Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hazır Giyim Mağazasında Promosyon

BaşlatanhakandoTarih07/07/2011 16:34:45Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Herkese Selamlar,

Yeni açacağım çocuk/bebek hazır giyim mağazasında başlangıçta müşterilere promosyon versem nasıl olur acaba?

Sizce, belli bir miktarda alışveriş yapan müşteriye mi yoksa alışveriş yapan herkese mi hediye verilmeli ayrıca ne tür hediyeler daha ilgi toplayıcı olabilir?

İlginiz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Saygılar.
Hakan
0533 334 55 88
hakand68@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye57 yazı
bence 1 ürün fiyatına 2 ürün yada 2,si yarı fıyatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye27 yazı
Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Konu günceldir.
Hakan
0533 334 55 88
hakand68@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye21 yazı

Mesela ikinci ürüne 50% indirim verebilirsin.

Yerleşim Küba / BaskentMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye91 yazı
Mağaza da en iyi promosyon yaptığım için biliyorum % iskontolu indirimlerdir. Ama ürünlerim zaten uygun diyorsan müşterilere promosyon birşeyler vereyim devamlı olsun diyorsan mesela bebe takımları yanında biberon, mama, vb. şeyleri hediye paketi yapabilirsin 5-6 yaş çoçuklar için boyama boya kalemleri gibi promosyon verecek çok şey var bence sınırı yok kendi işimle alakalı birşeyler dersen de en uygun olanı indirim 2 alana 1 bedava ama buda herkesin yaptığı birşey fark yaratmak gerekir. kolay gelsin
Hayatın gotürdüğü Yere Gidebilirsin Ancak!!

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
promosyon uzun vadede zarar verir. kısa vadede canlandırır belki ama iyi düşünüp karar ver uzun soluklu düşünüyorsan iyi hesap yap derim. çünkü artık heryerde promosyon indirim hediye falan ve müşterilerde sürekli fazlasını ister senden daha ii promosyon yapan olursa oraya giderler. sende yarışa devam edersen kar marjını gittikçe düşürmen gerekir. bu böle devam eder. en başından sağlam bi strateji belirle öyle tanıt kendini. mesela yaz kış uygun fiyat gibi. yada artık hitab edeceğin kesime göre sen belirle. kolay gelsin. hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
Sadece benim için değil, aslına konuyla ilgili bilgiye ihtiyaç duyabilecek herkes için çok faydalı görüşler/fikirler bunlar.
Hakan
0533 334 55 88
hakand68@gmail.com

Üye515 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - simal
Mağaza da en iyi promosyon yaptığım için biliyorum % iskontolu indirimlerdir. Ama ürünlerim zaten uygun diyorsan müşterilere promosyon birşeyler vereyim devamlı olsun diyorsan mesela bebe takımları yanında biberon, mama, vb. şeyleri hediye paketi yapabilirsin 5-6 yaş çoçuklar için boyama boya kalemleri gibi promosyon verecek çok şey var bence sınırı yok kendi işimle alakalı birşeyler dersen de en uygun olanı indirim 2 alana 1 bedava ama buda herkesin yaptığı birşey fark yaratmak gerekir. kolay gelsin

yazı sahibi arkadaşıma katılıyorum. promosyon yapılacak şey öncelikle kendi ürününüz olmalıdır.
daha sonra ise asıl yada potansiyel müşterilerinizin kesinlikle işine yarayacağı şeyler olmalı.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye29 yazı
tükanınıza gelenlere cam bir fanus içinde küçük şekerlerden ikram edebilirsiniz :D
elif

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - siyahbeyaz
tükanınıza gelenlere cam bir fanus içinde küçük şekerlerden ikram edebilirsiniz :D

Süper fikir gerçekten.
Hakan
0533 334 55 88
hakand68@gmail.com

Üye279 yazı
hakan bey bu kadar ucuz dusunmeyın bız sekerı hergun verıyoruz sız dukkan acacaksınız

Yerleşim Türkiye / PendikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye29 yazı
neden ucuz bir düşünce olsunki ben dükkanıma gelen müşterilerimin çocuklarına elimle bir şeker veriyorum karşılığındada bir öpücük alıyorum onlardan,her şey para demek değil sosyete bey,,,
elif

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf