Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tayvan Yada Çinden Kırtasiye Ürünleri İthalatı

Başlatangirisimci41Tarih31/07/2011 13:19:14Yorum11

İlk mesaj
Üye305 yazı
Merhaba arkadaşlar

Tayvan yada çinden yeni okul sezonu için kırtasiye ürünleri ithalatı yapmayı düşünüyorum. Aslında ithalat için deneme/başlangıç yapmak istiyorum. Başlangıç için de kırtasiye ürünlerinin(kalem,silgi,kalem açacak, pastel boya,kuru boyas vs...)uygun olduğu kanısındayım. Satışını hızlı bir şekilde yapabilirim. Uluslararası Ticaret bölümü mezunuyum teoride biliyorum, pratik hiç yapmadım. 5 yıldır faaliyette olan şahıs şirketim mevcut. Sormak istediklerim; Başlangıç için en az ne kadar sermaye ile ürün çekmek gerekir? Ürünlerde sıkıntı yaşayabilirmiyim? Bu sezon için ürünleri yetiştirebilirmiyim? Minumum ürün çekmek navlun giderlerini kurtarırmı(Fiyatı çok etkilermi)?

Tecrübeli arkadaşların bilgilerini paylaşmasını diliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler... Saygılarımla.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye305 yazı
günceldir arkadaşlar, değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye8 yazı

canım kardeşim neden kırtasiye ...yüzlerce firma var kırtasiye üzerine hem kalitesi yüksek hemde düşük kaliteli mal getiren ve piyasaya süren .... senin onlardan farklı getireceğin ürün ne olabilirki ... o kadar uzun konuki bu ... sana tek söyleyebileceğim şeyy .. kırtasiyeden uzak durman....ben kırtasiyeciyim.... benim mağazamda çinden mal getirip satmak istene onlarca insan gelir ayda... artık böyle kusasım gelir bir an önce onları başımdan defetmek isterim... gerçektend e böyle.. zaten o insanları bir dahda görmem .....bence kırtasiyeyi unutt....benden sana tavsiye

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye305 yazı
Sayın cuncun,

Değerli yorumunuz için teşekkürler... Gebze bölgesinde rahat satıp, sattırabileceğim bir ürün olduğu için kırtasiye düşünmüştüm. Defter,A-4 kağıdı ürünlerini de düşünüyorum. Ancak farklı bir üründe olabilir tabi ki. ithalat denemem için tavsiye edeceğiniz ürünler varsa yazarsanız sevinirim.
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Üye133 yazı
ofis grubu ürünleri ithalatı yaptım oldukçada iyi gidiyor şu anda kağıt işi yapıyorum ,(a4) kırtasiye sektörü her zaman ithal ürünlere ihtiyaç vardır 2009 yılınd kurulmuş olan cassa şu anda süper iş yapmaktadır ürnek olarak onları gözönnünde bulundurabilirsiniz adamlar ithal ettikleri ürünleri ihraç etmektedirler yeniden ofis grubu ürünlerin ithalatına başlamayı düşünyorum hedef bu defa hindistan sanada bol şanslar arkadaşım özel sormak istediğin birşey varsa zapatya@gmail.com adresinden ulaşabilirsin
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye305 yazı
Sayın zapatya,

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Mail yoluyla sizinle irtibata geçicem. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Üye305 yazı
Arkadaşlar konu günceldir. Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini beyan etmelerini diliyorum.
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yeni Üye15 yazı
arkadaşım kırtasiye ürünleri ve kağıt ürünleri piyasası canlı bende 2 seneden beri ithalat ihracat yapıyorum.sen dağıtımını yapacaksan kendin al kendin sat msn ni ekledim eklersen konuşuruz.benim elemanlar gidiyor bu ayın 5 inde biri daha gidiyor çin e zaten bi adamım sürekli orda kağıt piyasası biraz sıkıntılı şu sıralar ama kırtasiye ürünlerinde sıkıntı yok.benim firmam var diyorsun senin firma üzerinden malzemeni getirte bilirim olmassa atla git gidiş dönüş masrafın 700 800 euro kalma sürene bağlı masrafın olur oda senin harcamana bağlı gidip görmeden veya burdaki sana getirrim diyenleri tanımadan yurt dışı ticaret yapma bence
saygılar kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / Gaziantep. YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
merhaba cuncun oncelikle yapmak istedigin is icin simdiden sana basarilar diliyorum. ben 5 yildan beri Cinde yasiyorum burda kendi resmi sirket ve ofisim var ve kirtasiyenin ana merkezlerinden biriyim. kirtasiye ile pek ilgilenmedim daha once agirlikli benim hirdavat uzerine. yanlis yabancisida degilim.benimbir iki musterim onumuzdeki ayinbasinda burda olacaklar ve kirtasiye uzeri calismak istiyorlar.bu anlamada senin oyle bir dusuncen olursa burdan sana yardimci olabilirim. hirdavat konusu cok iyi bilirim. ve burdan birak yuzlerce binlerci sirket hirdavatla ugrasiyor bu senin ugrasmayacagin anlamina gelmez . herseyin hayilisi olmasi adina kolay gelsin China-ningbo email adresim
assur67@gmail.com
saygiyla

Yerleşim Çin / NingboMeslek Ythalat / Yhracat
Üye305 yazı
Sayın hky_group ve Chelikbey

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Msn adreslerinizi ekledim. İnşallah birlikte çalışma fırsatımız olur. Artık bir yerden başlamak lazım ve tabiki bu konuda tecrübeli ve bilgili forumdaşlarımızın katkılarıyla... Saygılarımla
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com