İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kumpirci Açmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorumA
Yeni Üye1 yazı
w
M
Üye503 yazı
R
Yeni Üye17 yazı
absimo34, http://www.mrkumpir.com/ adresinden iletişime geçip, franchise ini alabilirsin.
Eğitiminden, düzenin kurulmasına, planmasına kadar birçok konuda yardımcı oluyorlar.
Şartlarıda birebir konuşabilirsiniz.
Anlaşma
Franchise alan anlaşmaya şahsen taraf olur. Anlaşma 5 yıl sürelidir ve kendiliğinden yenilenir. Eğitim ve denetime katılmakzorunludur. Tedarik onaylı firmalardan piyasa fiyatları ile yapılır. Franchise alanların sistemle rekabet etmeleri yasaktır. Ortak reklam için müştereken belirlenen miktar toplanır ve harcanır.
Franchise giriş bedeli
Franchise giriş bedeli 12.000 € dur
Yatırım
Toplam yatırım (Ekipman, tesisat ve dekorasyon dahil) Roll ve Room için 15.000 €, Rest için 30.000 € dur.
Royalite
Aylık olarak ödenecek royalite 250 € dur.
Karlılık
Yatırımın beklenen cirolarla 8 – 12 ayda geri döneceği hesaplanmaktadır.
Nerelerde olabilir
İşlek noktalarda, kantinlerde, marketlerde, parklarda, sahillerde, alışveriş merkezlerinde olabilir. Yer işin kilididir, ancak uygun yer bulunduğunda onay verilir.
Kimler yapabilir
İşinin başında duracak, işletmeye hakim, müşterileriyle ilgili, onların güvenliğini ön planda tutan, hijyen bilincine vakıf, damak tadı gelişmiş girişimciler.
http://www.mrkumpir.com/franc.htm
S
Üye286 yazı
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif
K
Yeni Üye1 yazı
iş yeri acmak için gerek şartları gönderebılırsenızzz sewınırmmm...
şimdiden tşklrlr
şimdiden tşklrlr
ibrahimm
C
Yeni Üye36 yazı
Sn. murat33, büfe işinden memnun değil misiniz? Ben de yatırımcılarım adına bursaya büfe açma işini projelendiriyorum yaklaşık bir yıldır. İstanbul piyasası ve diğer piyasaları karşılaştırıyoruz, henüz net bir rapor oluşturamadık. Bursa piyasası hakkında bilgi verme imkanınız olursa çok makbule geçer? Sizin büfeniz ne tip bir büfedir? Saygılar ve hayırlı işler dileklerimle...
chuck was here
D
Yeni Üye2 yazı
yıllardan beri bu mesleğin içindeyim 7 sene kadar kendi işyerimdi 5 senede başkalarının yanında bu mesleği yaptım kimse gelip ustalık belgen varmı diye sormadı sadece vergi lehvan belediyeden işyeri açma ruhsatı alıcaksın dediğin ustalık belgesi kanunlarda var ama uygulanmaz güzel yurdumda ve bu işi ustalık belgesiz yapan bi çok tanıdığım var
bu işi yapıcaksan hijyene çok önem vermelisin bide göz zevkine yani sunumun güzel olmalı her meslekteki gibi e lezzet te önemli tabi bide yaptığın kumpir lastik gibi uzadı mı off off derim bi yiyen bi daha yemeye gelir.
bu işi yapıcaksan hijyene çok önem vermelisin bide göz zevkine yani sunumun güzel olmalı her meslekteki gibi e lezzet te önemli tabi bide yaptığın kumpir lastik gibi uzadı mı off off derim bi yiyen bi daha yemeye gelir.
S
Yeni Üye38 yazı
arkadaşım inşallah herşey yolunda gider ama seninde dediğin gibi açacağın yerde birsürü dönerci kebapçı vs varmış o yüzden bence önce bir araştırma yap bakalım bursa insanının kumpire olan bakışı nedir? insanların gıda tüketim alışkanlığı çok önemlidir!
K
Yeni Üye1 yazı
Yaklaşık 8 senedir kumpir yapıyorum kimse gelipte belge sormadı
L
Yeni Üye2 yazı
E
Yeni Üye3 yazı
tek başına yapmaya kalkılacak iş değil; çok karlı gibi gözüksede değil, işin içine girince anlarsınız ;
patates aynı kalitede gramajda bulamazsın içinde ki kaşarı devamlı kontrol etmen gerek malzeler aynı zooor yanii
kredi çekip sakın girmeyin derim,ilave bi yer ayıracaksan ok ama başlı başına imkansız başarılamazzz.7
akmaz damlarr
patates aynı kalitede gramajda bulamazsın içinde ki kaşarı devamlı kontrol etmen gerek malzeler aynı zooor yanii
kredi çekip sakın girmeyin derim,ilave bi yer ayıracaksan ok ama başlı başına imkansız başarılamazzz.7
akmaz damlarr
A
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar ben almanyada kumpir isi yapmak istiyorum kendi adima bir kumpir dukkani acmak istiyorum ama kafama takilan soru mr, kumpir bayilikler veriyor sadece ismini vererek 1000 lerce euro istiyor onlarin bayisi olmadan kumpir isi yapamazmiyiz. bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum simdiden cok tesekürler.saygilarimla...!
baki
M
Üye151 yazı
Efendiler..
Bizim insanimiza fikir sormayacaksin akil danismayacaksin., kimse yap dene basarirsin demez niyeyse!? ya elfreni ceker yada takoz koyarlar.bir insan yardim isterse belli bir konuda yanlis yonlendirmeye kafa karistirmaya gerek yok. cok sevdigim bir yazarin cok guzel bir lafi var. "Ya Bir yol bul, Ya bir yol ac, Yada yoldan cekil!" bal gibide yapilir kumpir işi. 22senedir Kumpir işindeyim. isteyen herkeze her sekilde yardimci olabilirim.
Bizim insanimiza fikir sormayacaksin akil danismayacaksin., kimse yap dene basarirsin demez niyeyse!? ya elfreni ceker yada takoz koyarlar.bir insan yardim isterse belli bir konuda yanlis yonlendirmeye kafa karistirmaya gerek yok. cok sevdigim bir yazarin cok guzel bir lafi var. "Ya Bir yol bul, Ya bir yol ac, Yada yoldan cekil!" bal gibide yapilir kumpir işi. 22senedir Kumpir işindeyim. isteyen herkeze her sekilde yardimci olabilirim.
M
Üye151 yazı
1kg kumpirlik patatesten minimum 3 tane çikar. patates iriyse 2 patatesten 3 tane cok ufak ise 2 taneden 1kumpir çikar. kumpirlik patatesin dünya gramaj srandardi 350gr dir. marketten aldigin malzemelerle kár edemezsin toptanciyla calisirsin ama bazi malzemeler metro grosmarkette cok ucuzdur. kumpirlik patatesin kilosu bahar aylarinda 1.75kuruşa kadar cikar diger aylarda 65ila 95krş arasinda degisir. sade kumpir 4-5 tl den satilir 1kg kumpirden 3adet kumpir çikiyorsa en pahali zamaninda 1kumpirin fiyati 60krş olduguna gore nasil bu işten kar edilmez!? ayrica her ilave dedigimiz örnek ( amerikan salatali kumpir ) 1 ilaveli olup ilaveler 50 krş 1 lira arasinda degisir.
M
Üye151 yazı
ben 1. kalite kumpir imal ediyorum. sade kumpir 5lira. her ilave (1kaşık salata)1lira. en kötü kumpir dukkani gunde minimum50 adet kumpir satar (hafta içi) hafta sonu ise 80-100 arasi degisir. (dükkanın yerine gore) sayı degisir. ara sokaklarda fast food işi tavsiye etmem. ortalama gunde 50 kumpir ortalama her kumpire 3ilave koysak. mesrubat haric hesaplayin bakalim?
