şu şekilde beraber kazanabiliriz sizden istediğim tek şey bana çiçek siparişinde bulunmanız yada çiçek siparişi bulunabilcek firmaları bağlayabilmeniz ve sonra bana isminiz soyisminiz ve size ulaşabileceğim bir telefon ve banka hesap numaranızı vermeniz.

örneğin beni arayıp ahmet şen adına yada adını verip 100 tl tutarında çiçek sipariş etti bende işlem gerçekleştiğinde ahmet şen'in adına verdiği hesap numarasına %10 tutarındaki 10 tl yi hesabına aktaracağım.

Siz sadece aradaki komisyoncu olacaksınız internet üzerinden toplu mailler atabilir yada çevrenizi kullanarak güzel rakamlar kazanabilirsiniz.

Ücretiniz sipariş onaylandıktan 1 saat içinde hesabınıza geçecektir.

İlgilenen olursa buraya yada özelden mesajla ulaşabilir

DORUK ÇİÇEK TASARIM
Özcan Celep
Canik pasajı Hatboyu caddesi No 2b yeşilköy istanbul
0555 9694459
212 6623649

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye10 yazı
değerli düşüncelerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye194 yazı
web var mı????

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye49 yazı

ınternet adresınız varmı
ozer

Yerleşim Türkiye / ArhangelskMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
değerli dostlar web sitemiz www.dorukcicek.com fakat şu an yapım aşamasında, kataloğumuzda bulunan yüzlerce çiçek tasarım ürünlerini sergileyebileceğimiz web sitemizin tasarımı bittiğinde buradan ilan edilecektir.

Yeni Üye10 yazı
Değerli Cengiz Bey,

Biz kendi alanında söz sahibi bir çiçek tasarım ve çiçek ürünleri imalatı satışı ve ithalatı-ihracatı ile uğraşan bir firmayız.Hedefimiz hem daha çok kişiye kurum ve kuruluşlara ulaşmak ürünlerimizi sizin desteğinizle satmak ve aynı zamanda her satışı yapılan ürün üzerinden otomatik eft sistemi ile %10 luk prim desteğiyle sizlerede iş imkanı oluşturabilmek.Günümüzde bir çok firmak web üzerinden günlük haftalık ve aylık bazda binlerce çiçek siparişi vererek binlerce dolarlık satış gerçekleştirmektedir ve yıllık ciroları milyon dolarları bulmaktadır.Çiçeği birebir satmanın zor olduğundan mütevellit günümüz teknolojisini kullanarak internet üzerinden bu siparişleri alabilecek ve bize yönlendirebilecek iş ortakları arıyoruz.Sadece istanbul için değil tüm türkiye geneli ve dünyanın herhangi bir noktasına istenilen herhangi bir ürünü kısa sürede ulaştırabilmekteyiz.

Sitemizin tasarım aşaması bittiğinde katalog ürünlerimiz sizin satış ve pazarlama noktasında referansınız olacaktır, bizim kataloğumuzu kullanabilir firma kurum ve kuruluşlara ulaşabilirsiniz.

Örnek verecek olursak Cüneyt bey adındaki ortağımız kendisi üniversite öğrencisi ve gelir elde etmek için bizimle çalışmak istedi, kendisi web sitemizi beklemeden internettenh bulduğu bir çiçek kataloğunu tüm türkiyede bölge bölge ayırarak internet üzerinden önce tüm hastane-okul-sergi-otel-tatil köyleri-ve daha sayamayacağım bir çok özel kuruma mail atarak tanıttı ve 2 haftalık bir süre zarfından yaklaşık 7400 tl lik çiçek siparişi kendisi sayesinde oluşu bizde kendisine söz verdiğimiz gibi 740 tl tutarındaki ücreti verdiği banka hesap numarasına eft olarak gönderdik.

Bizim çalışma sistemimiz bu şekildedir umarım beraber kazanırız ve kazandıkça büyürüz.

Saygılarımla

Doruk Çiçek

Yeni Üye57 yazı
Web sitenizde yer alacak çiçek görsellerini ve detaylarını e-mail yoluyla yayıp sipariş almamız mümkün müdür ? Lütfen bilgi vermenizi rica ederim. Saygılarımla.

HBM

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
elbette bizim sizden istediğim şey bu zaten ister toplu mail atın isterseniz birebir müşterilerle görüşün biz şirketimizin vergisi ürün maliyetlerini staopaj ve tüm giderlerini zaten karşılıyoruz sizden istediğimiz şirketimize hiç bir bedel ödemeden ortak olmanız,Vereceğiniz her siparişe (ister internetten müşterinizi bulmuş olun yada dünyanın herhangi bir bölgesinden) Total tutarın %10'nu hesabınıza eft ile gönderiyoruz.

Saygılarımla

Doruk Çiçek Tasarım ltd.

Yeni Üye57 yazı
Anlıyorum. O zaman öncelikle çiçek görsellerinizi teşhir etmemiz gerekmektedir. Bu durumda web sitenizin açılmasını bekleyeceğiz. Saygılarımla.
HBM

Yeni Üye10 yazı
Sn Metelasse;

Yakında aktif olacaktır.

Saygılarımla

Doruk Çiçek Tasarım ltd.

Yeni Üye3 yazı
Sayın Doruk Çiçek ve Diğer Üyeler;
Bahsetmiş olduğunuz iş fikri oldukça güzel, ancak benim aklıma takılan ufak bir soru var...konuya açıklık getirebilecek herkese duyurulur...
Soru Şu;
2010 sonu itibari ile devlet sıkı vergi uygulamaları başlattı bu kapsamda banak hesaplarında belirli oranlarda hareketlilik olan (yıllık 10.000 TL deniliyor ama daha alt meblağlar da da vergi dairesine çağırılan insanlar olmuş) kişiler vergi mükellefi değiller ise vergi dairelerine çağırılıyorlar ve oldukça problemli durumlar yaşıyorlar. Hatta bu Sebepten ötürü gitigidiyor da bireysel küçük çaplı ticaret yapan kişiler çeşitli problemler yaşadılar ve kazandık dedikleri paraların katbe katı ceza olarak kendilerine yansıdı.( 2008 yılından itibaren geriye dönük olarak vergi incelemesi yapıldı ve çeşitli ağır cezalar var). http://www.mustafagulsen.com/forum/forum_posts.asp?TID=77593 adresinde de bu yakarışlardan biri var.

Bu durum ışığında gerek Doruk Çiçek, gerekse başka kişi yada firmaların bu tip güzel tekliflerinin bizim açımızdan nasıl değerlendirilmesi gerekiyor. çünkü bahsedilen oran %10 ki bu oran kötü bir oran değildir ancak bu işi yapmak için bir şahıs firması kurmamız (geliri beyan etmek için) gerekir ise kurulum maliyeti bir yana devlete ödemek zorunda olduğumuz çeşitli vergilerden sonra elimize anlamlı bir gelir kalması için sizce aylık toplamda ne kadarlık bir satış yapılmalı ki işletme maliyetleride çıksın ve elimize kar geçsin?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye10 yazı
Sn Scorniacx,

Herhangi bir vergilendirme söz konusu değildir zaten tüm vergilerimizi firmamız karşılamaktadır, istenirse kazancınız size posta çeki hesabında yada sizin önereceğiniz herhangi bir yollada gönderilebilir,isterseniz gelebilirseniz nakit olarakta anında bunu sunabiliriz.

Bu rakamın banka eft yönetimi ile gönderilmesi daha hızlı ve daha güvenlidir sizin adınıza.

Bizim ve sizin tek hedefi satış yapıp çiçek siparişleri almak ve güvenli şekilde bu siparişi teslim edip büyümektir.

Son olarak sizin istediğiniz sizin kolayınıza gelen herhangi bir yöntem ilede kazancınızı size iletebiliriz.

Saygılarımla

Doruk Çiçek Tasarım ltd.

Yeni Üye10 yazı
Arkadaşımızın sorusundaki bir noktayı kaçırmışım hemen cevaplayalım.Sizin herhangi bir satış tutarına ulaşmanız gerekmiyor 100 tl lik satış ta yapılsa %10 sizin 1 tl likte 10.000 tl likte.

Yeni Üye10 yazı
merhaba konumuz günceldir

Yeni Üye41 yazı
slmlar hayırlı satışlar dorukcicek bişey sormak istiyorum firmanızın ürünlerini tanıttık ve size sipariş geldi diyelim ürünü benim sattığımı(tanıttığımı) nerden bileceksiniz bunu anlayamadım?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
iyi iş ama müşteri bulmak kolay değil :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye94 yazı
Detayli bilgi alabilirmiyim.
frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye57 yazı
Konu hala güncel midir ?
HBM

Yeni Üye10 yazı
evet halen günceldir ve şirketim devam ettiği müddetçe bu çalışma sistemindeyiz

syg