İlk mesaj
Genel İlanlar
Ukrayna Moldova Romanya Dan Yag Tortusu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumA
Üye265 yazı
U
Yeni Üye23 yazı
11 yildir romanya da yasamaktayim. Burda bildiginiz uzere bircok aycicek yagi ureten fabrika mevcut. Istediginiz urun ile ilgili biraz daha teknik bilgi vermeniz mumkunmudur ? Bu bilgilerle konu fabrikalar ile baglanti kurabilirim. Detayli bir mail atarsaniz sevinirim. aliuluocak@hotmail.com
A
Üye265 yazı
Ali bey mail gonderdim mali buldugunuz esnada yerinde gormek icin oraya gelebiliriz hayirli gunler diler saygilar sunarim
A
Üye265 yazı
V
Yeni Üye92 yazı
Merhabalar.
Bahsetmis oldugunuz konu hakkinda malesef hic bir bilgim yok.1997 yilindan itibaren Romania da ticaret ile ugrasmaktayim.Beni talep etmis oldugunuz urun hakkinda bildirirseniz,zannederim bu isi birlikte cozeriz.
Saygilarimla
Osman cubuk
osman_cubuk_ro@hotmail.com.
MSN adresimde ayni sekildedir.
Bahsetmis oldugunuz konu hakkinda malesef hic bir bilgim yok.1997 yilindan itibaren Romania da ticaret ile ugrasmaktayim.Beni talep etmis oldugunuz urun hakkinda bildirirseniz,zannederim bu isi birlikte cozeriz.
Saygilarimla
Osman cubuk
osman_cubuk_ro@hotmail.com.
MSN adresimde ayni sekildedir.
B
Yeni Üye38 yazı
merhaba ukranya dan fabrikalardan yağ tortusu tedarik
edebiliriz
mehmet
05306403546
istanbul
edebiliriz
mehmet
05306403546
istanbul
A
Üye265 yazı
Guncel
A
Üye265 yazı
.
A
Üye265 yazı
Guncel soap stock ta olabilir ilgili arkadaslarin dikkatine
E
Üye762 yazı
bu da güncel.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
R
Yeni Üye77 yazı
güncelmi? moldova ile bağlantılarım var
A
Üye265 yazı
Tabiiki guncel rizgar77 Gorusebiliriz
M
Yeni Üye12 yazı
selam ben 8 yildir ukrainada yasiyorum sizler icin yag fabrikalari ile konusur ve anlasirim ama bu isle biraz bilgi verirseniz bana sevinirim mail lim mustafa19471984@hotmail.com saygilar
R
Yeni Üye77 yazı
güncelmi
R
Yeni Üye77 yazı
ben moldovadan evliyim moldovada yapılacak işlerde varım
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz