Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Freight Forwarding

BaşlatanemrahtasanTarih09/07/2011 00:17:38Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar herkese merhaba.

Freight forwarding yani nakliye komisyonculugu hakkinda bilgi sahibi olan birisi beni bilgilendirebilirse cok memnun olurum.

Fransa'da lojistik uzerine tedarik zinciri uzerine egitim aldim ve burada aldigim egitimle baglantili kendi isimi kurmak istiyorum. Fransa'ya Turkiye'den bircok mal tedarigi var. Ayni sey Turkiye icin de gecerli. Fransiz ve Turk sirketlerine bu konuda hizmet vermek adina egitimime en yakin aklima en yatan is olarak freight forwarding geldi.

Her ne kadar sirket tedarik yonetimi uzerine egitim almis olsam da, freight forwardingle ilgili en ufak bir fikrim yok. Bu yuzden bu konuda beni bilgilendirebilirseniz cok memnun olurum.

Aslinda sorum su : "Fransa'da kendi freight forwarding firmami kurmak icin yapmam,bilmem,harcamam,edinmem gereken seyler nelerdir?"

Soruyu soyle de kurmak mumkun:"Bir freight forwarding firmasinin isleyisi nasildir?"

Simdiden cok tesekkur ederim. Herkese iyi gunler.

Yerleşim Fransa / GrenobleMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye35 yazı
Sevgili Emrah merhaba ,
Bana aşağıdaki mail adresinden ulaşırsan daha detaylı konuşabiliriz.

ariferken@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Matbaacy
Yeni Üye95 yazı
Arkadasim simdi bazi avrupa ulkeleri krizle ugrasti halende ugrasan var,anladigim kadari ile bu konuda bilgi birikimin yok, sen sadece kitap uzerinde bu isi yapmissin,bence hic girme, ayni isi yapan bir sirkette bir kac yil calismani isterim,biraz isin icine girmis olursun ve carkin nasil dondugunu kendin yasa**** ogrenmis olursun,aksi takdirde batarsin ,saygilarimla,
E-mail :
sercan _ ak55 @hotmail.com

Yerleşim Fransa / BordeauxMeslek Ythalat / Yhracat