M
Üye151 yazı
ayrica kumpir sevenlerin çoğu karisik kumpir ister. karışık kumpirin en ucuz fiyati8tl den baslar 12tl'ye kadar gider.
M
Üye151 yazı
Franchise bedeli 12.000 € diyorlar
sadece Franchise! dükkan mükkan yok ortada.) ben bu işi ingilterede öğrendim 91 yılında istanbulda bu işe başladim.
Fast food eğitmenliği yapıyorum.
bu işten hiç anlamayan kişilere 3 günde nasil pişirildiğini nasil karistirildigini nasil servis edilecegini ayrica en az 5tane soguk salata yapmayi öğretiyorum. türkiyenin bütün illerine ve yurt dışına gidip insanlari bu işe yetiştiriyorum.
sadece Franchise! dükkan mükkan yok ortada.) ben bu işi ingilterede öğrendim 91 yılında istanbulda bu işe başladim.
Fast food eğitmenliği yapıyorum.
bu işten hiç anlamayan kişilere 3 günde nasil pişirildiğini nasil karistirildigini nasil servis edilecegini ayrica en az 5tane soguk salata yapmayi öğretiyorum. türkiyenin bütün illerine ve yurt dışına gidip insanlari bu işe yetiştiriyorum.
M
Üye151 yazı
12.000 € da cebinizde kalir o paraylada bu işi cok rahatlikla yaparsiniz.
S
Yeni Üye2 yazı
merhaba kumpirle ilgili araştırma yaparken siteye uye oldum. Mymehmet lütfen bana yardım edin. Şu an istanbuldayım hedefim dil eğitimine gideceğim ülkede kumpircilik yapmak okul masraflarımı karşılamak. Bu işi iyi şekilde tüm prosedürleriyle öğrenmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
H
Yeni Üye1 yazı
04/09/2013 : 20:44:30#20
Web sitesi
Alıntı
Selamunaleykum Bende Kumpirci acmak istiyorum.Ozellikle sormak istedigim Devletimizin Is yeri acmak ile ilgili kredi olanagi varmidir.Yani bankalarla ugrasmak istemiyorum acikcasi, is yapmak isteyen girisimcilere devlet kredi imkani sagliyormus diye duymustum.bilgisi olan arkadaslar yardici olabilir mi?
S
Yeni Üye2 yazı
Selamlar arkadaşlar bende kumrucu açmak istiyorum kumru,kömürde sandwiç ve yan ürün olarakta kumpir eklemeyi düşünüyorum ancak dükkanın yerine karar veremedim nasıl bir pazar seçmeliyim konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar destek yorumlarınızı bekliyorum herkese çok teşekkür ederim sevgiler
Ayşem
K
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaslar
hepinizin fikirlerini zevkle okudum ve saygi duyuyorum.
bende almanyada yasiyorum ve kumpir isinden ve doner isinden anliyorum , acmak istedigim as ise kumpir üzerine , cok güzel bir dükkan buldum ve kumpir salta ve Kaffee üzerine acma düsüncesindeyim...
bu is icin almanyadan nasil ve ne Kadar kredi destek alabilirim yardimci olursaniz sevinirim......
ve bana malzeme asagi yukari nekadar tutar. acil cvp lütfen
saygilar
mustafa
hepinizin fikirlerini zevkle okudum ve saygi duyuyorum.
bende almanyada yasiyorum ve kumpir isinden ve doner isinden anliyorum , acmak istedigim as ise kumpir üzerine , cok güzel bir dükkan buldum ve kumpir salta ve Kaffee üzerine acma düsüncesindeyim...
bu is icin almanyadan nasil ve ne Kadar kredi destek alabilirim yardimci olursaniz sevinirim......
ve bana malzeme asagi yukari nekadar tutar. acil cvp lütfen
saygilar
mustafa
B
Yeni Üye1 yazı
Selamun Aleykum.
