Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurt Dışındaki Koniks Üyeleri

BaşlatanhamitbeyTarih22/07/2011 11:46:17Yorum27

İlk mesaj
öncelikler hepinize bol kazançlar diliyorum. Gaziantep'te bulunan şirketimiz ile Satış pazarlama işi yapmaktayız. Firmamızın ana konusu halı ihracatıdır. Almanya'da şirketimizin satış yeri ve deposu mevcuttur.

Uzun zamandır özellikle ingiltere ve diğer avrupa üzerindeki pazarlar üzerine çalışmalar yaptık. Çok canlı bir piyasa olan halı sektörü şu zamanda tamamen gaziantep'li iş adamlarımızın elindedir.

şu anda avrupa ülkerindeki ihtiyacın renk ve desen konusunda özellikle nelerin satılabileceği konusunda epey bir yol kadettiğimize inanıyoruz. Benim kısacası demem şudur ki yurtdışında bulunan herhangi bir yasal sorunu olmaya arkadaşlar var ise ve ne yapabilirim diye düşünenlere; Halı sektöründe bulunmalarını önerebilirim .

Eğer İlgilenen arkadaşlar olursa gerekli bilgi ve mal temininde irtibata geçebilirler. kesinlikle kazançlı iş yapabileceklerdir. Saygılarımla,
bizimle irtibata geçin hem biz kazanalım hem siz.
Her sedefte inci bulunmaz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
kimse ilgilenmiyormu?

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama
bilgi lütfen cangoz47@web.de almanya
S.B großhandel almanyada bulunan depomuzda en uygun fiyattan stok ürünler (markali markasiz)

Yerleşim ALMANYA / Köln YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
bilgi isteyen arkadaşlarımız ile irtibata geçilmiştir.

ilgilenen yokmu?

hamit bey arkadasim dalgami geciyorsun. yoksa ilgilendigimizi okumadinmi. ne resim yolladin ne fiyat nede bi bilgi ((( simdi bide ilgilenen yokmu diye yaziyorsun
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
merhaba ben bakuden irfan bilgi ve resim istiyorum.
kenan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bankacylyk-Finans
Foto ve fiyat listesi ... lutfen ..

perge.import@gmail.com
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
bilgi lütfen

Yerleşim Türkiye / ISTANBULMeslek Serbest meslek
Hamit bey ,
Amerıkadayım

Şirket bilgileriniz nedir_? Websiteniz varmı?
Halı Ar-Ge çalışmaları yapıyormusunuz ? Yeni trend halılar örneğin leke tutmayan vb....

freeozz@hotmail.com adresine bilgi atın lütfen
Ozgur

Yerleşim ABD / NevadaMeslek Saty? / Pazarlama
Hamit bey;

Ben Türkmenistan'dayım buraya satışınız varmı.
Ben de ayrıntılı bilgi istiyorum. Fiyatlar, modeller,fotolar vs.
Web siteniz varmı?

mustafakurt220@hotmail.com

Mustafa KURT

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Muhasebe
Halen bilgi bekleyenler var. Hamit bey, vazgeçtiniz galiba...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Muhasebe
hayır arkadaşlar vazgeçmek yok
herkese ilgili bilgiler veriliyor
saygılar kolay gelsin

hamit bey gonderdiginiz resileri aldim fiyat konusunda bilgi verirmisiniz.
Tesekkurler

Yerleşim Endonezya / SurabayaMeslek Ythalat / Yhracat
hamit bey tekrardan merhabalar. ben cidden teklifinizi dusunmekteyim ama malesef sizden ayni ciddiyeti goremiyorum. buda hic mi hic hosuma gitmedi. ama ozellikle yaziyorumki buraya ilan birakanlarin dikkat etmesi gereken hususlar gozden kacmasin. sizinle calismam asla mumkun degil. nedeni iletisim yetersizliginiz. defalarca bilgi istedim ve bana yolladiginiz ciddiyetten ve emekten dusunceden yoksun mesaj. bunu burada paylasma ihtiyaci hissettimki herkez sonucu gorsun.

Konuya göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederim. Size dönüş konusunda biraz gecikme olduğundan özür diliyorum.
Kısaca iş konusunu anlatayım.
Firmamız Gaziantep ilinde Halı ihracatı faaliyeti ile iştigal etmektedir. Avrupada Almanya Köln de depo ve satış yerlerimiz mevcuttur. İngiltere Londrada is yakında faaliyet göstereceğiz. Bizler yurt dışında düşündüğümüz bölgeye göre ihtiyaç (renk ve model ) karşılığında gaziantep te bulunan halı fabrikalarına halı yaptırıyor ve satıyoruz. Yeterli altyapıya sahibiz. İnternet adresimiz www.idolhali.de dir. ayrıca www.alkapida.com siteside bizim ürünlerimizi satmaktadır.
Sizler gibi değerli arkadaşlarımız da artık kendi işlerinin sahibi olmak istiyorsa kendi yaşadıkları bölgede halı satmayı düşünebililer. Halı sektörü tamamen türkiyede gaziantepte bulunan fabrikaların elindedir. Yüksek kar marjı ile satış yaparak iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Sizler kesin kararınızı verin. Ben burada halı satarım derseniz. Size mal temini konusunda yardımcı olabiliriz. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Her türlü sorularınızı bekliyorum. teşekkürler

İdol carpet

arkadasim bu bilgiler beraber calismaya baslamamizi saglayacak bilgiler degildir. basli basina katalog resimleri gramaj ve fiyat bilgisi vermelisiniz. sizin yaptiginiz saldim cayira mevlam kayira.

lutfen is yapmak istiyorsaniz emek vermekten cekinmeyiniz. ve azami ciddiyeti sarfediniz
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
sayın gama göstermiş olduğunuz ciddiyet için teşekkür ederim.
Halı işinide bulunduğunuz bölgede aynı ciddiyetle yapmak istiyorsanız sizin yaşadığınız bölge için bir katalog hazırlayıp göndereceğiz. Ciddiyetten uzak saldım çayıra mevlam gayıra olayında değiliz. Sadece bir fikir olarak yabancı ülkelerdeki kişiler ile irtibat kurmak ve iş arayışında olan kişiler ile fikir alışverişi yapmak ve 2 taraflı kazançtan yanayız. En Kısa zamanda size mail yoluyla istediğiniz bilgiler verilecektir. Şayet telefon ile irtibat kurmak isterseniz dış ticaret sorumlumuz veli bey ile her zaman irtibata geçebilirsiniz. Veli beyin ceb teli 05325752101 dir.

almanyada bayisi vermis almanyali arkadasla bana göndermeycek sanirim bilgi
saka bir tarafa hic ciddiyet yok arkadasim sende
23/08/2011 tarihinde yazdiigim yaziya
5/10/2011 tarihi oldu halen cevap yok bumudur cidii ticaretiniz sizin

Yerleşim Türkiye / Bolu AlmanyaMeslek Esnaf
Rusya da yasiyorum. fiyat sartlar bilgiler alabilirmiyim. fatihm@mail.ru
fatih orman urunleri

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Ymalat
Merhaba Hamit bey,

Tekstil giyim şirketinin afrika satış temsilciligini yapmaktayız. Gecen hafta konteyner bazında halı alacak bir müşteri bizden yardım istedi. Gaziantep firmaları ile irtbata gectik fakat fiyatlar konusunda pek olumlu sonuclar yok. bu kalite grmaj sıklık resim ve fiyat konusunda bilgi verebilrseniz sevinirim.
betexnktt@yahoo.com

Yerleşim Moritanya / NouakchotMeslek Ythalat / Yhracat