Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Amerika Teksas Eyaletinde İş Ve Yatırım

Başlatanhukukcu111Tarih02/08/2011 11:46:52Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
merhaba sitenze yeni üye oldum amerikaya green kart ile 1994 yılındabir bavul eşi ve çocuğu ile giden kimya öğretmeni arkadaşım orda benzinlik kiralamış ve küçük bakkal ve yıkama yağlama ve ufak araba bakımını aynı yerde yapıyormuşve kazandığı para ile ikinci benzinliğini açmak istiyor yerinide satın almış harabe bir yer beni davet ediyor ve iki şirketim var seni ortak edeyim ticari 5 yıllık oturum alırsın bana destek olursun yalnız işlere yetşemiyorum diyor houstonda amerikanın en dingin sakin yaşamın ve işletmeciliğin olduğu üniversite ve şirket sağlık merkezi diyor yaş 41 çocukları orda okuturuz ve benzinlik market ve birde bana burda çiflikler ucuz diyor büyük devasa çiftlikler var her müştemilatı içinde devlet teşviki var ürettğin organik ürünü ve hayvanı alım garantisi var diyor bayramdan sonra gideceğim teksas eyaleti ve houston şehrinden bilgisi ve bu işlerdeki durum hakkında bilgisi olan kardeşlerden yarım bekliyorum sağlıcakla kalın

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Hukukçu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye42 yazı
Umarım hayırlısı olur. eğer işgücüne ihtiyacınız olacaksa ben gelirim :) . samimiyetle.

Yerleşim Türkiye / Kyrklareli
Yeni Üye55 yazı
arkadasım senın ısın hazır neden gıtmekle terettur edıyorsun sonucta arkadasın ya oradan senı cagıran farzetkı benı boyle teklıfle cagıran olsa ben hıc dusunmezdım ortaklık dıyorsun bırde orada kafadan hazır ıs var yanı neden gıtmıyorsun kı eyerkı benı cagırmıs olsa hıc dusunmezdım hemen cıkardım gıderdım eyerkı oarada guvenılır arkadaslara ıhtıyacınız olacaksa bende gele bılırım teklıf edersenenız

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye26 yazı

merhaba.güvenilir ve elinde şuan 30 bin dolar ve yılbaşına kadar 40 bin dolar sermayesi olacak birisiyim. 22 bin tllik aracımda onuda satıp sermayey ekleyebilirim.ayrıca ortak bir işletmemizde var trde.eğer ortak düşünürseniz sermayeli olarak bende gelmek isterim. çalışklan ve tuttuğunu koparan birisiyim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye12 yazı
selam arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiye öncelikle teşekkür ederim ancak soruma cevap verecek amerikada yaşamış veya orası ile ticaret yapan arkadaşların yorumunu bekliyorum.spiderfb özelden tanışalım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Yeni Üye37 yazı
mrb. amerikada new jerseyde yasayan biriyim. burada bir zamanlar benzin istasyonu almak cok basitmis. ki belki gene oyledir. yani turkiyedeki gibi milyon dolarlik yatirimlar gerektirmiyor. fakat su bi gercekki artik gaz istasyonlari burda para birakmiyor. amerika cok sakin bir yer insanlar acaip skilior. ve houston denen yerdede inanki hicbirsey bulamicaksindir. he onun disinda git kontrol et dedigi gibi bir yermi dieceksen gidip kontrol edeyim :D senin icin sorun deil. fakat bir gaz istasyonu isine giriceksen once gunluk ne kadar gaz basiyor onu bi ogren derim.
hayal etmek basarmanin yarisi... mi ?

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
hukukcu111 in akibeti ne oldu, merak ettim.. insanlar yardim isterde tecrubelerini neden paylasmazlar ki ?

:)
Aynı dili kullanmak ile dili aynı kullanmak arasındaki farkı görene sapka cikaririm..

Yerleşim ABD / NyMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı
arkadasim ben newyorkta yasiyorum,benzin istasyonlari kar birakmaz ama musteri cektigi icin market ,yikama bakim gibi islerde cok para var,o isi sana tavsiye ederim birde houstanida gittim cok guzel bir yer cok fazla turk arkadaslar var ,senin zaten arkadasin varmis git gor kendin karar ver texas cok guzel bir yer umarim memnun kalirsin sahsenb ben cok begendim saygilar

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Esnaf
Üye398 yazı
Selam oglum sandiegoda talebe is imkanlari yok denecek kadar az.turkiyeden ne gondermeleeiyimki kendi ticaretini yaparak ayakda kalsin onerisi olan varmi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye398 yazı
Selam oglum sandiegoda talebe is imkanlari yok denecek kadar az.turkiyeden ne gondermeleeiyimki kendi ticaretini yaparak ayakda kalsin onerisi olan varmi?

Üye398 yazı