merhabalar Aysegul hanım. öncelikle bu yaşta ticarete atilmasi için,cesaretinden dolay gerçekten tebrik ederım.bu sizin ilk başarıdır ve eminim en yakın zamanda en mantikli karar verirsiniz. yazdiyimiz sermaye az değil ve eğer gerçekten ciddi işe yatirim yaparsiniz ,gerçekten kazanirsiniz ve büyürsunuz...çunkü türkiyede ve tüm dünyada,bayanlar daha disiplinli, sorumluluk sahibi,çalişkan ve vizyonu geniş,yenilikçi,cesur ve paylaşımcıdır...önemlli olan öcelikle kendine güvenın,pek fazla etrafindan soylediklerini kulak asmayın ve dediklerini iyice tartin.en son kararını gene de siz verin ve kalbini dinleyın.bu yaşta bir çok başarili iş kadin var ve başarilarini devam etmektedır. sizde sermaye ve cesaret var. bu ticaretde ilk kuraldır başarilmasi için.
sizinle tanişip görüşmek isterdım... eğer musadeniz olursa?
istanbul için çok ciddi ve geyet yüksek kazançli iş teklifimi birlikte değerlendirelim...
yaş olarak eşitiz ve ben bügünekadar alde etiyimiz bigilerimi,tecrubelerimi,çevremi ve başarilarimi sizinle memnunyetle pailaşabilirim...
Keşke sizin gibi cesaretli çok olsun Türkiyede.
saygilariğmla emzar nebieridze
bana ulaşmak istersiniz msn adresle ulaşabilirsiniz.
msn:
granitsanat@hotmail.com veya facebook taki sayfamdan : Granit Sanat Emzar Nebieridze olarak bulursunuz...
yada gsm: 05427672476
web adresimi de inceleyın
www.granitsanat.comNOT: Başarilar dilerım ve daima hayrli kazaçlar... dürüst ve ciddi kişilerle ticaret ve iş birliyi yapmasini dilerım...