Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bedava Elektrik İle Ne Üreteyim?

BaşlatanMarksmanTarih26/07/2011 16:35:49Yorum5

İlk mesaj
Merhabalar,

Az miktarda olsada kendi elektriğimi üretebiliyorum. Bu elektrik ile birşeyler üretmek istiyorum ama ne üreteceğimi bulamadım. Poşet üretmeyi düşündüm ama başlama maliyeti çok yüksek. CNC makineleriyle birşeyler üretilir diye düşünüyorum ama CNC ve neler üretilebileceği hakkında hiç fikrim yok.

1-2 makineyle seri üretim yapabileceğim ürün veya üretiminde elektrik giderinin en yüksek olduğu ürünler hakkında fikir almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak tüm üyelere şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
24 saat elektrikle çalışacak dokuma tezgahında kumaş dokuyabilirsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
ufak bır enjeksıyon makınasıyla pıyasada serı satılabılır urunler uretebılırsın.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat

kaç kw elektrik üretiyorsunuz? biraz daha ayrıntılı bilgi verin, size dahaaydınlatıcı fikirler çıksın .

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
sadece elektrik uretiyorum diye bu tarz sanayi islerine girmen kisa zamanda batman anlamina gelir. Oncelikle bu isleri ne kadar biliyorsun? fizibilite yaptin mi? sanayi tarzi isler icin cok buyuk sermayeler gerekiyor. en azindan bir cnc freze bile alsan 100 milyar para gerekiyor. tek bir cnc ilede piyasada cevren yoksa hicbirsey yapamazsin. kucuk bir kalip atolyesi kurayim desen 300-500 milyar gerekiyor ustelik bunlar sadece ekipman yatirimlari. Plastik enjeksiyon makinesi alsan burada kucuk plastik parcalar ureticem desen bunlarin kaliplarini yaptirman gerekecek ve bunlarda ciddi rakamlarda sermaye ister.

Makina sanayi ile ilgili sormak istedigin baska sorular varsa cekinmeden sorabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Sayin lastottoman merhabalar , uretimi bulg. da mi, tr de mi yapiyorsunuz ? Detayli Urun katologu ve fiyat listesi gonderebilirmisiniz

Yerleşim Belçika / BelcikaMeslek Saty? / Pazarlama