Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yapılmamış Bir İş Konsepti

Başlatanank_ticaretTarih11/12/2007 13:35:32Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar, artık her ürün grubu için özelleşmiş mağazalar açılmakta. en son trend teknoloji ve cep marketler.

Benim güvenlik market adı altında güvenlik ürünlerini (kamera, alarm vb...) bir showroom da toparlama düşüncem var.

Yeterli sermayem olmadığı için bunu kısa süre içinde yapma imkanım yok. ( olsaydı buraya yazmazdım :) ) ama parası olanlar varsa bu iş üzerinde dursunlar. Göreceksizin kısa süre içinde bu konsept te mağazalar açılacak.....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye77 yazı
arkadaşım böyle bir bilgiyi neden paylaştığını anlayamadım açıkçası.
ben olsam projemi hayata geçirecek olanaklar arayışında olurdum. sen işten net olarak bahsetmemişsin ama tiyoyuda sunmuşsun. nedenini çok merak ettim, bu güvenin sebebini açıklarsan sevinirim.
Saygılarımla...
Üretebilmek bir iksirdir! O iksirden içtin içtin,
İçemedin hiçbir zaman üretemezsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye581 yazı
Bu is uzun zamandir var aslinda turkiyede ve su anda ABD mensii li firmalar agirlikta olmak uzere, kanadali, hindistanli ve tabiiki Cin mali taklitleri bile ortalikta cirit atiyor. Yapmayin demem. Ama bastan savma yapmayin derim. Yapacaksaniz, buyuk firmalarla distributorluk anlasmalari ve cok zengin cesitlerini sunmalisiniz. Ayrica alternatiflerinizde olmali. Ama urun cok kaliteli olmali. Birakin pahali olsun, ama saglam olsun. Sermayesi cok fazla tutacak. O yuzden fikir yinede guzel. Bu ise meyilli olan kimseleri birarada toplayip, projeni onlarla paylasarak guclu girebilirsen, bayiliklerde dagitmaya baslayacaksinki, parayi asil o zaman kazanacaksin. Geniz tut vizyonunu, sabirla taktik belirle ve uygula.

Basarilar.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı

teknoloji mağazacılı yapan biri olarak bu fikri çok beğendim.teşekkürler.
olcay

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Yöneticilik