Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Internet Sitesi Kurmak Istıyorum

BaşlatankuruserkanTarih10/07/2011 18:26:23Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
arkadaslar selamlar
sosyal bır ınternet sıtesı kurmak ve bunun uzerınden alacagım reklamlarla para kazanmak ıstıyorum ama ınternettekı arastırmalarımdan bır sonuc alamadım. arkadaslar bır sıte kurmak ıcın ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz....

Yerleşim Türkiye / KırklareliMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye464 yazı
Merhaba www.sekno.net www.emlakbulurum.com 'unda Tasarımcılarıyız.. Hatta Emlakbulurum.com Un Yeni Arayüz Calısmasınıda Yapmaktayız Bunu

www.emlakbulurum.com/emlak Adresindende İnceliyebilirsiniz.

Türkiye Geneli Yayın Yapan Portallar.
İçimizde Yurt Dısından Mezun Yazılımcı Personellerimiz'de Var.

Suan'dada Üzerinde Durdugumuz Bir Sosyal Paylasım Sitesi Calısmasıda Mevcuttur.

Öncelikle Nasıl Bir Calısma İstediginizi Bana 0324 357 39 89 Yada 0541 665 35 66 Numaraları Telefonlardan Yada seknogrup@windowslive.com Adlı Adresimizden İletirseniz Size İlettiginiz Gunun 2.Gunu Karsılıksız Bir Taslak Cıkarır Hemen Sunarız.
Calısmalarımızda Fatura Ve Garanti Mevcuttur Gelip Bizi Yerimizde Ziyarette Edebilirsiniz.

Cevabınızı Bekliyor Olacagım..

İstediginiz Tarzda Referansları Size Verebiliriz Bize Tür Söylemeniz Yeterli.İsmim Profilimde Yazdıgı Gibi Kaan'dır.

B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı

arkadaslar cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım
oncelikle amacım memleketımde sosyal bır sıte kurmak ve sosyal sıte ile reklamlar ekleyerek bırazda para kazanmak ayrıca yasayan bır sıte olusturmak. memleketımle ılgılı en guncel haberlerı ko**** herkesın bu kucuk ılde herseyden haberdar olmasını saglamak. ayrıca bu sıteye en ucuza kapatmak acıkcası su an bu sıte ıcın verecek 50 lıram bıle yok. ama yardımcı olan arkadaslar ıle ılerıde reklam gelırlerını paylasmak. yardımlarıonız ıcın tskler.

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Memur