merak ettiğim bir konu var.., örneğin bazı sektörlerde ürünü aldığınız firma, onu muhafaza edip sunacağınız aleti kendisi veriyor. örneğin ayran gibi veya süt mısır... kumpir işinde de böyle bir sistem var mı? varsa hangisi daha mantıklı(?) buna verilen isim nedir litaratürde? yani bu tarza...
tesekkür ediyorum...
kolay gelir inşaAllah işiniz...
hayırlı günler diliyorum...
merak ettiğim bir konu var.., örneğin bazı sektörlerde ürünü aldığınız firma, onu muhafaza edip sunacağınız aleti kendisi veriyor. örneğin ayran gibi veya süt mısır... kumpir işinde de böyle bir sistem var mı? varsa hangisi daha mantıklı(?) buna verilen isim nedir litaratürde? yani bu tarza...
tesekkür ediyorum...
kolay gelir inşaAllah işiniz...
hayırlı günler diliyorum...
A
Üye131 yazı
@barithones arkadaşım;
Markalaşmış bayilik dağıtan firmalar genelde anlaşma sözleşme şartlarına göre kendileri veriyor diğer bi değişle onlar satıyor gibi bir durum çünkü o marka adında bayilik alacaksan onların şartlarınıda kabul etmiş oluyorsun. kumpir sektöründe de markalar var ama kendim dükkan açacağım diyorsan google da özellikle resimlerde kumpir fırını yazarsan görürsün parasını verdikten sonra rahatlıkla heryerden bulunabilecek bir üründür.
Markalaşmış bayilik dağıtan firmalar genelde anlaşma sözleşme şartlarına göre kendileri veriyor diğer bi değişle onlar satıyor gibi bir durum çünkü o marka adında bayilik alacaksan onların şartlarınıda kabul etmiş oluyorsun. kumpir sektöründe de markalar var ama kendim dükkan açacağım diyorsan google da özellikle resimlerde kumpir fırını yazarsan görürsün parasını verdikten sonra rahatlıkla heryerden bulunabilecek bir üründür.
A
Üye131 yazı
@kutlu77 arkadaşım;
Ben Maltada gördüm bir türk işletmeci çok işlek bir caddeye kumpir dükkanı açmıştı ama hiç tutulmadı in cin top oynadı dükkanda, biz türk olduğumuz için merakımızdan gitmiştik hayırlı olsun diye ama hiç müşterisi olarak gitmedim ama tutmadı, avrupa ülkesinde olduğun için belki bilirsin maltada alkol su'dan daha ucuz olduğu herkes su niyetide içki içiyor eğlencenin tavan yaptığı için heryer sabahlara kadar açık haliyle alkol acıktırır ama buna rağmen kumpir dükkanı tutmadı, damak zevklerine uymadı belkide , ama almanyada durum nedir bilemiyorum ama maltada avrupa ülkesinde böyle gördüm. haberin olsun bol kazançlar
Ben Maltada gördüm bir türk işletmeci çok işlek bir caddeye kumpir dükkanı açmıştı ama hiç tutulmadı in cin top oynadı dükkanda, biz türk olduğumuz için merakımızdan gitmiştik hayırlı olsun diye ama hiç müşterisi olarak gitmedim ama tutmadı, avrupa ülkesinde olduğun için belki bilirsin maltada alkol su'dan daha ucuz olduğu herkes su niyetide içki içiyor eğlencenin tavan yaptığı için heryer sabahlara kadar açık haliyle alkol acıktırır ama buna rağmen kumpir dükkanı tutmadı, damak zevklerine uymadı belkide , ama almanyada durum nedir bilemiyorum ama maltada avrupa ülkesinde böyle gördüm. haberin olsun bol kazançlar
S
Üye108 yazı
18/12/2013 : 16:06:52#26
Web sitesi
Alıntı
eğer çiğköfte dükkanı yoksa düşün derim.
