İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kalkınma Ajansından Hibe Almak İsteyen Varmı?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumA
Editör5590 yazı
17/07/2011 : 00:05:11#1
Web sitesi
Alıntı
Bir işyeri sürekli gelişim dönüşüm ve yapılanma içinde olmalıdır. Bu işi iş sahibi yapamıyorsa ya da zamanı kalmıyorsa iş mali müşavirine düşer. Her iş yerinin hem kendi gelişimine hem de çevresinin gelişimine katkı sağlayacak bir proje mutlaka vardır. Belki mali müşavirin de zamanı ve gücü bu paraje üretimine yeterli gelmeyebilir.
İşte bu noktada işi siz kotarın. Mali müşavir kazansın siz kazanın müşterisi kazansın müşterinin çevresi kazansın.
Defter tutmaktan öte müşterisinin kazancını artırabilen işini gelilştirebilen bir mali müşavirin kapısında kuyruk oluşurdu herhelde . . .
tamnland.com
G
Üye305 yazı
17/07/2011 : 11:38:57#2
Web sitesi
Alıntı
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
O
Üye342 yazı
selam benım ıhtıyacım var ılk bewnden baslıyabılırsın ve benım bınyemde ortalama 300 000 fırma var yerlı yabacı saygılar
A
Yeni Üye59 yazı
Marmara kalkınma ajansına verdim bir proje eylül sonunda açıklanacak ve projemede güveniyorum!....
Cep : 0530 237 2469
Mail : sedat@alpercelikinsaat.com
G
Üye305 yazı
20/07/2011 : 15:50:15#5
Web sitesi
Alıntı
Danışmanlık üzerine bir şirketiniz mevcutmudur? yoksa bireyselmi çalışıyorsunuz.
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
A
Yeni Üye59 yazı
Zaten mevcutta bir işim var. Çatı sistemleri ve hundai panelleri satıyoruz şirkette hibe ve teşvik projelerinede bakıyorum. 21.07.2011 perşembe saat 17:00'de son başvurusu bitecek olan marmara kalkınma ajansının mali destek proğramında iddaalı bir proje verdim. Yardımcı olacağım şirketlere boş zamanımda yazacağım işim dışında arta kalan zamanda...
Görüşmek dileğiyle.....
Görüşmek dileğiyle.....
G
Üye305 yazı
20/07/2011 : 16:16:21#7
Web sitesi
Alıntı
Kocaeli Kosgeb-marka Girişimcilik kursunu bitirdim. İş planı hazırlıyorum ancak danışmanlık hibesinden yararlanmak için danışmanlık firmasının proforma fatura kesmesi lazım. Bu nasıl olacak sizce? siz ne kadar ücret talep ediyorsunuz?
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
Peter F Drucker
girisimci41@hotmail.com
A
Yeni Üye59 yazı
Kardeşim benim kalkınma ajansı konusunda bilgim var. Senin dediğin girişimcilik vs. bilmiyorum ayrıca danışmanlık hibesinide ilk defa senden duyuyorum. Sanırım alt uygulama danışmanlık hibesi ben aktif çalıştığım için girişimcilik konusunu araştırmadım... Bildiğim konularda yardımcı olurum ve bende ücreti mukabilinde danışmanlık yapıyorum...
kolay gelsin...
kolay gelsin...
E
Üye515 yazı
selamlar,
girişimci41 ve akademisyen41 adlı arkadaşlar.
sizlerle tanışmak isterim.
Bende izmit'teyim bir yerde oturup kahve içer Kosgeb ve Marha hibelerinde konuşabiliriz.
bende Marka destekli projemi Kosgeb e verdim seçimden önce.
Henüz sonuçlanmadı.
fikir alışverişinde bulunmak isterim sizlerle
saygılar
girişimci41 ve akademisyen41 adlı arkadaşlar.
sizlerle tanışmak isterim.
Bende izmit'teyim bir yerde oturup kahve içer Kosgeb ve Marha hibelerinde konuşabiliriz.
bende Marka destekli projemi Kosgeb e verdim seçimden önce.
Henüz sonuçlanmadı.
fikir alışverişinde bulunmak isterim sizlerle
saygılar
A
Yeni Üye59 yazı
A
Yeni Üye59 yazı
arkadaşlar konu günceldir....
D
Yeni Üye97 yazı
üstad
sizinle tanışmak bilgilerinizden faydalanmak isterim
saygılarımla
sizinle tanışmak bilgilerinizden faydalanmak isterim
saygılarımla
ykbayramoglu
A
Yeni Üye59 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz