Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kumpirci Açmak İstiyorum

BaşlatanforexTarih07/12/2007 14:40:56Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bursa'dayım.daha önce internet cafe işiyle uğraşıyordum.işler azalınca kapatmak zorunda kaldım.10 bin ytl kredi çekmeyi ve kumpirci açmayı düşünüyorum.işlek bir yerde açacağım.etrafta işyerleri çok var.bu civarda dönerci ,kokoreçci,kebapçılar var ama kumpirci yok.iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum.soğuk sandviç ve tost da yaparım.uygun kiralı küçük bir dükkan da buldum.maliyet açısından ilk başta eleman çalıştırmadan tek başıma yapabileceğimi düşünüyorum.kumpir fırını,salatbar,masa sandalye,dolap ve diğer giderleri hesapladım .param yetiyor.zorlandığım nokta ise ruhsat almak.gıda ustalık belgesi isteniyor bildiğim kadarıyla.nasıl temin edebilirim.eğitime gitsem 1 sene sürer belgeyi almam.bu konuda ne önerirsiniz.kumpirci açayım mı sizce.avantajları dezavantajları nelerdir.özellikle gıda işiyle uğraşan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye468 yazı
Mymehmet bey merhabalar yukarida belirtmissiniz kumpirle ilgili eyitim verdiginizi bu konuda yardima igtiyacim var.bundan 5 sene once dusundum bu isi bayilik icin danidtim bilgi aldim bana uymadi.agustosta turkiyeye gelicem yeeiniz nerde 3 gunluk egitimle ilgili sartlariniz nedir tesekkurler.

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Üye468 yazı
Kumpirin temel malzemesi patates ok ondan sonra sos ve salatasi yaninda en cok ne tarz icecek gidiyor

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye62 yazı

Sayın eyme
yerimiz istanbul uskudardadir.
Kumpirin yaninda en cok koka kola ve sıkılmış
portakal suyu gider.
Ayrica tatli bulundurursaniz iyi edersiniz.
Waffle veya crep suzette gibi.

İletişim: mehmet-ist-@hotmail.com
yldrm75@gmail.com
Tel: +90 506 580 94 40
my

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye122 yazı
Mehmet bey kumpirlik patatesi normal marketlerde bulabiliyor muyuz yoksa onların ayrı toptancıları mı var ?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
ben patates yetişciliği yapıyorum afyon şuhutta.. elimizde kumpirlik 30ton civarı kışlık patates var. her türlü temin ederiz..

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ö?renci