Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kalkınma Ajansından Hibe Almak İsteyen Varmı?

Başlatanakademisyen41Tarih15/07/2011 09:15:19Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Arkadaşlar merhaba bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum ama gelirim yetmiyor. İş dışında uzman olduğum konuda çalışmak istiyorum.... Kalkınma ajansından hibe almak için proje ve fizibilite raporu hazırlayabiliyorum ama hazırlatacak firma bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Editör5590 yazı
Kendinize mali müşavir bir arkadaş edinin. Mali müşavir bir tacirin hesabını kitabını tutar. Ama adı eskiden musasebeci olan bu meslek gurubu artık mali müşavire dönüştü. Yani parasal danışman. Bu durumda sadece defter tutmakla kalmayıp aynı zamanda müşteriğsinin daha çok para kazanmasını sağlayacak bazı geliştirmeler de yapabilir bir yeterlilikte görülüyor demektir resmi olarak.

Bir işyeri sürekli gelişim dönüşüm ve yapılanma içinde olmalıdır. Bu işi iş sahibi yapamıyorsa ya da zamanı kalmıyorsa iş mali müşavirine düşer. Her iş yerinin hem kendi gelişimine hem de çevresinin gelişimine katkı sağlayacak bir proje mutlaka vardır. Belki mali müşavirin de zamanı ve gücü bu paraje üretimine yeterli gelmeyebilir.

İşte bu noktada işi siz kotarın. Mali müşavir kazansın siz kazanın müşterisi kazansın müşterinin çevresi kazansın.

Defter tutmaktan öte müşterisinin kazancını artırabilen işini gelilştirebilen bir mali müşavirin kapısında kuyruk oluşurdu herhelde . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye305 yazı
Kosgeb hibeleriyle ilgili çalışmalarınız oluyormu? Bu konuda danışmanlık ihtiyacı olan birçok firma olacağını düşünüyorum. en başta da kendim. şuan araştırma yapacak bir vaktim yok. Ancak hibeden de yararlanmak istiyorum. iş planım kısmen bitti ancak fizibilite kısmı kaldı. rakip firmalar, hedef kitle vs... bunu yapacak bir firma olsa bu hizmeti almak isterim. Hem girişimcilik desteğinde 5000 tl lik işyeri kuruluş hibesinin, 2000 tl lik kısmı danışmanlık için verilmiştir. Bunu değerlendirebilirsin. iyi günler dilerim.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Üye342 yazı

selam benım ıhtıyacım var ılk bewnden baslıyabılırsın ve benım bınyemde ortalama 300 000 fırma var yerlı yabacı saygılar
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye59 yazı
arkadaşlar fizibilite , kalkınma ajansından ve kosgeb'den hibe için ilgilenenler irtibata geçebilir.
Marmara kalkınma ajansına verdim bir proje eylül sonunda açıklanacak ve projemede güveniyorum!....

Cep : 0530 237 2469
Mail : sedat@alpercelikinsaat.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bankacylyk-Finans
Üye305 yazı
Danışmanlık üzerine bir şirketiniz mevcutmudur? yoksa bireyselmi çalışıyorsunuz.
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yeni Üye59 yazı
Zaten mevcutta bir işim var. Çatı sistemleri ve hundai panelleri satıyoruz şirkette hibe ve teşvik projelerinede bakıyorum. 21.07.2011 perşembe saat 17:00'de son başvurusu bitecek olan marmara kalkınma ajansının mali destek proğramında iddaalı bir proje verdim. Yardımcı olacağım şirketlere boş zamanımda yazacağım işim dışında arta kalan zamanda...

Görüşmek dileğiyle.....

Üye305 yazı
Kocaeli Kosgeb-marka Girişimcilik kursunu bitirdim. İş planı hazırlıyorum ancak danışmanlık hibesinden yararlanmak için danışmanlık firmasının proforma fatura kesmesi lazım. Bu nasıl olacak sizce? siz ne kadar ücret talep ediyorsunuz?
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yeni Üye59 yazı
Kardeşim benim kalkınma ajansı konusunda bilgim var. Senin dediğin girişimcilik vs. bilmiyorum ayrıca danışmanlık hibesinide ilk defa senden duyuyorum. Sanırım alt uygulama danışmanlık hibesi ben aktif çalıştığım için girişimcilik konusunu araştırmadım... Bildiğim konularda yardımcı olurum ve bende ücreti mukabilinde danışmanlık yapıyorum...

kolay gelsin...

Üye515 yazı
selamlar,

girişimci41 ve akademisyen41 adlı arkadaşlar.

sizlerle tanışmak isterim.
Bende izmit'teyim bir yerde oturup kahve içer Kosgeb ve Marha hibelerinde konuşabiliriz.

bende Marka destekli projemi Kosgeb e verdim seçimden önce.
Henüz sonuçlanmadı.
fikir alışverişinde bulunmak isterim sizlerle

saygılar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye59 yazı
gerekli arkadaşlara iletişim bilgisi gönderildi

Yeni Üye59 yazı
arkadaşlar konu günceldir....

Yeni Üye97 yazı
üstad