Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Projeme İlgimisiniz

BaşlatankoltukcuTarih19/07/2011 10:56:37Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhabalar daha önce yazdığım bir yazıda sizden pekte fazla yorum alamadım, yazan arkadaşlara teşekkürler.

Uzun süre düşündük Mobilya ve Koltuk İmlatında Markalaşıp bayileşmek mi? Yoksa fason üretime devem etmek mi?

Kararımızı verdik Markalaşıp bayileşmek; Şimdi Projemden size biraz çıtlatmak isterim sonrada sizden ilgilerinizi esirgememinizi rica ediyorum.

Mobilya Ve Koltuk Tasarım ve imalat konusunda uzun yıllar fason üretim yaptıktan sonra şimdi kendi markamızı oluşturup bayilikler vermeyi düşünüyoruz.

Bayilik verilecek şahıs/firmalara;

* Dekorasyon desteği
* Reklam desteği
* Ücretsiz Açılış organisazyonu
* Pazar araştırma test etme desteği
* Mağaza dolusu konsiniye mobilya ve koltuk
* Size açacağımız 15,000-20,000 TL kredi ile sat-öde sistemi
* Muhasebe desteği (tek merkezden tüm bayilerin mali ve muhasebe işlemleri)
* Pos desteği ( Tüm Bankaların)
* 3 tane Online satış sitemizden mağazaya müşteri yönlendirilmesi
* Yıl Boyu Kampanyalar
* Tatmin edici Kar oranları
* Mağaza M2 göre özel projelendirme. ( m2 sınırı aranmaksızın)
* Her Bayiye ayrıca Aksesuar ve Ayın ürünü konseptli mini mağaza açma hakkı olacaktır.

Gerçek anlamda ilgilenen arkadaşlar şimdiden bulundukları şehirlerde öncelik için rezarvasyon yaptırabilirler. Şehir nüfusuna ve ilçe sayısına göre bir kaç bayilik verilebilir.

Proje geliştirme çalışmalarımız ve marka tescil işlemlerimiz devam etmekdedir.

Ekim-Kasım Gibi Bayilik verilmeye başlanacaktır. Lütfen bana kısa özgeçmişinizle özele mail atınız.

Projeme İlgi göstereceğinizi ümit eder, hayırlı iş rastlığı dilerim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye105 yazı
inşallah başarılı olursun dostum yanlız bu dediklerini inegölün çok büyük firmaları bile yapamıyo çok büyük sermaya gerektiriyo.ben senelerdir modokoda koltuk üretiyordum halada üretiyorum inegöl ve kayserinin firmaları yüzünden kar oranı iyice düştü bu yüzden moldovada atölye açtık.eger büyük marka olacam diyosan iyide sermayen varsa hiçdüşünme inegöle git orada aç anadolu yurt dışı müşterisinde sıkıntı çekmezsin benim orada 3 5 tane arkadaşım usta başıydı şimdi kendi işlerinin patronu oldular
smcyln

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye628 yazı
Koltukcu Kardeşim projeniz güzel benim ilgi alanımın dışında ancak sana önerim Çocuk yuvası, ana okullarına yönelik bir çalışma yapman bu hem türkiye için çok çok iyi bir pazar hemde Avrupa özellikle de Almanyada potansiyeli yüksek bir iş. Çünkü mobilyacıların küçük bir kısmı bu grupla ilgili çalışıyor diğerleri hep birbirinin rakibi olarak büyük grupları üretiyor özellikle Avrupa için iyi bir çalışma olacağını zannediyorum. Almanyada bulunduğum sırada bu konuyu orada araştırmıştım, bence biraz bu yönde kafa yor.
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye83 yazı

iki üç firma birleşip bunu yapıcaksınız herhalde
gökay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı
elazığ da bayilik vermeyi düşünürseniz, detaylı yüzyüze görüşebiliriz
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Üye816 yazı
dostum helal olsun inşallah başarırsınız da.. en sevindiğim şey insanların fikirlerini hayata geçirmesidir özellikle ticaret konusunda ..
gerçekten de sevindim çünkü hem üreticisiniz hemde insanlara ekmek yedireceksiniz ..
belki diyeceksin neden seviniyorsun diye burda o kadar boş hayal var ki yok 27 TL ile paralar kazanın yok çılgın projelerim var yok bilmem ne açsam 3 ayda 1000 lirayı 100 bin yaparım diye saçmalayan insanlar var ama sizin gibilerini görmek insanı sevindiriyor ve size tek bir şey diyeceğim sakın teminatsız iş yapmayın özellikle teminatları araştırın sahte teminat mektupları piyasada bir sürü var.. 100 tane bayilik vereceksin herkese 20-40 bin masraf yapacaksın mal vereceksin başta 2 Milyon TL para yatıracaksın 2-3 Ş.. z yüzünden piyasadan soguyacaksın..

öncelikle bayilik vereceğin insanlardan en az 30 bin civarı teminat al herkes te verir bir ev en düşük 60-70 bin dir.. param yoktur diyene bayilik verme parası yoksa neyin bayiliği alacak pazarcı mantıgıyla showroom u işletecek çalışanmı çalıştıracak insanları ikna mı ede edecek yahut 2 gün eli sıkışan adamı telefonla tacizmi edecek...

kardeş yolun açık olsun umarım tanınan bir marka olursun ...
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye19 yazı
Herkesin ilgisine teşekkürler. Bu konuyla ilgili görüştüğüm firmalar mutlaka altında bişeyler aradılar. Kimisinin ilk sorduğu olay ya seni çarparsak her gün yüzlerce firma kuruluyor bir yerleri çarpıp tabela değiştiriyor (dervişin fikri neye zikride o olur derler ya) İnanın proje hakkında çekincelerim olmaya başladı. Ama konu ve proje hala aktiftir.
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Üye816 yazı
tamam işte çarpma olayı çok basit teminatsız iş yapma... koskoca turkcell migros ne bileyim TR nin koskoca büyük devleti teminatsız iş yapmıyorken neden siz yapasınız.. insanların teminatına göre daima risk bırakın..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye39 yazı
bayilik konusunda kütahya ile ilgili bilgi almak istiyorum.Ayrıntı yazarsanız sevinirim.
dervisadnan@hotmail.com
A D N A N

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye167 yazı
bencede kardeş iyi niyetin suistimal olur eğer teminatsız veriyorsan ben bayilik alım ama sonra beni naısl bulacaksın mallarında geder değilmi önemli olan önce senin garantin

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Üye255 yazı
Dostum bayillik için başvuran kişilerin bütün bilgilerini al. Telefonda sağlıklı olarak kimlerle görüştüysen yani bu işi yapmaya niyeti olan zaten kendini aşağı yukarı belli eder. Ondan sonra git o kişinin bulunduğu yere etraflıca araştır. Hangi ürünleri sattığına bak ürünü kimlerden temin ettiğine bak. Çek kullanıyorsa hangi bankanın çekini kullanıyor bak ara bankayı sor çek ödemeleri nasılmış. Araştır kardeşim. Araştırmak için masraftan çekinme. Belliki cari çalışmak istiyor ürününü her yerde teşhir etmek istiyorsun. O zaman dediğimi yapman lazım. Yarın 10 lira kaybedeceğine bugun 2 lira kaybet.
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret