Ukrayna malı 1. kalite mangal kömürü CiF İstanbul - İzmir- Mersin 500 usd / ton.
Teknik özellikler,
Density,g/cm3- no less that 0,37 Ash,% - no more that 3,0 Solid carbon,C fix,%- no less that 78,0 Humidity,%-no more that 6,0 Mass of charcoal in 10 cm3,g-no less that 210,0
AYIPTIR ARKADASLAR.300 DEN VERILIYORSA GIDIN VEREN KISIDEN ALIN!! ACILAN SAYFALARDA HEP BI ON YARGI!! BU KOMUR ISINI SIZ NE KADAR IYI BILIYORSUNUZ?? MADEM 300 DEN SATILIYOR,KENDINIZ BOLUM ACIP SATIN!!
ben kimsenin pazarina tas atarak mali veya fiyati oldurmek niyetinde degilim.sadece bir mal satarken bunun nakliyesini,vergisini ve alici pazardaki rekabet durumunu da goz onune alarak fiyat belirlemek lazim diyorum.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim. olaya "işte ne olacak canım oda kömür buda kömür" anlayışı ile bakarsanız fiyat pahalı dersiniz onu dersiniz bunu dersiniz. exportsrvce 300 usd ye var dediğin yere telefon aç bakalım ne fiyat verecek, sipariş versen eline ne zaman geçer? onuda sor lütfen. Olmayan malı satıp "1 hafta içinde teslim ederim" diyen ve kaparo alan çok. Sonra da paranızın peşinden koşun geri almak için. Allah'a şükür kaliteden ödün vermeden Ağustos sonuna kadar çıkacak malımı sattım. Soran arkadaş olmuş briket kömür (pres kömür, sıkma kömür) üretimimde var. 10 güne kadar nargile kömürü ürünlerim de çıkacak. pellet ve ham briket ile ilgilenen arkadaşlar olursa lütfen mail atsınlar.
Birde lütfen sağdan soldan resim toplayıp koymayın. Paket resmi olan malı Rus firması yapıyor, 300$ a mangal kömürü var dediği yer o firma ise Finlandiya'ya yakın bir Rus bölgesi. Resim Rus malına ait rapor ise Ukrayna.
ben o resimleri sadece uyelerin merakini gidermek icin oraya koydum.Ruscayi ve eski Sovyet bolgesini de senden daha iyi biliyorum.300 USD dedigim yer Ukraynada TURKLERIN yaptigi gibi kaparo alip mal satmiyor,elindeki hazir olan mali satiyor.olmayan mali satan veya burada milleti dolandiran da genelde Ukraynadaki TURKLER baskasi degil.tekstil olayindan kemali bence herkes hatirlar.
ben senin malina da birsey demiyorum sadece mevcut tasima ve gumruk masraflarini hesaplayinca kar birakmiyor diyorum.bunu bir arkadas da yukarida belirtmis.
arkadaslar, rusca ve ukraynaca birbirine yakin diller,ama aralarinda yinede buyuk fark var, simdi pakette rusca yazmiyor desem ukraynaca yaziyor desem paketin rusca oldugunu dusunen arkadaslar yine ziplayacak, arastirmadan sorusturmadan herseye ziplamasak iyi olur diye dusunuyorum, arkadas bir baslik atmis ve komur satmaya calisiyor, kimse kimseye zorla komur satmiyor, neden insanlarin ekmegiyle oynuyorsunuz, bunu anlamakta zorluk cekiyorum
ukrayna menseli direk fabrikadan istanbul teslimi 430 evro - ton mangal komuru temin edebilirim, ilgilenen arkadaslar ozel mesaj atabilir, bunun disinda sanayi komuru, bugday, ve sut tozu da temin edebilecegimi belirtmek isterim
300 usd olan mal hangisi anlamadım 1. resim mi? 2. resim mi? veya elinde olan diğer resimler mi...? Ben kendim Ukrayna'da imalatçıyım sn exportsrvce ve bu piyasada kim var hangi markayı yapıyor kaça mal satıyor çok iyi biliyorum, Bu 2. resmide ki malı yapan firmayı biliyorum. Fiyatı Kamyon üstü Ukrayna teslim 350 EURO. Ukrayna gümrüğü nakliye vs dahil değil. ilgilenen arkadaşlar varsa "tm-mangal" diye google da aratsın çıkar. Telefonu +38 067 613 00 15 açın bir sorun kaça veriyor ve elinde mal var mı* Rusça, Rusya ve Türklerle ilgili söylediklerine kişisel konu olduğu için ticaretle ilgili olmadığı için cevap vermek istemiyorum. Gerek özelden gerekse mail adresime düzeyli mesajlar atan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu hafta sonuna kadar çıkacak olan Nargile kömürü ile ilgili mail çok geliyor. O konuda tüm detayları ile ayrı bir başlık açacağım ,
ben o resimleri milletin merakini gidermek icin buraya koydum.eger okuma yazmaniz varsa yukarida uyelerin bu komurle ilgili bir suru yazi yazdigini,soru sordugunu gorursunuz.uretici oldugunu belirten uyeleri de bu ingilizcelerinden dolayi tebrik ediyorum:
Density,g/cm3- no less (that) 0,37 Ash,% - no more (that) 3,0 Solid carbon,C fix,%- no less (that) 78,0 Humidity,%-no more (that) 6,0 Mass of charcoal in 10 cm3,g-no less (that) 210,0
avalon-abalon sana da satislarinda basarilar.yakinda tank veya ucaksavar satislarina da baslarsin.
İşten anlayan adam neden ingilizce yazdığımı ve orada ne yazdığını bilir. İşten anlamayan ise kafayı ingilizce bilip bilmemek gibi boş konulara takar. Kim ne isterse satar Tank da satar uçakta Sen istersen daha fazla yazma bu sayfaya. Git başka bir konu aç orada olmayan kömürünü 300 dolara sat.
isten anlayan adam olarak than ve that ayirimini yapamamaniz gercekten ilginc.yaziyi bir yerden rastgele kopyaladiginiz da asikar.ayrica fiyat konusunda zaten aciklama yaptik ki baska bir arkadas da aciklama yapmis.maliyeti belirleyemeyen,dogru durust yabanci dil bilmeyen kitle olarak Ukraynada kendi capinizda eglenmeye devam edin.
Sen hala kişisel konulara saplanıp kalmışsın. Laf üreteceğine iş üret. Doğru düzgün bir şey yaz. Senin bu forumda yazdığın diğer yazıları da okudum.Elle tutulur bir şey yok. Boş boş yazmışsın Diyorum sana git kendine bir konu başlığı aç. Orada kendi kendine oyalan
kardeş ilan yazıyorsunuz ne telofon ne mail adresi var kimin ne olduğu belli değil. sayın mangal kömürü benim mailim memed_yildirim@hotmail.com tel numaranizı gönderin görüşelim
toptan mangal kömürü satışımız başlamıştır. minimum 2 ton maximum talebiniz ne olursa farketmez adrese teslim yada depomuzdan teslim %90 meşe %10 graft ilgilenenler burdan yazabilirler.05466175755
murat
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz