Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikri

Başlatanmadx34Tarih24/07/2011 23:08:47Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar.Ben Mersinde yaşıyorum.Emekli oldum ve kendime bir iş kurmak istiyorum.Kar marjı yüksek ve sirkülasyonu olacak bir iş için bilgilerinizi öğrenmek istiyorum.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye33 yazı
alabalık çiftliği olabilir.

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye21 yazı
Kac parayla ise girmek istiyorsun, 10bin 100bin 500.000bin.
Yardim etmek isteyen icin daha kolay olur.

Yerleşim Küba / BaskentMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye488 yazı

tabiki elindeki imkanları bilmeden ne diye biliriz?
limon sat diyende olur
süpermarketler zinciri kur diyende olur.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye126 yazı
Sayın abim bildiğim kadarıyla mersinde limon yetişiyor.Limon yetiştir sat.Pahalı bir ürün bence karlı olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye236 yazı
Selamun Aleykum. Öncelikle emekliliğiniz hayırlı olsun. Ben de asker emeklisiyim. Sizin gibi düşünceler taşırken çok da arşatırma yapmaktayım. Şu an kalem çay işine el attım ve çok da memnunum. Daha önce bu konuda deneyimi olanlar pek yol alamadık dediler, çünkü, muadil ürünle yola çıkmak istemişler. Ben, 6 ay bizzat bu konu da araştırma yaptım, piyasa ölçümü, arz talep, sirkülasyon, kar marjı, kalite, fiyat vs vs vs. Ve bu ürünle başladım. Çünkü, bir kere doğal, 2 yaşındaki kızımıza içirebildiğimiz bir ürün. Burada anlatmak uzun sürer, birkaç ilde çok sayıda market, ayrıca otobüs firmaları ile bağlantıları yaptım, ve harika bir neticeye ulaştım hamdolsun. Niyet hayır, akibet de hayır oluyor. Bir fikir olması bakımından, sizinle paylaşmak istedim. Deneyebilirsiniz, detay isterseniz, sorabilirsiniz, hiç sermaye ayırmadan sipariş alabilirseniz, bedeli peşin olmak üzere, çok avantajlı bir miktar kazanmanızı temin edebiliriz. Gönlünüzce olsun. Tekrar emekliliğiniz hayırlı olsun. Hayırlı ramazanlar...
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
abicim zaten kriz geldi gelecek diyolar. bence biraz bekle, 30 sene çalışıpta 3 günde paran gitmesin

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Muhasebe
Üye515 yazı
kriz dönemlerinde yapılacak işler var.

onları takip edin derim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam