Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ek İş / Ortaklık / Para

BaşlatankadenTarih07/12/2007 12:43:45Yorum8

İlk mesaj
Bütün Koniks üyelerine;
mevcut işinizde devam ederken Doğal Bitkisel Ürünler pazarında da çevrenize ürünlerimizden satarak para kazabilirsiniz. %100 bitkisel olan ürünlerimizin pazarlamasıyla ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
0536 541 05 05 nl.telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ürünlerimizin tarım ve köy işleri bakanlığından üretim izinleri ile kalite sertifikaları vardır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Siz ayni zamanda dersanecilik isi ile ugrastiginizi soylemistiniz degil mi Kaden bey. Uzmanlik alaniniz muhasebe oyle mi? Bilirsiniz, boyle islere sahip kisilerin kontorlu hatta sahip olmalari biraz garip karsilaniyor. Siz ne dusunursunuz?

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Sayın teoshaker,
kontörlü hatta sahip kişilerin bu tür işler yapması veya butür ilanlar yayınlaması niye garip karşılanıyor, kim garip karşılıyor mesela?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe

Is cevrelerinde, benim de sahit oldugum, boyle bir tutum ve davranis var. Ben de danismanlik vermistim ve serbest olarak calismistim. Tesaduf degil emin olun, bir kac musterim bana usturuplu bir sekilde, ' Beyfendi, bu isi yapiyorsunuz, kazaniyorsunuz da, bu kontorlu hat hic profesyonel degil, guven vermiyor, imaj sarsici' seklinde ifadeler kullanmislardi. Yanlis bu bir vak'a degildir. Bunu yaygin bir sekilde tecrube ettim. Sonunda girip faturali bir hat almistim.

Gerçekten ya arkadaşlar bu konturlu hat muhabbetine takılan varsa ya kendinde birşey arasın yada sussun.
Bende de vardı 533 211 16 60 çok konuşuyordum kendimi frenlemek için konturluya geçtim.539 718 43 66.
iyi mi
oldu yok hayır.şimdi 50 kontura 1 saat konuşuyorum.siz hesap edin.
Lütfen işimizle ilgilenin,ben göbekliyim şimdi beni görünce aa bu göbekli bundan bişi çıkmaz mı diyeceksiniz
saygılar
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Bütün görüşlere saygı duyuyorum ama yazılarımla yada ilanlarımla ilgilenen arkadaşlar, üyeler eğer arama zahmetinde bulunursa karşılarında soruları yanıtlayacak bir muhattap bulabilecek, aslında problem bardağın dolu tarafı ile boş tarafının kıyaslanması. Eğer ilanda verilen telefon numarasının kontörlü yada sabit hatlı olması ile ilgilenen varsa zaten ilan içeriği veya bu siteyi takip etme amacı nerde? Neyse
sayın gursoybalo, sayın teoshaker iyi seneler dilerim...

Sayin kaden,
Genel olarak, kendinizi tanitir misiniz? Hem dersanecilik yapiyorsunuz, hem de dogal bitkisel urunler ureten firmaniz mi var?

sayın teoshaker,
bitkisel ürünlerin İstanbul(anadolu yakası) bayiliğini yapıyorum.

siz de eğitim konusunda bir ilan yayınlamıştınız, web sitesiydi sanırım.
Mühendislik hangi branşta? Bu siteden ve ilanlardan beklentinizi karşılayabildiniz mi?

Ben yuksek endustri muhendisiyim.
Bu siteden ve ilanlardan beklentimi karsilayamadim.
Yurdumun insani cesit cesit.  i da var, sazan arayani da var, durust insanlar da var is yapmak isteyen. Benim ilgimi cekmeyen ancak yapildigi zaman basarilacak isler de var. Dolayisi ile ben bundan yararlanmasam da bu sitenin en azindan bir kac insani bir araya getirebilecegini dusunuyorum. Benim buralarda dolasmamin nedeni, her turlu girisimcilige saygi duymam. Cok buyuk firmalarin adami olarak calistim da ne oldu. Insanin kendi isini yapmasi gibi yoktur.

Egitim konusunda bir ilan yayinladin bir web sitesi, portal demeliyiz. Izmirde armada dersanesi cok guzel bir calismayi 5 ay once devreye koymus. Harika olmus. Bu is o yone dogru gitmekte zaten.