N
Üye277 yazı
güzel kardeşim bence kredi çekipte gireceğin bir iş senin için hezimet olacaktır. yapma sermayeni oluşturuncaya kadar bekle.
bir mütahit olsan 40 katlı bir bina yapacak olsan temelini deniz kumuyla atsam yada temel yapmasam olurmu yazsaydın bu siteye inan sakın temelsiz yapma yada temeline dikkat et derdi herkez. biçok arkadaş bana katılmıyacaktır belki ama biz müslümanlar için RABBİMİZ ALLAH tarafından gönderilen KUR AN I kerimin biçok ayetinde faiz haram edilmiş yasaklanmıştır. ölümü ve sonrasındaki sonsuz hayatı düşündüğümüzde 60-70 senelik dünya hayatında kredisiz faizsiz olmuyorsa eğer inan yapmamaya değer rızkı veren ALLAH ne kapılar açar yeterki emrini dinleyelim ona itaat edelim. sen göz göre göre bi çukara düşecek olsan ben seni tanımadan elini tutar gel kardeşim düşecen derim inan bu içi ateş dolu bi çukur.. saygılar...
bir mütahit olsan 40 katlı bir bina yapacak olsan temelini deniz kumuyla atsam yada temel yapmasam olurmu yazsaydın bu siteye inan sakın temelsiz yapma yada temeline dikkat et derdi herkez. biçok arkadaş bana katılmıyacaktır belki ama biz müslümanlar için RABBİMİZ ALLAH tarafından gönderilen KUR AN I kerimin biçok ayetinde faiz haram edilmiş yasaklanmıştır. ölümü ve sonrasındaki sonsuz hayatı düşündüğümüzde 60-70 senelik dünya hayatında kredisiz faizsiz olmuyorsa eğer inan yapmamaya değer rızkı veren ALLAH ne kapılar açar yeterki emrini dinleyelim ona itaat edelim. sen göz göre göre bi çukara düşecek olsan ben seni tanımadan elini tutar gel kardeşim düşecen derim inan bu içi ateş dolu bi çukur.. saygılar...
nedim
N
Üye277 yazı
bende bursa dayım forex ve seni takip ediyor olacağım ALLAH yardımcın olsun.
nedim
N
Üye277 yazı
sen kredi çekme faize bulaşma eşinden dostundan biraz borç bul bende sana bütün bildiklerimi anlatayım.
bikaç sene önce bursadaki kumpircilere patates sattım hepsini tanıyodum o önemli değil de önemli olan bir kumpir dükkanının marka olması için ayakta durması için en önemli malzemesi patatesin kralını biliyorum yerini söyleyim afyon şuhut ilçesinde yetişiyor agre cinsi patates orda agira derler pata derler deve derler muhteşem lezzetli dir o patatesle çalış bide güzel biyer düşünürüz sana süper para kazanırsın sakın Franchise bedeli 12.000 € falan fişman sakın aldanma o paralara 3 kumpir dükkanı açarsın.
bikaç sene önce bursadaki kumpircilere patates sattım hepsini tanıyodum o önemli değil de önemli olan bir kumpir dükkanının marka olması için ayakta durması için en önemli malzemesi patatesin kralını biliyorum yerini söyleyim afyon şuhut ilçesinde yetişiyor agre cinsi patates orda agira derler pata derler deve derler muhteşem lezzetli dir o patatesle çalış bide güzel biyer düşünürüz sana süper para kazanırsın sakın Franchise bedeli 12.000 € falan fişman sakın aldanma o paralara 3 kumpir dükkanı açarsın.
nedim
S
Yeni Üye2 yazı
Bence dostum eğer yer güzelse kafana yatıyorsa müşterilrrinin olduğu bir yerde ise kumpirin yanına ek olarak sandviç çeşitleri tost vitamin bar tarzında işler de ekleyerek bir miktar kredide kullanabilirsin ilk etapta teşhir dolabını kumpir fırınını az kullanılmış 2.el bulabilirsin gerçi sıfırlarıda çok pahalı değil fakat ilk etapta bu şekil başlayıp duruma göre d3ğiştirebilirsin hayırlıısı olsun allah utandırmasın
Src34
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz