İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Fikri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumK
Yeni Üye33 yazı
H
Yeni Üye21 yazı
Yardim etmek isteyen icin daha kolay olur.
F
Üye488 yazı
tabiki elindeki imkanları bilmeden ne diye biliriz?
limon sat diyende olur
süpermarketler zinciri kur diyende olur.
S
Üye126 yazı
K
Üye236 yazı
Selamun Aleykum. Öncelikle emekliliğiniz hayırlı olsun. Ben de asker emeklisiyim. Sizin gibi düşünceler taşırken çok da arşatırma yapmaktayım. Şu an kalem çay işine el attım ve çok da memnunum. Daha önce bu konuda deneyimi olanlar pek yol alamadık dediler, çünkü, muadil ürünle yola çıkmak istemişler. Ben, 6 ay bizzat bu konu da araştırma yaptım, piyasa ölçümü, arz talep, sirkülasyon, kar marjı, kalite, fiyat vs vs vs. Ve bu ürünle başladım. Çünkü, bir kere doğal, 2 yaşındaki kızımıza içirebildiğimiz bir ürün. Burada anlatmak uzun sürer, birkaç ilde çok sayıda market, ayrıca otobüs firmaları ile bağlantıları yaptım, ve harika bir neticeye ulaştım hamdolsun. Niyet hayır, akibet de hayır oluyor. Bir fikir olması bakımından, sizinle paylaşmak istedim. Deneyebilirsiniz, detay isterseniz, sorabilirsiniz, hiç sermaye ayırmadan sipariş alabilirseniz, bedeli peşin olmak üzere, çok avantajlı bir miktar kazanmanızı temin edebiliriz. Gönlünüzce olsun. Tekrar emekliliğiniz hayırlı olsun. Hayırlı ramazanlar...
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)
T
Yeni Üye1 yazı
abicim zaten kriz geldi gelecek diyolar. bence biraz bekle, 30 sene çalışıpta 3 günde paran gitmesin
E
Üye515 yazı
kriz dönemlerinde yapılacak işler var.
onları takip edin derim.
onları takip edin derim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz