Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Doğal Sabun

BaşlatanBlackkingTarih31/07/2011 22:41:58Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden de buharlı oto yıkama işi ile ilgili fikirlerinize başvurmuştum. ama maliyeti yüksek olduğu için ertelemek zorundayım şimdilik.
Sormak istediğim ,
Dükkan açmayı düşünüyorum. Doğal sabun satmak istiyorum. Bunun yanın da dekoratif mum, 70*100cm poster. ve duvar ,laptop sticker larından da belli bir miktar almayı düşünüyorum. Sizce daha farklı neler satmalıyım? ve doğal sabun hakkında tecrübesi olanlar varsa paylaşsın lütfen. Gerçekten devamlılığı olan bir iş olabilir mi?
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Kırklareli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye42 yazı
Anladığım kadarıyla bu işte tutmayacak anlaşılan . yorum gelmemiş :)

Yerleşim Türkiye / Kyrklareli
Üye644 yazı
soapville bu siteyi incele güzel ürünlr ayrıca burdurdan serkan bey yönlendirde derseniz selamlar

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Yeni Üye42 yazı

teşekkürler Serkan Bey
Bende SoapVille ürünlerini kullanmak istiyorum. Düşündüğüm iş konusunda kendileriyle de konuştum. Son detaylarıyla gönderip onların onayını bekliycem. Dükkan 15m2 civarı. Doğal sabunların yanın da konsepte uygun neler satabilirim diye düşünüyorum. Bu konuda fikir verebilir misiniz?

Üye108 yazı
nedense aklıma oncelıkle kolonya geldı ayrıca kaar oranı ıyıce hesaplanarak ?tl sabun alana lif bedava gibi promosyonlar yapabılırsınız ama ben sizin bu işi yapıcagınıza ınanmıyorum sanırım daha onceden kotu tecrubeler yasamıssınız yorum gelmedıgı ıcın sımdıden bu ıs tutmıycak gıbı soylemlerınız olmus.kafanızı bulandırmak gıbı bır amacım yok mademkı sticker poster satışı yapıcam dırek olaya ev dekor esyalarından gırerdım sabundan vazgecıp ana ürünümü duvar kagıdı yapardım varak aynalar koyardım kanvas tablo poster dekoratif ayna sticker satısı yapardım
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye42 yazı
Yorum için teşekkürler Metin Bey. Açıkçası kararsızlıkla , karamsarlık fazlasıyla mevcut oldu bende. Farkettim , biraz ecele hemen mesajı yazmışım , bu iş tutmayacak diye. Malum çevremde ki kişilere soruyorum ,büyüklerden fikir alıyorum. İlk sözleri tutmaz oluyor, Neymiş, nasıl olurmuş , şöyle yap falan diyen fazla yok. Bu da karamsarlığa iten konulardan bir tanesi.
Ben hiç esnaflık yapmadım. Doğal sabun işi de açıkçası aklıma yattı. Devamlılığı olacağını düşünüyorum. O yüzden ana ürün olarak sabun düşünüyorum. Masraflarımı azaltması açısından diğer saydığım poster, sticker , mum çeşitlerinden de koymayı düşünüyorum. Çünkü benim düşüncem ne kadar iyi hizmet sunsanız da poster alan birisi bir daha ne zaman alabilir? Süresi çok uzun. Ama sabunu iyi bir hizmetle satarsanız, bittiğin de o kişi üründen de memnun kalırsa tekrar dan beni seçecektir
Dediğiniz mantıklı. Belli zamanlarda promosyon vermeyi düşünüyorum. Birde yeni çıkmış süngerli sabunlar. Ama ne kadar ömürlü, onu araştırıyorum
Teşekkür ederim tekrardan zaman ayırıp yorum yazdığınız için

Yeni Üye2 yazı
üstadım sabır isteyen bir sektördür sabun, müşteri bulmak zordur, insanlarla iletişimin iyi olmalı ve çok şey bilmelisin, bir dermatolog kadar cilde dair ne varsa öğrenmelisin ki, soruları cevaplayıp insanları ikna edebilesin. kimyager kadar bilmelisin ki, doğru ürün almayı ve satmayı öğrenmelisin. bütün bunlara sahibim sabırlıyım diyorsan bu işe girmeni öeneririm, müsterin zamanla oluşur ve müdavimin olurlar, daha sonra 100 lerce müdavimi olan bir dükkan olursun, çok kazanamazsın ama batmazsında, sabun her zaman satılabilir üründür. akmaz kokmaz. tabi su görmezse :) www.doakozmetik.com adresimize gir, orada ilgini çekebilecek ürünlerle karşılaşacaksın. görüşmek isteriz...
www.doakozmetik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye122 yazı
sabun için 0 546 590 97 11 numarayı arayın lütfen size yardımcı olabiliriz.
essorte

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Yeni Üye35 yazı
Arkadaşım, sana doğal Sabun ile ilgili ürün tedarik edebiliriz. detaylı bilgi için mudurnuthermal@mudurnu.com emailine konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız en kısa sürede size geri dönüş yapılır.

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy