Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

%50 Ortaklık Teklifi

BaşlatangursoybaloTarih03/12/2007 15:04:01Yorum21

İlk mesaj
Üye639 yazı
ÇOCUK OYUN MAKİNALARINA %50 ORTAKLIK TEKLİF EDİYORUM.KENDİNE GÜVENEN VARSA BUYURSUN.MAKİNAYA ORTAK KARA ORTAK.%50-%50.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye639 yazı
Ya ben yalan söylüyorum yada bu sitede kimse ticaretle uğraşmak istemiyor.
Sadece balondan ibaret yazılanlar diyesim geliyor ya.
Herşeyi sunuyoruz daha ne sıkıyorsunuz kendinizi?
Şanlıurfadan bir kardeşim makina işine girebileceğini ifade etti yeni üniversite bitirmiş?
Yok mu risk alan?Allah Allah...
gursoybalo

Üye639 yazı
IŞIK katılıyorum size
gursoybalo

Yeni Üye20 yazı

Pcked Kardesim son yazmis oldugun yazidakilerin hepsine gönülden katiliyorum.Fakat benim kafama takilan bir sey var yazmadan edemeyecegim
Zamanindan beri gurbetci arkadaslarimizin buralardaki hayati asiri abartarak Türkiyedeki dost ve akrabalarina anlatmalari beni hep düsündürmüstür
tamam adamlar belirli bir sistemi kurmuslar ve yerine oturtmuslar ona katiliyorum, cocugunun 2 yasina kadar tüm masraflarinin karsilanmasi,Türklerin 4 senelik ihtiyaclarinin karsilanmasi ( yazinizdan bu kismi pek cikaramadim ) bunlari ya ben bilmiyorum yada bu imkanlarin sunuldugu ülkede yasamiyorum.Benim bu insanlardan ricam lütfen gercekleri anlatsinlar.Tabiki aci gercekleri söyleyenlere hic bir lafim yok.
Berlin den herkeze selamlar ve hayirli isler.Ben Temmuz ayindan beri üyeyim ve iyi bir okuyucuyum, simdilik

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Serbest meslek
silindi72 yazı
Yazı yorumcu arkadaşlar yazılarınız ve yorumlarınız için teşekkürler konu insanı rezilde eden vezirde eden para konusuna getirmek istiyorum.kısa bir süre önce ülkemiz yeni türk lirasına kavuştu ve vatandaş olarak kullanmaktayız.Günlük yaşamımızda yapmış olduğumuz alış verişlerde ne hikmetse halen yeni kuruşu kullanmasını malesef öğreten olmadı ve vatandaş olarak bizlerde öğrenemedik.Alış verişlerde alınan ürünlerde kasa fişi tutarı ...yeni kuruş ise kasiyer yuvarlak hesapla yeni türk lirası istiyor.yok yahu olmaz diyen vatandaşlar olabilir lütfedipte kasada para öderken dikkat ederlerse işin iç yüzünü görebilir.Hep aman sendecilikle,boşvermecilikle,inşallahla,maşallahla gidiyoruz işte.
Almanyada bir (1)cent nasıl kullanıldığını hem öğretirler hem vatandaş öğrenir ona göre parasal harcamasını yapar.Bizdeki gibi sözüm kapıdan dışarı paralar nerede lan-cacıklarvs.vs.diyen olmaz olamazda.
Eskiden alınan bir ürünün depozitesi vardı yani geri dönüşüm alış verişlerde alınan bir üründen para kesilir tekrar elden verilirdi.Almanyada özellikle gıda alış veriş yerlerinde geri dönüşüm makinaları vardır içecek şişelerini makinaya koyarsın makina okur fişini verir parasal tutar alış verişten düşülür.bukadar 1 cent kaybın olmaz en küçük para birimini kullanırlar.
şimdi iş kurmayı eldeki sermayeyi nasıl katlarım hesaplarını vs.vs.bırakalım 1 kuruşun kullanılmadığı ülkemde biriken 1 kuruşlarla neler yapılmazki!SAYIN PCKED arkadaşımızın bu yazısında hem fikir olduğumu söyleyebilirim.
sizlerin zamanınızı fazla almamak için kısa,kısa yazıyorum avrupa ve biz bu gibi konulara bakarsak avrupada insan değeri genelde insan+insandır-bizde yani ülkemizde maalesef diploma+insandır insanın öz değeri .
kısaca bizde milli gelir hasılatı dengesizliği olduğu müddetçe sosyal yaşantı,eğitim ,sağlık,gıda vb. genel olarak fazla bir şeylerin düzelmiyeceği görülebilir diye düşünüyorum.
Para bana göre paradır ,işte bana göre iştir paranında emek verilerek çalışılan işlerin büyüğü,küçüğü olmaz.
biz alışmışız hazır iş ve hazır paraya üretimin yok ,tüketimin çok olduğu benim güzel ülkemden selamlar...

Yerleşim Meslek Saty? / Pazarlama
Üye639 yazı
ARKADAŞLAR DAHA NE DİYEYİM BİZ ÜRETİP KİRALAYIP ORTAK OLUP SATIYORUZ.
HEP BERABER KAZANMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAMAK YAŞATMAK İSTİYORUZ.
HERŞEY BU KADAR BASİTE İNDİRGENMEMELİ.
BEN KAZANIRSAM SEN BAKARSAN NE OLUR??
BİZ BERABER KAZANIRSAK NE OLUR??
BAKIN BU MEMLEKETTE HERKES HERŞEYİ YAPABİLİR.İŞ ADAMI OLUR HIRSIZ OLUR BATAR ÇIKAR...
AMA HER HALUKARDA BEN HİÇBİR ZAMAN ÜMİDİMİ KAYBETMİŞ DEĞİLİM BU MEMLEKETİN İNSANLARINDAN.
KAZANMAK BİR YANA DURSUN İMKAN OLSA EN İYİSİNİ YAPARLAR.
BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM.
YORUM YAZAN ARKADAŞLARA SELAMLAR
gursoybalo

silindi72 yazı
gursoybalo arkadaş bana işin detayları ile açıklayabilirmisin.nereden katılıyorsun kendini tanıtabilirmisin.
Neden özel soruyorsunuz diyebilirsiniz ama insanlar konuşarak tanışıyor.bazıları param var diyorlar ama aklım var diyen çok az neyse ankaradan katılıyorum gıda konularında yurt içi ve yurt dışı çalışmalar yapmaktayım.
deneyimli pazarlamacıyım.selamlar...

Yerleşim Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
gursoybalo merhaba
oyun makinaları satışımı yapıyorsun yoksa kurulu düzene ortaklıkmı?nedir. Bende Manisa lıyım bilgilendirirsen sevinirim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Üye639 yazı
araştırmacı merhaba.
Kurulu bir düzenimiz zaten mevcut.Şu an o konuda ortaklık düşünmüyorum.;
Evet oyun makinaları üretimini ve satışını yapıyorum.
Ortaklık konusuna gelince.Bu sektöre girmek isteyipde tedirgin olanların riskinin yarısınıda biz üstleniyoruz.
Yani makinaya %50 ortaklık teklif ediyoruz.Makinaya %50,kara %50.makinaların takibinide isterseniz size bırakıyoruz isterseniz biz takip ediyoruz.Takıldığınız her konuda yardımcı olmaya hazırız.
iyi günler.
gursoybalo

Yeni Üye22 yazı
Merhaba gursoybalo
Ben Mersin deyim. Aslında bu iş ile ilgilenmek istiyorum. Makinalarını bana tanıtır mısın? Özelliklerini, fiyatlarını belirtir misin? Mail atarsan iyi olur. sesuyasin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Slm arkadasım ben bu işi çok ciddi olarak düşünüyorum ne zaman istyersen görüşelim eminim senden alacağım çok fikir ve yardım olacaktır.
Not: seni msn me ekledim okan_ercetin
OkanErcetin

Yerleşim Türkiye / Bitlis TatvanMeslek Muhasebe
Üye639 yazı
Tabii okan kardeşim.
En kısa zamanda size bilgi verilecektir
gursoybalo

Üye639 yazı
Mersindeki arkadaşım sizede döneceğim
gursoybalo

Yeni Üye3 yazı
selam arkadaşım bende adanada yaşıyorum detaylı bilgi verirsen bende ciddi olarak düşünüyorum teşekkürler madensel@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Üye639 yazı
mccey
mail adresinize mesaj gönderilmiştir.
gursoybalo

Üye639 yazı
GCG
Sayın GCG!
Yazdıklarınız konusunda size katılıyoruz.Fakat şu an bir kaç proje üzerinde çalışıyoruz.Bir site kurduğumuz zaman elimizdeki projelerle bizde buradayız demek istiyoruz.
Son çalışmalarımız bizi bu sektörde farklı bir kulvara sokacak gibi(uzun vadede lunapark bile kurulabilir tarz da hazırlanıyoruz.Çalışmalarımız bu konuda taamen yerli üretim)
Fikirleriniz,samimiyetiniz için teşekkür ederiz.
Bu arada tanışma konusunda bir projeniz vardı.Bu konuda havuz oluşturulmadı mı daha?
gursoybalo

Üye639 yazı
Arkadaşlar elinizde nakitiniz yoksa o zaman buyurun sizinle farklı bir yol çizelim.
Ben makinaları,elinizdeki bulunan araçlarla trampa edeceğim.artısı eksisi ne ise çözüm bulalım.
Araba,dolmuş,kamyonet,ne varsa mantıklı herşeye varım.(Yarış motoruda olur)
yeterki ticaret yapın birşeylerle uğraşın.
ARKADAŞLAR AMACIMIZ ELBETTE KAZANMAK!
FAKAT KAZANIRKEN DE KİMSEYİ ZARARA SOKMAMAK VE HEP BERABER KAZANMAK.
Hani Sahabeler hakkında bir söz vardır:
-siz onları görseniz deli sanırsınız,onlar sizi görse deli sanırlar.
Ticaret konusunda Akıllı deli olanlar lütfen insanları harekete geçirmek için birşeyler yapsın.

gursoybalo

Üye152 yazı
SEVGİLİ GÜRSOY ARKADAŞIM SELAMUNALEYKÜM

barış bey'in bu konuda bir yatırım isteği vardı. sanırım henüz netleşmedi. oradada konuşuyordunuz.

ben dün tekrar görüştüm. istanbulda bir avm ile sözleşme yapmak üzereyim. daha öncede bahsettiğim üzere şeker standı üzerine. fakat eğer sizden bir broşür ve maliyet bilgisi alabilirsem avm yönetimine oyun alanı kiralaması olarakda talip olabilirim. hem şeker standımıda destekleyici olur.

ben daha önce playland ile(samanyolu oyuncak) sonra oyuncak fuarında bir firma ile, birde istanbul güngörendeki kale center'ın içindeki oyuncak firması ile görüşmüştüm. maliyetler çok pahalı olduğu için o projemi rafa kaldırmıştım. zaten geneldede bu işi hep üreticiler yapıyor.

eğer şartlarınız gerçekten çok uygunsa avm yönetimine bu konu ilede başvuru yapabilirim. avm yönetimi tanıdık olduğu için bastırabilirim diye düşünüyorum.

ama açık konuşmak gerek, oyun alanı avm de buyuk bır alan ıster. buda eleman, kira ve aidat giderlerini arttırır. bu sebeple çok avantajlı şartlarla oraya girilmeli ki risk almaya deyecek bir yatırım olsun.

ayrıntıları yazarsanız (oyuncak fiyatları,kiralama şartları,bakım masrafları,...) bir orta yol bulmaya çalışır, eğer ikimizede uyarsa ticareti başlatmış oluruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye6 yazı
18 yasindayim ama fikrimi söleyecem bi iş yerinin fifty fiffty ortak Olmam ben kendi adima ipler mutlaka birinin elinde olmalı 51 e 49 Ortakliik Budur Arkadasim O sekilde Oyun Makinalari İşine gelince ben 5 tane jetonlu oyun makinasi aldim 3 ay para kazandim insanlar sıkıldı ve satmak zorunda kaldim ps2 aldim 5 ay calisti sonra kaldi halada duruyor ölece yani Parayı bu işe degilde ileriye dönük bi işe yatırmak en mantıklısı bu işlerin sonu yok para getirmez bu işin geliri cok olur belli bi zaman dilimi icinde gideri az ama sonradan iş azaldıkca masraf artar yani bu işlerde ortak olunmaz büyük iş degil kücük capli isler bunlar neyse :)
GK

Yerleşim Türkiye / BosverMeslek Di?er
Üye639 yazı
Arkadaşım 20,000 nüfusu olan bir yerde şov yapmana gerek yok zaten!
ben sana makinayı al bir yerde çalıştır demedim ki.
Al makinayı sağa sola dağıt o zaman.Riski böl.
koy markete1 tane,koy parka 2 tane,koy öğrencilerin takıldığı yere 2 tane.
Benmi öğreteyim yani bunları.51 e 49 ortaklık demişsin.o senin fikrin buda benim fikrim.
Ben makinayı kurar giderim.Ortak olduğum arkadaş ise madem ki buna%50 ortak neden yarı yarıya kar elde etmesin?
Herneyse.
HER YİĞİDİN YOĞURT YİYİŞİ FARKLIDIR.
SÜTTEN AĞZI YANIPTA YOĞURDU ÜFLEYEREK YEMEMEK ŞARTI İLE.
Kardeş.
SAYGILARIMLA
gursoybalo

Üye145 yazı
gursoybalo bey yoksa gecen hafta expochannel da vending machines fuarinda cikan siz miydiniz? :)) ciddi soruyorum saka degil
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
MODERN SON SİSTEM SÜT ÇİFTLİGİMİZE FAAL ÇALIŞIR DURUMDA BÜYÜK BAŞ HAYVANLI
SERMAYE KOYABİLECEK ORTAK ARAMAKTAYIZ
TEL= 0541 356 58 10
mailto:kaya16-16@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er