Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Su Böreği Satmak İstiyorum. . .

BaşlatanKrazkyTarih10/07/2011 21:23:33Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar

Ford Connect arabamla sabahları su böreği işi yapmayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan soruların cevaplarını bu işle uğraşan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.

Bu konu hakkında yardımcı olacağınızı düşünerek konuyu açtım...

Bu arabayla bu iş yapılır mı?

Yapılırsa bu arabaya uygun hangi malzemeleri almam gerek?

Su böreğini kaliteli ama ucuz yapan yerler nereler olur genelde? Kimlerle irtibata geçeceğim?

Bir tepsi su böreği alış fiyatı nedir?

Satışı nasıl hangi fiyattan yapacağım?

Zabıtalarla sorun yaşarmıyım?

Bu araçla başka bir iş öneriniz var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye508 yazı
Hemşerim bende adanada yaşıyorum.

Su böreği satmak istiyorsan mutlaka kendin üretmelisin, yol üstünde gördüğün su böreği satan kişini yanına git, bir kişilik su böreği iste, biraz iltifat et sonra normal sohbet et, nerelisin, nasıl başladın bu işe, şimdi tam ben bu su böreğibi yerken zabıta gelse ne yapacaz gibi :) normal sorular sor, emin ol en güzel bilgiyi onlar verir sana

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Teşekkür ederim hemşerim. En güzeli dediğiniz şekilde bilgi almak...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye256 yazı

abim sabah sabah hiç bi zabıta karışmaz. yani ben çok gördüm öle dediğin gibi arabada satan. en kritik nokta kendine bi yer seç. ilk başlarda belki pek gitmez ama insanlar görüp tanıyınca ufaktan hareketlilik başlar. helede tadını tutturursan süper olur. tarifini internetten de bulabilirsin. yufkaları haşlıyorsun bildiğim kadarıyla. bu iş için en iyi örneği asri mezarlığı önünde tam senin dediğin gibi yapan bi abi var. epeyde meşhurmuş. yol knarında arabayla duruyor sabahları.belki hazır da alabilirsin belli olmaz. allah kolaylık versin
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret