Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ankarada Yola Sıfır Arsaya Ne Yapılabilir

Başlatanhc006Tarih12/07/2011 22:44:23Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
iyi günler arkadaşlar. Ankara da merkeze 10 dakika, ana yola sıfır 8000 m2 bir arsamız var. bu arsa imarsız bir arsa . yakında imar geçebilir. İmar olmadığını düşünürsek bu arsa nasıl değerlendirebiliriz. arsanın su elektrik gibi imkanları var. bu konuda yardım ve tekliflerinizi bekler şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye150 yazı
Ankara da merkeze 10 dakikalık olup imar olmayan yer tam olarak neresi acaba?
ona göre bişey söyleyelim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye24 yazı
Kayaş mevkii samsun yolu cepheli etrafında fabrikaların olduğu bir yer

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı

Hüseyin bey öncelikle yapmak istediğiniz işte başarılar dilerim.Sanırım dediğiniz arsa sanayi imarına yakın parsel bir yer ve siz bunu kısa ve orta vadede nasıl değerlendirebilirim diyorsanız şayet ; ilk olarak sürücü kurslarına talim alanı olarak kiraya verebilirsiniz.Sizin için getirisi hiçte az olmayacaktır.Ayrıca hurda ve atık deposu şeklinde kiralanabilir bir alan olabilir. Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap verebilirim size

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye69 yazı
tabi bu dediklerimden sürücü kursu için arsanın büyükşehir alanı içerisinde kalması gerekiyor.

Yeni Üye24 yazı
Arsa büyükşehir sınırları içerisindedir. bunun haricinde önerileriniz varsa sevinirim

Yeni Üye69 yazı
Tabiki olabilir sonuçta bilgi,deneyim ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Yer değerleme ve danışmanlık benim iş konum.Ama siz biraz daha açıklayıcı bir paylaşım yazarsanız sanırım düşüncesi olanlar size daha çok yardımcı olabilirler.Saygılarımla.

Yeni Üye24 yazı
burası 15 yıldır boş duran bir yer. yanında fabrikalar var. Açıkcası ne yapabiliriz onuda bilmiyorum. benim ihtisas alanım inşaat onun dışında herhangi bir işler uğraşmadım. benim aklıma yatan özel bir inşaat ürünü bulup hem depo hem satış olarak kullanmak. Birde konut inşaatlarına çok yakın. düşünüyorum fakat parlak bir fikir bulamıyorum. gerçekten para kazanmaya ihtiyacım var.

Yeni Üye24 yazı
parlak önerisi olan yok mu?

Yeni Üye24 yazı
güncel

Yeni Üye11 yazı
Ostim taraflarında tavulçılar var [kanatçı vs...] küçük bir sermayeyler bu işe girebilirsin ön cepheden araç felan geçiyorsa dahada güzel olur fabrikalar var demişsin muhakkak ağır vasıtaların güzergahıdır

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye24 yazı
go-kart tesisi kurmak iyi bir fikir olabilir...
aldemir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?im
Yeni Üye27 yazı
oto yıkama ve oto kuaför yapabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf