ejder bey tabanı 30*30 yüksekliği 10cm olan 8 kg yük taşıyacak koli alımı yapacagız. 50000 adet civarı. ihracat olacak bu suudi arabistana. ihracat işlemleriniz siz yada bizim türkiyedeki kendi firmamız yapabilir. teklifiniz bekliyorum. mersin liman teslimi olacak.
TALEP : tabanı 30*30 yüksekliği 15cm olan 8 kg yük taşıyacak koli / 50000 adet / ihracat / suudi arabistan
ESEN HANIM MERHABA
BUNU CINDEN YADA UZAKDOGUDAN SIZE UYGUN SAGLAYABILIRIZ EGER ZAMANI GECMEDI ISE VE GUNCELSE SELAMLAR DINCER ALBAYRAK +86 13922143134 dinceralbayrak@yahoo.co.uk dincer_albayrak@hotmail.com skype : dinceralbayrak GLOBAL EAGLE GROUP
Ejder Bey tabanı 32*40 yüksekliği 20 cm olan 10 kg lık baskılı koli fiyatı verirmisiniz 5000 adet..Hatay'da bu işi yapan 1 firma var sadece,bide sizden fiyat alalım..uygun olursa adana yakın sürekli mal alımı yapabiliriz. huseyin-batman@hotmail.com
en:32 yükseklik:19 uzunluk:44 baskılı 2 veya üçrenk ayrıca kılişe fiyatlarınız nedir 10 kg taşıma kapasiteli kutu fiyatı özelden atarsanız sevinirim yeriniz nerdedir ayrıca ve en az kaç adet yapa bilirsiniz kolay gelsin iyi günler
selam ejder bey ben sizden 18 cm 24cm ve 30 cm 5 cm yükseklik ebatlarında pizza kutusu fiyat teklifi ve resimleri isteyecektim email adresim omer_babacan@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz