Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Acil Yardım! Takı Stantımda Neler Satabilirim?

BaşlatançırakTarih29/07/2011 22:33:28Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
bu sene sahilde 2 m lik bir stant açtım.fakat işlerim çok da iyi değil.yaklaşık 60 tezgah var sahilde.öğrenci olduğum için acemiyim sektörde.daha önce bu işi yapan ya da şu an hala bu işle uğraşan abilerden ablalardan öneri bekliyorum.şu şekilde işte bak bu ürünü ben aldım çok satılıyo ya da şunları şunları sat tarzında fikirlerinizi bekliyorum.ramazan da neler satılabilir fikir verirseniz sevinirim.ilginize şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye54 yazı
evet.fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Üye236 yazı
Merhaba, sahilde akşam çayı ( + 7 çeşit bitki çayı) içmek isteyenlere bir ikramınız olabilir. Sadece sıcak su işini çözün, karton/köpük bardağa bir kalem çay bırakın ve satın. Ne kadar fiyat belirlersiniz bilemiyorum ama en az % 400 kazanç sağlayabilirsiniz. Ürün ilginç olduğundan ilgi çekecektir.
Bunun yanısıra, Sihirli Bardak İçecek te tercihiniz olabilir. Sıcak içeceklere sıcak su ekle, ikram et, 5 sn. de hazır ve iç. Soğuk içeceklere, buzlu soğuk su ekle, ikram et, 5-7 saniyede hazır. Risksiz, kolay bir iş olabilir.
İlanlarımızı inceleyebilirsiniz... Kolay gelsin.
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Yeni Üye61 yazı

merhaba,

Arkadaşlar marka ürünlerin cakma takı ve aksesuarlarını uygun bir yerden tedarik edebilirmiyim. MESALA BVLGARİ COK SATIYOR lütfen cok acil yardımlarınızı bekliyorum. mailde atabilirsiniz. omer_and_ulya@hotmail.com
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik